ESB (Mule) Specialist

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Ben jij een specialist op het gebied van ESB en zie jij complexe integratieoplossingen als een uitdaging? Bij het CAK waar ICT een voorname plek heeft in de organisatie liggen alle kansen voor je open!

ESB (Mule) Specialist
HBO | 32-40 uur | >3 jaar ervaring

Wat ga je precies doen
Als ESB Specialist maak je deel uit van een DevOps team en realiseer je integratieoplossingen middels de ESB. Je stelt requirements op en ziet erop toe dat aan de gestelde eisen wordt voldaan bij implementatie van de verschillende producten. Je bewaakt de kwaliteit en samenhang van het opgeleverde product van het integratieteam en stelt verbeteringen voor. Je acteert proactief op interne- en externe ontwikkelingen en adviseert bij software-updates, migraties en over technische oplossingen en vernieuwingen.

In de rol van ESB Specialist werk je binnen onze organisatie met meerdere ketenpartners en met verschillende (maatwerk) applicaties op onze infrastructuur. Je communiceert veel op inhoudelijk niveau en weet bruggen te slaan tussen functioneel beheer, technisch beheer, applicatie ontwikkelaars en de business.

Jouw profiel
Als ESB (Mule) Specialist beschik je over een sterk oplossend en analytisch vermogen. Je bent in staat fouten op te sporen en problemen makkelijk op te lossen. Je stelt je flexibel op en zoekt de samenwerking met andere teams. Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie op deze vacature!

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, met een ICT gerelateerde opleiding;
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring op het gebied van ESB;
  • Je hebt kennis van en ervaring met het vaststellen en uitdragen van requirements op het gebied van integratie via de bus;
  • Je hebt ervaring met werken binnen SOA;
  • Kennis van en ervaring met Active MQ, Cronacle en koppelende .NET componenten is een pré;
  • Tot slot beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure bij indiensttreding.

Wij bieden jou
Het CAK is een uitvoeringsorganisatie binnen de overheid en is continu in beweging door veranderende wet- en regelgeving. Met meer dan 250 ICT medewerkers heeft ICT een voorname plaats in de organisatie. Als ESB (Mule) Specialist kom je in een gedreven team van Applicatiebeheerders en DevOps team die je kwaliteiten en talenten waarderen en waarin je alle ruimte krijgt om je eigen bijdrage te leveren. Verder bieden wij jou:

  • Een professionele afdeling HR Development die je kan helpen bij je ontwikkeling en een eigen online CAK Academie;
  • Een salaris van minimaal € 2.864,71 en maximaal € 4.214,12 bruto per maand bij een werkweek van 40 uur (inschaling o.b.v. kennis en ervaring) en een 13e maand (8,33%);
  • De mogelijkheid om parttime te werken (vanaf 32 uur) en flexibele werktijden waarbij de begin- en eindtijden in overleg kunnen variëren, afhankelijk van jouw voorkeur;
  • Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding en een fietsregeling;
  • Een collectieve ziektekostenverzekering en onbeperkte sportmogelijkheden voor een geringe bijdrage.
  • Een open en lichte werkomgeving met twee keer per week vers fruit. Tijdens jouw lunch en bij de espressobar geniet je op de 15e verdieping van het uitzicht over heel Den Haag.

Kijk voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden verder op onze website.

Ben jij de ESB (Mule) Specialist die we zoeken en heb je interesse in deze positie?
Solliciteer direct online via deze ​link

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.