Senior Ontwikkelaar .NET/ .NET Developer

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Wat ga je doen als Senior Ontwikkelaar .NET/ .NET Developer?
Binnen onze eigen ontwikkelafdeling wordt gewerkt met de nieuwste technologieën en moderne ontwikkelmethodes. Als senior ontwikkelaar ben je in staat om onder druk functionele specificaties te vertalen naar kwalitatief hoge technische oplossingen binnen de CZ architectuur. Om tot de meest efficiënte oplossing te komen, maak je een gedegen afweging tussen het gebruik van standaardcomponenten en maatwerk. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van functionaliteit samen met je collega’s in een multidisciplinair team. De laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied, specifiek op het gebied van softwareontwikkeling, volg je op de voet door het lezen van vakliteratuur, actief te zijn in blogs, conferenties te bezoeken of door het volgen van training.

Wie zoeken we?
Een ervaren, energieke en extraverte software ontwikkelaar die onze afdeling Ontwikkeling komt versterken. Een hbo/wo-opleiding op het gebied van ICT heb je aangevuld met relevante werkervaring. Je hebt minimaal drie jaar ervaring in asp.net. Daarnaast kun je ontwikkelen met .NET framework 4.5, MVCSQLTFSWCF, Visual Studio 2012 en TDD (test driven development). Microsoft certificering is een pré. Je bent analytisch sterk en communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus. Zowel zelfstandig werken als werken in (project)teamverband gaat je prima af. Met je kritische en initiatiefrijke houding ben je voortdurend op zoek naar vernieuwing en verbetering van bestaande systemen en processen. In een dynamische en veeleisende omgeving weet jij de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden.

In het kort, wat vinden wij belangrijk:

  • Een afgeronde hbo/wo studie richting informatica;
  • Gedegen kennis van Enterprise Content Management en integratietechnologieën;
  • .Net expertise;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Overtuigingskracht;
  • Initiatiefrijk;
  • Analytisch sterk.

 

Wat heeft CZ jou te bieden als Senior Ontwikkelaar .NET/ .NET Developer?
Het gemiddeld aantal werkuren ligt op 38 per week. Het bruto jaarsalaris op basis van 38 uur per week bedraagt maximaal € 63.400,-. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag en 8,5% eindejaarsuitkering.

Bij CZ werken we volgens het principe van ‘Het Nieuwe Werken’. Hierin staan de vrijheid van tijd en plaats door de inzet van nieuwe technologie centraal. Als medewerker heb je naast veel vrijheid ook veel verantwoordelijkheid: je geeft zelf vorm aan je werkdag om je taken zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren.

Solliciteren op de vacature Senior Ontwikkelaar .NET/ .NET Developer of meer weten ?
Solliciteren op deze vacature kan alleen via het online sollicitatieformulier

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marc van Boxtel, Delivery Manager, telefoonnummer 06-1299 7139.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!