(Senior) Informatieanalist

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

VECOZO levert ICT-diensten aan ketenpartijen in de zorg ten behoeve van het optimaliseren en stroomlijnen van administratieve processen. De diensten worden geleverd via een beveiligd internetportaal waar alle zorgverzekeraars, zorgkantoren en ruim 37.000 zorgpraktijken op zijn aangesloten. Wij maken onder meer gebruik van diensten als het Elektronisch Declaratieportaal (EDP) en Controle op Verzekeringsrecht (COV). Onze missie is een belangrijke bijdrage te leveren aan het verlagen van de administratieve lasten in de (zorg)keten. VECOZO groeit gestaag.

Momenteel heeft VECOZO in Tilburg een vacature voor:

Senior Informatieanalist
(36 – 40 uur)

Functieomschrijving Informatieanalist
Voor de afdeling Informatieanalyse & Test zijn we op zoek naar een ervaren en zelfstandige informatieanalist. Als informatieanalist werk je in een multidisciplinair Srcumteam dat nieuwe applicaties, diensten en oplossingen voor VECOZO ontwikkelt. Jij werkt nauw samen met de product owner om de vertaalslag te maken van gebruikerswensen ten aanzien van VECOZO diensten naar goed doordachte ontwerpen. Hierbij maak je gebruik van je communicatieve en analytische vaardigheden. Vanuit je kennis, kunde en ervaring ben je een sparringpartner voor je collega informatieanalisten.

Voornaamste taken & verantwoordelijkheden
In de rol van informatieanalist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van vooronderzoeken, het analyseren van knelpunten en het doen van mogelijke verbeter voorstellen in de informatiestromen. Je voert impactanalyses uit, stelt functionele specificaties op en ontwerpt systemen. Naast het werken in scrumteams neem je ook deel aan werkgroepen met in- en externe stakeholders. Vanuit jouw expertise adviseer je de product owner in het bepalen van de business prioriteiten t.a.v. scope. Als ervaren informatieanalist vind je het leuk om junior collega informatieanalisten vakinhoudelijk te begeleiden, ondersteunen en te coachen. Het continue verder professionaliseren van informatieanalyse is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Als Informatieanalist voldoe je aan het volgende profiel
Je hebt een relevante afgeronde opleiding op HBO of WO niveau en hebt minimaal 5 jaar ervaring als informatieanalist. Je hebt gedegen kennis van business processen en applicatiearchitectuur. Vanuit je ervaring met het analyseren van informatiestromen ben je in staat een brug te slaan tussen business en ICT. Je bent analytisch, werkt accuraat en gestructureerd en bent een echte teamspeler.

Als ervaren informatieanalist breng je jouw kennis graag over op de andere teamleden maar ben je zelf ook gemotiveerd om te blijven groeien in kennis en ervaring. Je bent in staat (en vindt het leuk!) om samen met je collega’s toe te werken aan vooraf afgesproken resultaten. Communicatief ben je sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

Daarnaast vragen we:

  • Ervaring met RUP, Use Cases, UML, testmethoden (basiskennis);
  • Ervaring met de Agile werkwijze (Storymapping, User Stories, Innovation games);
  • Kennis van en ervaring met Specification by Example;
  • Toolkennis van Enterprise Architect, MS Visual Studio Team System, MS Office;
  • Proactief.

 

VECOZO biedt:

  • Een uitdagende functie in een plezierige en unieke werkomgeving;
  • Flexibele werktijden;
  • Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Een bruto jaarsalaris van maximaal € 66.600, – op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding.

 

Meer informatie?
Neem contact op met Hannelore Albrecht, teamleider Informatieanalyse & Test, e-mail Hannelore.Albrecht@vecozo.nl

Solliciteren op de vacature Informatieanalist
Stuur ons je sollicitatiebrief met CV via onze sollicitatiepagina ter attentie van mevrouw Hannelore Albrecht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!