ICT-beheerder voor de unit Werkplekken en Applicaties

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

ICT-beheerder voor de unit Werkplekken en Applicaties

Over de MIVD
Defensie heeft betrouwbare informatie nodig om de juiste beslissingen te nemen. Om te zorgen voor de nationale veiligheid en voor de veiligheid van militairen tijdens uitzendingen. Maar ook om te bepalen of personen een vertrouwensfunctie kunnen krijgen en om zeker te weten dat militaire geheimen veilig zijn bij bedrijven waarmee Defensie samenwerkt. De Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) levert inlichtingen en veiligheidsinformatie, zowel aan de departementsleiding als aan de 4 krijgsmachtdelen. We richten ons daarbij vooral op vredesoperaties en internationaal terrorisme.

Waar ga je werken?
Binnen de MIVD ondersteunt het Dienstencentrum onze bedrijfsvoering op de gebieden facilitair, ICT, integrale beveiliging, documentaire informatievoorziening en personeelsinzet. Het Bureau ICT is verantwoordelijk voor een adequate, rechtmatige en toekomstbestendige ICT-ondersteuning bij de geautomatiseerde informatievoorziening en –verwerking, en daarmee van essentieel belang voor de slagkracht en het functioneren van de gehele MIVD. Het Bureau ICT is onderverdeeld in de units Netwerken en Security, Technische Systemen, en Werkplekken en Applicaties.

Wat ga je doen?
Als ICT-beheerder bij de unit Werkplekken en Applicaties heb je wisselende opdrachten in een dynamische ICT-omgeving. Je handelt ICT-problemen af en voert het wijzigingsbeheer van de (virtuele) ICT-infrastructuur en het daaruit voortvloeiende configuratiebeheer uit. Daarnaast ondersteun je de gebruikers van onze ICT-middelen.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een mbo-diploma in de richting ICT.
  • Je hebt kennis van Windows-platformen en –applicaties en in het bezit van een MCSA- en ITIL Foundation-certificaat (of bent bereid die te behalen).
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.
  • Je kunt goed analyseren en samenwerken en bent klantgericht, flexibel en leergierig.
  • Je bent integer en verantwoordelijk en bereid om ook buiten kantoortijden te werken.

 

Interesse?
Reageer via de ​link.

​Klik hier voor het sollicitatieformulier!​

Let op!
Gezien de status van de MIVD en de aard van onze werkzaamheden vragen we je uiterst discreet te zijn over je interesse in een baan bij onze organisatie. Een uitgebreid veiligheidsonderzoek is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.