IT Solutions Developer

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding informatica, heb je kennis van EDI-communicatie en wil je jezelf graag ontwikkelen bij een internationale en ambitieuze organisatie? Solliciteer dan als

IT Solutions Developer

Locatie: Rotterdam

De functie
Als IT Solutions Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van business-to-business-communicatie. Je maakt door middel van EDI-connecties live verbindingen met onze business partners. Dit kunnen klanten, leveranciers, terminals en autoriteiten zijn. Ook werk je aan de optimalisatie van onze huidige EDI-communicatie. Je werkt met platforms zoals SeeBurger BIS en Neuron ESB.

We vragen

  • Een HBO-diploma, bij voorkeur op het gebied van informatietechnologie.
  • Ervaring met het ontwikkelen van EDI-verbindingen.
  • Een gedreven, resultaatgerichte persoonlijkheid die van aanpakken weet.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Een evenwichtige persoonlijkheid, in staat zelfstandig te werken, accuraat, proactief en gedisciplineerd met een can-do mentaliteit.

Samskip biedt
Samskip biedt carrière mogelijkheden en de mogelijkheid om in een ambitieuze, dynamische en professionele werkomgeving te werken. Persoonlijke verantwoordelijkheid, verbondenheid en saamhorigheid staan bij ons centraal en zorgen voor een prettige en motiverende werksfeer. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op jouw functioneren als medewerker, maar ook op onze relaties en op onze organisatie in het algemeen. Met jouw servicegerichte werkhouding vervul jij een waardevolle rol binnen ons team en draag jij bij aan de winstgevende en duurzame groei van onze organisatie.

Daarnaast biedt Samskip je:

een marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en een dertiende maand;
28 vakantiedagen;
een pensioenvoorziening;
een tegemoetkoming in het woon-werkverkeer.

Geïnteresseerd?
Als jij graag aan de slag gaat bij een internationaal, professioneel en succesvol bedrijf, dan zien we jouw cv en motivatie graag tegemoet! Klik op de link en soliciteer online.

Over Samskip
Samskip is een internationaal logistiek bedrijf dat transport en aanverwante diensten levert over land, zee, via spoor en lucht, met name gericht op kostenbesparend, duurzaam en milieuvriendelijk vervoer. In 2015 zal Samskip een geschatte omzet van 600 miljoen euro realiseren en is daarmee een van de grotere transportondernemingen in Europa met kantoren in 24 landen en circa 1.300 medewerkers wereldwijd.

Over Samskip Multimodal
Het multimodale transportnetwerk van Samskip Multimodal strekt zich uit over heel Europa en biedt een optimale combinatie van shortsea-, weg-, trein- en binnenvaarttransporten. Deze multimodale netwerken bieden betrouwbare, duurzame en kostenbesparende oplossingen. Naast ‘door-to-door-transporten’ biedt Samskip Multimodal ook ‘quay-to-quay-transporten’. Wanneer klanten kiezen voor deze laatste mogelijkheid kunnen zij gebruikmaken van het uitgebreide shortsea- en spoornetwerk met hun eigen materiaal. De tank-, bulkexploitanten en deepsea-rederijen profiteren van de vaste en regelmatige afvaarten binnen Europa.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.