Systeembeheerder Centraal Bureau Hoorn

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Systeembeheerder

• Voor 36 uur per week op het Centraal Bureau in Hoorn

Wat ga je doen?
Als systeembeheerder adviseer je over het ontwerp en de (her)inrichting van de ICT-infrastructuur en de daarbij behorende diensten. Dit breng je vervolgens in de praktijk. Daarnaast bewaak, controleer en optimaliseer je de prestaties van de ICT-infrastructuur. Je lokaliseert en verhelpt storingen en problemen zelfstandig en als het nodig is schakel je met de leverancier.

Je signaleert en analyseert knelpunten en voert onderhoudswerkzaamheden uit. Bovendien lever je als systeembeheerder optimale en doelmatige ondersteuning naar gebruikers toe. Dit doe je door gebruikers te adviseren, informeren en ondersteunen bij het gebruik van de faciliteiten en systemen.

Ten slotte stel je gebruikershandleidingen, migratie-, beveiligings- en uitwijkplannen op en neem je deel aan organisatie brede overlegvormen en projecten. Dit doe je natuurlijk proactief en met een klantvriendelijke houding.

Wat wij van jou verwachten
Onze ideale nieuwe collega is iemand met een afgeronde HBO opleiding in de richting van ICT en heeft enkele jaren werkervaring. Je hebt kennis van en inzicht in ICT-infrastructuur en alles wat daarbij komt kijken. Met jouw zelfstandige werkhouding neem je het initiatief, los je problemen op en kom je met voorstellen.

Je hebt een klantvriendelijke houding waarbij tact, vasthoudendheid en inlevingsvermogen voor jou belangrijke waarden zijn. Het systematisch, ordelijk en accuraat kunnen werken laat jij zien in de uitvoering van je werkzaamheden. Ten slotte beschik jij over voldoende geduld en doorzettingsvermogen en stel jij je bij (ICT) problemen positief en constructief op.

Wat wij jou bieden

  • een uitdagende functie in een dynamische organisatie waarbij leren en ontwikkelen belangrijke waarden zijn en enthousiaste collega’s;
  • salariëring afhankelijk van ervaring conform cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, indicatie FWG 50;
  • goede arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Je kunt gebruik maken van onze online Personeelsvoordeelwinkel.

 

Interesse?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Tom van Baar (Adviseur ICT), 0229-28 77 28. Je motivatie en CV kun je vóór 20 november 2017 mailen via de sollicitatie button. De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 24 november 2017.

Over Wilgaerden
Wilgaerden biedt met uitstekende ouderenzorg een belangrijke bijdrage aan het welzijn van ouderen in West-Friesland. Met zorg op maat, uitgaande van de individuele wensen en mogelijkheden van de cliënt én in goede samenwerking met alle betrokken partijen. Wij zetten alles op alles om mensen te ondersteunen in het zo comfortabel en plezierig mogelijk ouder worden. Waar mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving, maar als dat (tijdelijk) niet meer lukt in een nieuw thuis¬ op een van onze locaties in de buurt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.