IT Traineeship tot Tester

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

IT Traineeship tot Tester

Heb jij affiniteit met ICT en de financiële wereld en zou je graag een start willen maken met een carrière als ICT-er?

Dan willen wij jou graag gaan trainen in een opleidingstraject voor een baan als Tester. Als je dit opleidingstraject positief hebt afgelegd, ben je verzekerd van een uitdagende baan als Tester met leuke collega’s! Maar daar blijft het niet bij, we bieden je ook de mogelijkheid om later door te groeien binnen de ICT afdeling van BinckBank!

Grijp je kans en solliciteer naar deze droombaan!

Start
Dit IT Traineeship start op vrijdag 9 september 2016 met een Introductiedag voor nieuwe medewerkers, waarna op maandag 12 september de opleiding van start zal gaan.

Het profiel
Als Tester ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, zoals bijvoorbeeld de websites en software, die ontwikkeld worden door onze IT afdeling. Je vindt het leuk om te spelen met soft- en hardware en vogelt graag uit als iets niet klopt. Je houdt van puzzelen.

Het opleidingstraject
De IT afdeling is één van de belangrijkste pijlers van het succes van BinckBank. Door middel van een intensief opleidingstraject (wat geheel betaald wordt door BinckBank) word jij als trainee klaar gestoomd om deel uit te maken van een informeel en ambitieus team van top ICT professionals.

De interne theoretische opleiding, inclusief examens, bestaat uit het behalen van een aantal certificaten (T-Map NEXT Test Engineer en Certified Agile Tester) waarbij we ons in eerste instantie richten op de functie van Test Specialist. De opleiding zal aangevuld worden met interne trainingen zodat je BinckBank en onze ICT systemen (en het unieke Binck handelsplatform) goed leert kennen.

Jouw toekomstperspectief
Na het opleidingstraject en het behalen van de certificaten kom je in dienst bij BinckBank als Tester. Afhankelijk van voorkeur en ontwikkeling zal van hieruit je vervolgtraject op de ICT afdeling worden vorm gegeven.
Afgelopen jaren een groot succes, dit biedt kansen voor jou!

De in het verleden gestarte trainees hebben zich inmiddels ontwikkeld tot volwaardige collega’s en hebben via een praktijkgerichte opleiding een passende functie gekregen binnen BinckBank. Een succesvol traject en een mooie kans waar jij dit jaar ook gebruik van kan maken en jezelf op te laten leiden tot ICT-er bij BinckBank!

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor dit opleidingstraject kan je onderstaande vragen volmondig met ‘JA’ beantwoorden:

  • Je hebt minimaal HBO / WO werk- en denkniveau?
  • Je hebt je opleiding, bij voorkeur, gedaan in een technische (beta) richting, en/of hebt affiniteit met IT en Techniek?
  • Een baan als Tester zie jij als de mooie start van jouw carrière bij BinckBank?
  • Je bent een doorzetter en bereid om tijd te investeren in je carrière? (Geen 9 tot 5 mentaliteit).
  • Je daagt jezelf continue uit het beste uit jezelf te halen?
  • Klant- en servicegerichtheid zit in jouw DNA?

 

Verder ben je analytisch, communicatief vaardig (zowel in Nederlands als Engels), en kun je zelfstandig en in teamverband werken.

Wij bieden
Je komt te werken in een informele en gedreven werksfeer met leuke collega’s. Daarnaast bieden we een marktconform salaris voor het fulltime traineeship (van 40 uur per week). Na een succesvolle afronding van deze opleiding nemen wij je in dienst en krijg je de kans om jouw glansrijke carrière bij BinckBank te starten.

Het team
Het bestaande Test team bestaat op dit moment uit 9 collega’s. Het IT Traineeship tot Tester zal bestaan uit 10 nieuwe collega’s. Je gaat als trainee onder begeleiding van een ervaren collega ‘buddy’, die jouw vaste aanspreekpunt is, aan de slag.

Solliciteren
Verstuur via de link jouw CV en een motivatie waarin je kort, maar krachtig, aangeeft waarom jij affiniteit hebt met ICT en dit opleidingstraject zou willen starten! Onderdeel van de procedure is dat wij je gaan vragen een korte videopitch (van 30 seconden) te laten insturen. Wanneer jouw gegevens er uit springen, zullen wij je uitnodigen voor een 1e gesprek. De sollicitatieprocedure zal totaal 2 gesprekken inhouden. Ben je enthousiast, dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.