ICT Netwerkspecialist

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

“ Banking is about IT and people” (Karl Guha, Voorzitter Raad van Bestuur)
Wil jij samen met ons werken aan een succesvolle integratie van de IT organisaties van Van Lanschot en Kempen & Co?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
De 275 jaar rijke historie vormt het fundament voor Van Lanschot NV, de oudste onafhankelijke bank van Nederland. Van Lanschot is een gespecialiseerde en onafhankelijke wealth manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten.

Bij Kempen & Co gebeurt het! Met meer dan 100 jaar ervaring is Kempen & Co uitgegroeid tot een leidende zakenbank die gespecialiseerd is in vermogensbeheer, corporate finance, effectenbemiddeling en private equity.
Sinds 2007 werken beide banken intensief samen om zo onze klanten nog beter te kunnen bedienen. De unieke cultuur van Van Lanschot en Kempen & Co biedt veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap. Je kunt daardoor veel impact maken binnen jouw vakgebied en meewerken aan de toekomst van onze beide banken waarin security en onze online dienstverlening EVI centraal staan.

Wat ga je doen?
Als ICT netwerkbeheerder ben jij dé platformspecialist op het gebied van netwerken en geef je input op het security vlak. Je verzorgt het dagelijkse operationeel beheer van de ICT netwerken. Daarnaast ben je onze adviseur als het gaat om upgrades , beveiling, en uitbreiding van onze netwerkomgevingen. Bij incidenten of problemen ben jij de eerste verantwoordelijke. Je gaat op onderzoek uit zodat de netwerkproblemen snel worden opgelost. Je adviseert, voert configuratie wijzigingen uit en installeert updates en patches. Als onze netwerkspecialist ondersteun je je collega’s, los je technische storingen op en schakel je met diverse kennisteams, zoals Wintel, werkplekken, DBA, Mainframe Middleware en Storage en /of externe leveranciers

De afdeling
De ICT afdelingen van Van Lanschot en Kempen &Co kenmerken zich door veelzijdigheid en direct contact met de eindgebruiker. De IT afdeling van Van Lanschot is gevestigd in Den Bosch. De IT afdeling van Kempen & Co in Amsterdam aan de Zuidas. De volledige regie van leverancier tot klant wordt hier gevoerd.

Het team waar je deel van uit maakt, bestaat uit 7 netwerkbeheerders die samen 1 dag in de week werken in Den Bosch en 1 dag in de week werken in Amsterdam. Waar je op de overige dagen werkt, kan je samen met je teamlead bepalen. Als netwerkteam werk je nauw samen met onze andere IT afdelingen. Dit doe je in projectvorm dan wel in multidisciplinaire teams.

De volgende zaken vallen onder het aandachtsgebied van netwerkbeheer:

  • WiFi,
  • Loadbalancing,
  • Routing/switching (LAN/WAN),
  • Proxy,
  • IPAM/DNS/DHCP/NTP,
  • Firewall omgeving,
  • Externe koppeling (Data/Internet),
  • Regievoering service providers,
  • IPT oplossingen,
  • Beheer van alle documentatie en ontwerpen van de netwerk omgeving.

 

Wie ben jij?
Je hebt een ICT opleiding op minimaal MBO 4 niveau en beschikt over HBO werk –en denkniveau. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als netwerkbeheerder waaronder specifieke kennis van Cisco routing/switching en firewalls. Daarnaast ben je pro-actief en communicatief vaardig.

Wat bieden wij?
We bieden een uitdagende functie in een gespecialiseerde, professionele omgeving waar je echt het verschil kunt maken. We hebben alle ICT disciplines zelf in huis en werken nauw samen met de eindgebruiker. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en alle ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. We hebben een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden met een goed salaris, een 13de maand en een collectief pensioen. Daarnaast bieden we je een opleidingsbudget zodat je kunt blijven werken aan jouw eigen ontwikkeling.

Contact
Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op Chantal Halsema-Scholten, Senior Recruiter: 020-3544666 of solliciteer via de onderstaande link .

https://vanlanschot.redirect.your-jobresponse.com/i/54965/V280/solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.