Software Developer

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Tauw Group is een internationaal advies- en ingenieursbureau, dat met ca. 1.000 medewerkers gevestigd is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. In Nederland opereert de organisatie als Tauw bv en Atrivé bv.

Tauw heeft een vacature in Deventer:

Software Developer
(junior)

Functieomschrijving Software Developer
Als junior software developer werk je zelfstandig aan één of meerdere projecten. Soms doe je dit individueel maar meestal in een klein team, onder aansturing van een Projectleider. Soms lever je een directe bijdrage aan het uitproberen van nieuwe technologieën.

Je werkomgeving
Je komt te werken bij de solutions groep van de centrale IT afdeling bij onze vestiging in Deventer. Deze groep levert software-oplossingen aan de interne organisatie. Tauw heeft een klein eigen ontwikkelteam en maakt daarnaast gebruik van partners voor development en innovatie.

Bij Tauw kun je jezelf zijn. Als professional en als persoon. Vanuit je persoonlijke passie slimme oplossingen bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. Daarvoor biedt Tauw je de mogelijkheden en de ruimte!

Als Software Developer voldoe je aan het volgende profiel
Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding en bij voorkeur enige werkervaring. Ervaring met de volgende omgevingen is een pre: .NET (C #, ASP), SQL, HTML5 en Java Script. Je hebt affiniteit met ruimtelijke informatie en GIS. Verder ben je een echte teamspeler en zoek je samenwerking met collega’s. Kernwoorden waarin je jezelf herkent zijn ‘pragmatisch’ en ‘resultaatgericht’.

Wat heeft Tauw te bieden?
Tauw biedt een uitdagende functie in een unieke werkomgeving met een plezierige en informele werksfeer. Tauw hanteert een eigen salarissystematiek waarbij we uitgaan van een marktconform salaris en we rekening houden met je competenties en de manier waarop je die ontwikkelt. We bieden ook een ruim scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Een winstdelingsregeling;
  • Studiemogelijkheden bij Tauw University;
  • Een goede pensioenvoorziening.

 

Tot slot bieden we ook nog diverse arbeidsvoorwaarden op maat:

  • Verlof kopen/verkopen;
  • Werken in deeltijd (bv een 36-urige werkweek in vier dagen);
  • Fietsproject.

 

Solliciteren op de vacature Software Developer?
Spreekt de functie van Junior Software Developer jou aan? Solliciteer dan via onze *sollicitatiepagina

Meer informatie over deze vacature kan je opvragen bij Job Corsmit, Teamleider Development, T +31 57 06 99 51 5.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!