Microsoft Dynamics AX Applicatiebeheerder

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Stel, je hebt een passie voor applicaties. Je hebt kennis van Microsoft Dynamics AX en je weet in te spelen op de wensen van de klant. Je bent een kei in het bieden van oplossingen in software systemen en als Applicatiebeheerder ben je ambitieus genoeg voor een volgende stap in je carrière binnen een internationale omgeving. Dan nodigen we je graag uit voor de functie van:

Microsoft Dynamics AX Applicatiebeheerder
Rotterdam, fulltime dienstverband

Over de functie
Heb jij kennis van Microsoft Dynamics AX en ben jij op zoek naar een functie als applicatiebeheerder? Werk jij graag binnen een internationale en dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de continuïteit, beschikbaarheid en performance van bedrijf kritische applicaties. Je bent verantwoordelijk voor het signaleren, documenteren, analyseren en oplossen van problemen in softwaresystemen. Je draait mee in projecten om de software en aanpassingen te implementeren bij onze bedrijven.

Je analyseert en vertaalt klantwensen en eisen naar functionaliteiten en initieert, begeleidt, test en implementeert diverse changes. Je zet requirements op papier en zet deze door naar de leverancier.
Het opstellen van SQL query’s en maken van rapportages en documenten is jou niet onbekend.

Naast het oplossen van gebruikersproblemen en beantwoorden van vragen geef je ook gebruikerstrainingen. Op projectbasis reis je regelmatig naar onze kantoren in het buitenland, met name binnen Europa (ongeveer 15 %).
Over jou
Om deze rol tot een succes te maken reageer je pro actief op problemen en ben je gericht op het behalen van oplossingen en resultaten. Jouw werkwijze kenmerkt zich als accuraat en zorgvuldig en je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden. Je hebt een pragmatische instelling gecombineerd met een hand-on mentaliteit en gezonde dosis nieuwsgierigheid.

Verder beschik je over:
• Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Informatica of vergelijkbaar.
• Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een functie als applicatiebeheerder of vergelijkbaar.
• Meerdere jaren ervaring met Dynamics AX en andere Dynamics producten.
• Ervaring met SQL en rapportage.
• Sterke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
• Een rijbewijs B en de bereidheid te reizen in en buiten Europa.

Ons aanbod
Een afwisselende en verantwoordelijke baan binnen een internationale onderneming. Je werkt vanuit een mooi pand in het scheepsvaartkwartier in Rotterdam. Je krijgt hier letterlijk en figuurlijk de ruimte: een fijne zelfstandige werkplek en veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij ruimte is voor jouw initiatieven. Wij bieden jou een compleet arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een premievrij pensioen. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een plezierige werkomgeving in een enthousiast team.

Over ons
Caldic focust zich op de productie en distributie van basischemicaliën, specialiteiten, voedingsingrediënten en technische producten. Voor alle activiteiten geldt dat ons service georiënteerde karakter onderscheidend is; naast een uitgebreid productportfolio en waarde verhogende services bieden we in-house technologische services en logistieke oplossingen. Hiermee komen we tot business-to-business, gepersonaliseerde oplossingen voor de klant en bieden we voor onze leveranciers de meest efficiënte weg naar hun markt. We werken met ruim 1.100 medewerkers in 28 vestigingen in 18 landen. Caldic maakt een sterke groei door, zowel geografisch als qua activiteiten. Dit wordt gerealiseerd door succesvolle acquisities en autonome groei.

Solliciteer!
Ben je enthousiast en wil je op deze vacature solliciteren? Stuur dan je CV en korte motivatie ter attentie van Femke Krabbenborg (HR Manager) via de onderstaande *link*.

http://caldic.heeft-vacatures.nl/M/26808/V280/solliciteren

Wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Frank Biegstraaten (IT Manager) via telefoonnummer 010-4136420.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.