Technisch Beheerder Private Cloud

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs zoekt een IT professional die ons ICT landschap verder weet te optimaliseren.

Maak jij binnen onze gevirtualiseerde omgeving het verschil? Lees dan verder voor deze functie van technisch beheerder private cloud.

Technisch Beheerder Private Cloud
Den Bosch, 32-40 uur

Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar een ervaren collega die ons team met professionals komt versterken.

Als technisch beheerder beheer je de geautomatiseerde systemen, applicaties, apparatuur en hard- en software van Zicht. Het betreft een professionele en moderne gevirtualiseerde omgeving waarbij beschikbaarheid, security en gestructureerd beheer en implementatie van groot belang zijn. Zicht werkt met o.a. Citrix/RES, Exchange/Windows, SQL en VMware.

Je analyseert en beoordeelt storingen zelfstandig die niet door onze servicedesk of junior technisch beheerder kunnen worden opgelost. Ook leid je projecten voor changes in je eigen vakgebied en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en optimalisatie van de ICT-toepassingen van Zicht.

Je collega’s
Als technisch beheerder kom je samen met zes andere collega’s te werken op de afdeling ICT technisch beheer van Zicht. Deze afdeling kenmerkt zich door een team van beheerders met ieder een eigen expertise die actief samenwerken om complexiteit en impact professioneel en tijdig te managen. De werkzaamheden worden goed voorbereid en gestructureerd uitgevoerd zoals je dat van een moderne en klantgerichte ICT-organisatie mag verwachten. Beschikbaarheid, performance en security staan hoog in het vaandel en zijn aantoonbaar op orde.

Je rapporteert als technisch beheerder private cloud aan de teamleider technisch beheer.

Wat vragen wij?
Je hebt HBO werk- en denkniveau,
Je beschikt over minimaal vier en maximaal 20 jaar relevante werkervaring in de functie van technisch beheerder,
Je hebt uitstekende kennis van Citrix, SQL en – indien mogelijk – Cisco/VoIP (bij voorkeur met onderliggende certificaten),
Je hebt een frisse blik en barst van de energie en enthousiasme.

Om deze functie van technisch beheerder tot een succes te maken presteer je nog beter onder druk, ga je zorgvuldig te werk, duik je graag in een storing of incident en ben je een kei in het werken naar een oplossing.

Er wordt ook van je verwacht dat je een paar keer per maand in de weekenden en/of avonden (op afstand) stand-by staat.

Wat bieden wij?
We bieden je bij Zicht een goed salaris dat we afstemmen op o.a. je kennis en achtergrond. Bovenop dit salaris heb je recht op 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen. Je kunt deelnemen aan onze collectieve pensioenregeling met daarin een minimale eigen bijdrage en krijgt aantrekkelijke kortingen op onze verzekeringsproducten. Bovendien investeren we in ons team door voldoende opleidingen en coaching op de werkvloer.

Zicht is een professionele organisatie waar we ons vertrouwd met elkaar voelen. Samenwerking en ondernemerschap staan bij ons centraal!

Wie zijn wij?
Werken bij Zicht betekent dat je werkt bij een van de grootste assurantietussenpersonen van Nederland. Samen met 500 collega’s, verspreid over 20 vestigingen staan wij dagelijks voor onze klanten klaar.

Zicht biedt ondernemers en particulieren inzicht in hun financiële situatie en adviseert hen over het voorkomen, opvangen en verzekeren van financiële risico’s.

Wij kiezen voor duurzame relaties, zowel met klanten als met medewerkers. Daarom hebben we zowel klanttevredenheid als medewerkerbetrokkenheid hoog in het vaandel staan.

De ICT-organisatie bedient naast het Zichtbedrijf ook een zusterorganisatie in dezelfde bedrijfstak die ongeveer de helft van de omvang van Zicht is.

Ben jij de Technisch Beheerder Private Cloud die wij zoeken?

Enthousiast geworden over deze vacature van technisch beheerder bij Zicht in Den Bosch?
Reageer dan via de link:

https://zichtadviseurs.redirect.your-jobresponse.com/t/75383/V280/solliciteren

Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wil je meer informatie over de vacature van technisch beheerder private cloud?
Neem dan contact op met Manon Riphagen, recruiter op telefoonnummer 06-51 05 90 58.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.