Microsoft .Net Specialist

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Zie jij jezelf als (toekomstig) architect, projectleider of top-developer en is Microsoft .NET jouw passie? Heb je ervaring in software-ontwikkeling op het Microsoft platform en wil je dit ontplooien naar topniveau? Bij Capgemini bieden we je de mogelijkheid waarin je alle ruimte krijgt deze ambitie waar te maken. Bij Capgemini werk je in teams waarbij je niet alleen je eigen talenten en vaardigheden ontwikkelt, maar waarbij je ook elkaar helpt groeien. Leren van elkaars ervaringen is essentieel voor wederzijdse groei en optimaal resultaat. Het is vooral belangrijk dat je ambitie hebt om verder te groeien.

Jouw rol
Als Microsoft .NET professional sta je in de frontlinie als het gaat om innovatieve projecten en het toepassen van nieuwe technologieën. Je werkt aan uitdagende projecten in complexe omgevingen, zowel nationaal als internationaal. Mogelijke rollen zijn .NET developer, architect of specialist op het gebied van een bepaald Microsoft product zoals bijvoorbeeld SharePoint, BizTalk, CRM of Commerce Server. Een meer coördinerende rol bij projecten waarvan een deel van het werk in India wordt uitgevoerd is ook mogelijk.

Plaats in de organisatie
Capgemini doet zijn projecten binnen een grote verscheidenheid aan markten. Je kunt daarbij denken aan industrie en financiële dienstverleners maar we zijn ook thuis in de retail en wholesale branche en bij de overheid. Capgemini is wereldwijd één van de grootste Microsoft Communities. Het Accelerated Delivery Center (ADC) staat garant voor het wereldwijde ‘state-of-the-art’ netwerk van proven technology dat in alle centra beschikbaar is. Capgemini Nederland is de eerste Microsoft Gold Certified partner wereldwijd die deze certificering heeft gehaald op maar liefst 12 van de 14 beschikbare competenties waaronder Integrated E-business Solutions, Information Worker Solutions en Business Intelligence Solutions.

Wat kun je bij ons verwachten
Het werken bij een topspeler op jouw vakgebied. De Academy staat garant voor het bieden van zowel vakinhoudelijke opleidingen als trainingen op het gebied van persoonlijke vaardigheden. Capgemini is toonaangevend op het gebied van .NET certificeringen. Alles stellen we in het werk om jouw talenten volledig te ontplooien. Daarnaast werk je bij Capgemini in een informele, persoonlijke omgeving waarin je alle vrijheid krijgt om zelf vorm en richting te geven aan je eigen carrière.

Wie we zoeken
• Je hebt een afgeronde Hbo- of Academische opleiding
• Je hebt minimaal 2 jaar relevante en aantoonbare ervaring in software ontwikkeling op het Microsoft platform (.NET Framework, ASP.NET, VB.NET, C#, SQL Server, BizTalk, SharePoint, Commerce Server en technologieën als Silverlight, Surface, WFP en WCF)
• Je staat communicatief sterk in je schoenen
• Ervaring met systeemontwikkeling op grote projecten volgens bij voorkeur de RUP methodologie of MSF is een pré.
• Je bent in het bezit van een Microsoft certificaat of je bent bezig dit te halen.

Herken jij jezelf in bovenstaande criteria en heb jij een visie op je vakgebied, abstractievermogen en een heldere kijk op de mogelijkheden en eventuele beperkingen van de nieuwste technologieën? Dan gaan we samen bekijken hoe we jouw loopbaan binnen Capgemini verder vorm kunnen geven. We bieden je een loopbaan waarbinnen je alle ruimte krijgt je talenten tot grote hoogte te ontplooien.

Interesse?
Ben jíj de Microsoft .NET specialist die wil werken in de frontlinie van de technologie? Neem dan voor meer informatie telefonisch contact op met Danielle Tolhuisen via telefoonnummer 06 27 15 98 14. Of solliciteer direct via de ‘link‘ op deze pagina:

http://cgapps.heeft-vacatures.nl/M/29298/V280/solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.