Teamleider ICT Beheer

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland.
Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip.
Meer dan 380 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten.
Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Wolseley, ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur.
Mede door onze 32 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant. Wasco werkt actief aan de kennisontwikkeling van haar medewerkers en wil een kennisorganisatie zijn voor al haar klanten.
Het huidige kennisniveau willen wij verder uitbouwen met als doel om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij al hun vragen en het mee te denken in systeemoplossingen.

Wasco heeft voor het team ICT-beheer voor haar locatie in Apeldoorn een vacature voor een fulltime:

​Teamleider ICT Beheer M/V
Een ervaren professional die helpt onze technologische ambities te realiseren.

Wat ga je doen als Teamleider ICT Beheer?
Onze dynamische 24h dienstverlening is kritisch binnen de keten, zowel onze interne organisatie, onze vestigingen, als onze externe klanten (de installateurs in Nederland) verwachten dat wij altijd online zijn. Binnen Wasco worden alle applicaties centraal gehost vanuit ons datacenter in Twello, wel worden steeds meer Cloud based oplossingen ingezet. Het platform waarmee we onze diensten aanbieden is gebaseerd op onder andere Microsoft Windows, Citrix, VM Ware, Microsoft SQL Server, Oracle en Outsystems. Tenslotte werken we nauw samen met onze moedermaatschappij Wolseley op diverse gebieden zoals continuïteit en security.

Als teamleider ICT-beheer ben je verantwoordelijk voor het systeem- en technisch applicatiebeheer van Wasco en lever je een bijdrage aan het ICT-beleid van Wasco. Je stelt het team jaarplan op en bent verantwoordelijk voor de realisatie ervan. Je bent scherp op mogelijkheden tot het verder optimaliseren van de systemen en (werk)processen van ICT-beheer en creëert en bewaakt de SLA’s met de interne organisatie en de leveranciers. Tevens (h)erken je het belang van het uitdragen en uitvoeren van het informatiebeveiligingsbeleid en handelt hier ook naar. Vanuit je technische kennis en ervaring ben je een betrouwbare vraagbaak voor je teamleden (4FTE) en weet je ze inhoudelijk uit te dagen. Onder jouw leiding schep je de voorwaarden om medewerkers hun werk optimaal te laten uitvoeren en om de gewenste individuele en team resultaten te behalen. Je geeft richting aan de ontwikkeling van de medewerkers en je bent verantwoordelijk voor een evenwichtige bezetting van het team. Tenslotte werk je samen met je collega’s binnen de Wolseley Group aan diverse internationale projecten.

Wij vragen:
Als persoon ben je een positieve, enthousiaste, stevige en analytische gesprekspartner. Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring. Je staat bekend om je besluitvaardigheid en het kunnen delegeren. Je hebt bewezen dat het plannen en organiseren van veelal diverse parallel aan elkaar lopende projecten je goed afgaat. Gemaakte afspraken kom je altijd na en je snapt dat de aard van de functie ook betekent dat je ook buiten werktijd stand-by staat. Je communiceert helder, bent klantvriendelijk, weet te overtuigen en denkt in mogelijkheden.

Daarnaast vragen we:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau, vakgebied ICT en/of bedrijfskunde;
  • gedegen en actuele kennis van security;
  • mensgericht met een zakelijke focus;
  • uitstekende beheersing van de Engelse taal;
  • woonachtig in de regio Apeldoorn (omgeving Stedendriehoek).

 

Wasco biedt
Een afwisselende fulltime baan (40 uur) met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een concurrerend salaris en een riante verlofregeling. Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is ons splinternieuwe pand in Apeldoorn.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Roy Grob, Directeur IT en Logistiek, op telefoonnummer 088-0995000.

Solliciteren op de functie van Teamleider ICT Beheer
Laat je CV en motivatie achter via de sollicitatiepagina. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je curriculum vitae en je motivatie als bijlage mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.