Accountmanager IT

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Ben jij die IT professional die op het raakvlak van systemen en mensen wilt werken? Wil jij zorg dragen voor een goede service naar onze B2B klanten en problemen oplossen en voorkomen?
Dan is de functie Accountmanager IT geknipt voor jou!

Sensara helpt met sensoren en artificial intelligence ouderen om langer prettig en veilig in hun vertrouwde omgeving te kunnen wonen.

Wie zijn wij?
Wij maken het mede mogelijk dat alleenstaande ouderen in Nederland langer prettig, gezond en veilig in hun eigen huis kunnen wonen. Wij blijven voorop lopen met onze gepatenteerde sensortechnologie, waarmee we ouderen in hun thuis omgeving, hun mantelzorgers maar ook de zorgprofessionals in instellingen ondersteunen in efficiënte en preventieve zorg.

Met Sensara Smart Monitoring Solutions zijn wij de toonaangevende innovatieve, en betaalbare marktleider in zorgmonitoring en preventieve gezondheidszorg.

Wat ga je doen?
Als Accountmanager IT ben je HET aanspreekpunt voor onze B2B klanten.
De ene dag ben je werkzaam op locatie bij de klant en help je problemen op te lossen, de andere dag zit je op kantoor en monitor je proactief de performance van het Sensara systeem.

Je weet als een van de eerste waar ook de toekomstige behoeften van onze B2B klanten liggen en bespreekt deze met het Development Team. Zo draag je telkens bij aan de ontwikkeling van ons product en onze diensten.

Als Accountmanager IT draag je er tevens zorg voor dat bestellingen goed in het systeem staan en dat de klant specifieke wensen goed gedocumenteerd zijn. De volgende dag ga je bij een van de klanten langs om training of instructie te geven. Je bespreekt de specifieke wensen en geeft hen inzicht in de laatste “tips & tricks” van onze producten en dienstverlening.

Je uitvalsbasis is ons kantoor in Rotterdam maar je zult regelmatig aanwezig zijn bij onze klanten.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding
  • Je hebt een sterke affiniteit met IT.
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante ervaring.
  • Je bent zeer klantgericht
  • Je weet je gemakkelijk uit te drukken en kan informatie goed aan klanten overbrengen.
  • Je kan goed omgaan met wisselende prioriteiten en je blijft geduldig onder alle omstandigheden
  • Je hart gaat sneller kloppen wanneer je bij kan dragen aan het veilig thuis kunnen blijven wonen van ouderen en het efficiënt inregelen van ouderenzorg voor instellingen;
  • Je bent 32 – 40 uur beschikbaar.

 

Wat bieden wij je?
Een afwisselende functie waarbij je techniek en aandacht voor klanten kan combineren. Je draagt bij aan een mooi product voor een dankbare doelgroep. En natuurlijk een goed pakket arbeidsvoorwaarden zoals salaris, pensioenbudget en reiskostenvergoeding.

Hoe komen wij met elkaar in contact?
Laat je gegevens achter via de ​link.

​Klik hier voor het sollicitatieformulier!​

Wil je eerst meer weten over de inhoudelijke kant van de vacature bel dan met Jan-Jurien de Rijck, Operations Manager, op nummer 06-11222071. Wil je meer weten over de procedure bel dan met Henriette Donath, HR Manager, op nummer 06-51802203.