SR Employee Risk Management (IT)

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Jij ziet de poëzie van cijfers. Maar dat niet alleen. Je bent in je element bij het creëren van financiële transparantie, bepalen van doelstellingen, meten van prestaties en risicomanagement. Want dat is ook binnen Ziggo jouw speelveld. Jouw spelregels zijn ook dezelfde als de onze: helderheid en duidelijkheid. Zo help jij ons onze organisatie correct en optimaal te laten functioneren.

Wil jij, in een leuk team bij Ziggo, ervoor zorgen dat Ziggo een best-in-class finance-organisatie is en blijft? Dan is Finance de plek voor jou.

Wat ga je doen als Senior Employee Risk Management?
Als Senior Employee Risk Management (met focusgebied IT) ben je mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en monitoren van het Ziggo IT Control Framework. Daarbij geef je binnen het team richting aan de ontwikkeling van het IT Governance, IT Risicomanagement en Compliance processen en richt je zelfstandig delen van de interne beheersing in. Bovendien geef je een actieve invulling aan relatiebeheer richting het verantwoordelijk senior management zowel binnen Ziggo als Liberty Global.

In de kern:

  • Je bent verantwoordelijk voor het identificeren van de risico’s met betrekking tot IT landschap, interfacing tussen de systemen en de integratie van applicaties, het beschrijven van risico’s, beheersmaatregelen en testplannen in het IT control framework, de vastlegging van IT beheersmaatregelen in BWise en/of Open Pages en de integratie hiervan in de verschillende processen binnen de kaders van de geldende wetgeving (Sarbanes Oxley).
  • Je toetst op basis van de vastlegging door Ziggo management of de beheersmaatregelen ook uitgevoerd en gedocumenteerd worden binnen de kaders van de geldende wetgeving (Sarbanes Oxley).
  • Je werkt mee aan het opstellen van periodieke certificeringen (SOx 302 en 404).
  • Je ondersteunt de directie en het lijnmanagement bij het beheersen van IT risico’s en je adviseert bij de implementatie van nieuwe applicaties met betrekking tot het inrichten van autorisaties, applicatie controls en interfaces.
  • Je coacht Employees Risk Management in de dagelijkse uitvoering van hun werkzaamheden en stelt control (bewustwordings)trainingen op en geeft deze binnen Ziggo.
  • Je bouwt en onderhoudt relaties met relevante stakeholders, zowel binnen Ziggo, waaronder Risk Assurance en Legal als binnen de Liberty Global organisatie, waaronder Audit en Compliance, Security, CIO en overige werkmaatschappijen binnen Liberty Global.

 

We komen graag in gesprek met jou
Als je beschikt over:

  • Je hebt een afgeronde technische of bedrijfseconomische opleiding op minimaal HBO niveau, bij voorkeur aangevuld met een afgeronde beroepsopleiding op het gebied van IT, bij voorkeur een RE opleiding
  • Je hebt minimaal zes jaar relevante ervaring, bijvoorbeeld op het gebied van risk management, IT –audit en geautomatiseerde controls.
  • Je hebt kennis van Corporate Governance richtlijnen waaronder minimaal SOx en bent bekend met gerelateerde interne beheersingsmodellen (zoals COSO en COBIT)
  • Je hebt kennis van en ervaring met documentatiesystemen voor processen en beheersmaatregelen, bij voorkeur BWise en/of Open Pages.

 

Ziggo
Ziggo is dé toonaangevende communicatie en entertainment dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland. Ziggo levert ongeveer 9,8 miljoen diensten aan zijn klanten met 4,2 miljoen televisie, 3,1 miljoen internet en 2,6 miljoen vaste telefonie dienstenabonnees.

Daarnaast levert Ziggo aan 179.000 abonnees mobiele telefoniediensten en hebben klanten beschikking over meer dan 2 miljoen WifiSpots door heel Nederland. De klein- en grootzakelijke markt maakt gebruik van producten zoals datacommunicatie, (mobiele) telefonie, televisiediensten en elektronische betalingsmogelijkheden.

Ziggo is een dochteronderneming van Liberty Global, ’s werelds grootste internationale kabelbedrijf met activiteiten in 14 landen. Consumentenmerken die tot Liberty Global behoren zijn Ziggo, Virgin Media, UPC, Unitymedia, Telenet en VTR. Voor meer informatie: www.ziggo.com

Solliciteren voor de vacature
Vragen staat vrij. Als je meer wilt weten over deze vacature en/of de procedure, bel onze collega’s van de afdeling recruitment via 088-7173779. Heb je geen vragen (meer) én het enthousiasme en kwaliteiten om deze rol te vervullen? We zijn benieuwd! Klik hier om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.