Implementatie Engineer (IT-omgevingen)

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Eshgro is een specialist in cloud computing. Al sinds 2004 ontwikkelen wij onze eigen cloud diensten. Als cloud broker stellen wij andere IT-producenten in staat ons platform te gebruiken om hun eigen cloud business te ontwikkelen. Daarnaast beschikken we over een portfolio van klanten met ieder hun eigen uitdagingen.

Bij Eshgro werken dan ook alleen maar professionals die zich elke dag voor de volle 100% inzetten om met nieuwe oplossingen te komen die ons en onze klanten verder vooruit helpen. Dit volledig in onze lijn om professionals te helpen en inspireren beter te presteren!

Eshgro te Boxmeer heeft een vacature. Wegens uitbreiding van uitdagende projecten zijn wij op zoek naar een:

Implementatie Engineer (IT-omgevingen)
(gepassioneerde Cloud system engineer met drive)

Functieomschrijving Implementatie Engineer
Als Implementatie Engineer ben je voortdurend bezig met de technische oplevering van SaaS projecten in een Microsoft omgeving. Je schrijft het plan van aanpak, implementeert en migreert IT-omgevingen. Dit zijn omgevingen van 25 tot 500 werkplekken en zijn volledig Microsoft-based met bijv. RDS/Citrix met Exchange of Office 365 met Published Applications. Onze klantrelaties zijn een mix van productiebedrijven en zakelijke dienstverleners die veelal een complex applicatie landschap hebben.
Je weet de juiste vertaalslag te maken van de behoefte van de klant naar de juiste technische oplossing en weet deze nauwkeurig te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor een goed klantencontact . Je werkt kwaliteitsgericht en controleert en adviseert je directe collega’s. Je werkt nauw samen met de operations manager en neemt deel aan het wekelijkse implementatie en migratie-overleg.

Als Implementatie Engineer herken je jezelf in het volgende profiel
Naast een relevante MBO of HBO opleiding met minimaal 5 jaar werkervaring beschik je over de volgende kennis/vaardigheden:

  • Een MCSE / MCITP 2008 of 2012 Server of Enterprise Administrator certificering of bereidheid tot het behalen hiervan;
  • Microsoft Exchange, SQLDPM, Lync server en Office 365;
  • RDS;
  • Citrix Xen App;
  • Published applications.

 

Als vanzelfsprekend beschik je naast je technische expertise over goede communicatieve vaardigheden. Je bent open, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt een groot aanpassingsvermogen en hebt hart voor de zaak. Je blijvende drive en energie zet je o.a. in voor interne en externe ontwikkelingen. Ook heb je een voorliefde voor nieuwe technieken en innovatieve oplossingen.

Onze cultuur is onze kracht en die kenmerkt zich door medewerkers die sterk willen presteren met de “hands on” mentaliteit van “getting things done!”. Andere kenmerken van onze organisatie die wij in jou zoeken:

  • Focus op de business van de klant en de service beleving van de klant;
  • Zelf verantwoordelijkheid nemen en geen excuses zoeken;
  • Denken en handelen vanuit standaarden en standaardisatie met als doel hogere betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid.

 

Eshgro biedt:

  • Uiteraard bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een uitdagende baan in een gepassioneerd team;
  • De ruimte om opleidingen te volgen;
  • Hardwerkende, prettige en loyale collega’s;
  • Een laptop en mobiele telefoon van de zaak;
  • Een flexibele en informele werksfeer.

 

Informatie en sollicitatie vacature Implementatie Engineer
Reageren kan via onze sollicitatiepagina

Voor vragen over de functie bel je Nathalie Holwerda, operations manager, te bereiken op 0485-563343.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!