Aan de slag met zoekmachine optimalisatie

Ben je op zoek naar een goede zoekmachine optimalisatie? Dan zijn er veel verschillende marketing bureaus te vinden die jou hierbij kunnen helpen. Het is namelijk belangrijk voor jou als ondernemer dat jouw website goed gevonden wordt. Echter heeft lang niet ieder bureau jou hetzelfde bieden, waardoor je goed op moet letten waarmee je in zee gaat. Een van de bureaus waar je kunt gaan kijken is GMU Online. Maar waar moet je eigenlijk allemaal op letten en hoe wordt het hele traject in werking gezet? Onderstaande informatie legt het voor je uit.

Zoekmachine optimalisatie voor een goede website

Zoekmachine optimalisatie is belangrijk. Jouw website moet namelijk hoog in de zoekresultaten staan om meer klanten te trekken. Dit kan alleen als de content volledig aangepast wordt aan het algoritme van een zoekmachine. Dit kun je vaak als ondernemer niet. Je weet wat je op moet schrijven, maar de teksten worden nooit zo goed als met een professionele tekstschrijver. Een marketing bureau heeft de perfecte medewerker in dienst die de teksten voor jou schrijft. Zo zorg je ervoor dat jouw website weer goed gevonden wordt en jouw klanten naar de website komen om producten en diensten aan te schaffen.

Een kennismakingsgesprek voor een beter beeld

Voordat er begonnen wordt aan de zoekmachine optimalisatie moet er een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek wordt er dieper in gegaan op jouw bedrijf en de producten en diensten die je aanbiedt. Ook wordt hier een beeld geschetst van de doelgroep die jij wilt bereiken. Deze doelgroep heeft een bepaald taalgebruik, waaraan jouw teksten aangepast moeten worden. De tekstschrijver weet aan de hand van de doelgroep precies hoe de tekst opgesteld moet worden en wat ervoor nodig is. Dit gesprek is dus heel belangrijk om op voorhand al te voeren.

Een betere omzet dankzij vindbaarheid

Tevens moet er gekeken worden naar de teksten die al op de website zijn. Soms hoeft er bij zoekmachine optimalisatie alleen maar aangepast te worden door de teksten te herschrijven. Echter kan het ook zijn dat er vanaf het begin af aan al naar nieuwe content gezocht moet worden. Je kunt ook hiervoor al jouw wensen doorgeven. Vergeet daarbij niet om enkele zoekwoorden op te stellen, die jou kunnen helpen bij een betere vindbaarheid. Door unieke zoekwoorden op te stellen kun je jezelf onderscheiden van jouw concurrenten en ben je verzekerd van een betere omzet.

Alleen maar voordelen te behalen als ondernemer

Maar wat heb je jou echt aan zoekmachine optimalisatie? De belangrijkste reden om het uit te besteden is de tijd die je ermee overhoudt. Je kunt je als ondernemer op andere zaken binnen het bedrijf richten, zoals het klantencontact. Ook ga je merken dat er meer verkeer op de website is en je zelfs een hogere omzet gaat maken. De investering die je maakt in een expert verdien je hiermee razendsnel terug. Het optimaliseren van de website kan jou dus alleen maar voordelen opleveren en jouw bedrijf gaat hierdoor een betere naam tegemoet. Vind direct een Marketing Bureau voor jouw SEO.

5 tips voor betere wifi

We weten allemaal dat snelle en goede wifi belangrijk is voor thuis en op de werkvloer. Maar hoe zorg je er nou voor dat de wifi verbeterd wordt zodat je niet lang wacht tot die ene site is geladen? In dit artikel geven wij je 5 tips hoe je een betere en snellere wifi kan krijgen.

  1. Laatste wifi versie

Niet alleen het aantal apparaten wat verbonden is met de wifi heeft invloed op de snelheid. Ook de wifi standaard die je hebt. Heb je een router die de laatste wifi standaard heeft (802.11n of 802.11ac) dan zit je wel goed. Ondersteunt jouw router deze twee standaarden niet? Dan is het het beste om een nieuwe router te kopen die dit wel kan. Zoek dan ook gelijk voor eentje die drie of vier datastromen heeft. Dit zorgt ervoor dat meerdere apparaten tegelijk kunnen ontvangen en zenden.

  1. Router verplaatsen

Bijna alle mensen hebben hun router in de meterkast staan. Dit is alleen geen slim plan. Door alle kabels, buizen en de dikke muren wordt het wifi signaal verstoord en kan je langzamere wifi krijgen. Probeer daarom je router eens op een andere plek te zetten. Bijvoorbeeld ergens in de woonkamer.

  1. Minder apparaten

Deze tip spreekt eigenlijk voor zich. Als je apparaten hebt die op een netwerkkabel kunnen functioneren. Doet dat! Dit scheelt enorm in de wifi-snelheid. Een kabel is namelijk niet verbonden met de wifi, maar met het internet. Zorg er ook voor dat je de wifi uitschakelt op apparaten als die aangesloten zijn op een kabel. Sommige apparaten willen namelijk toch nog wifi gebruiken ook al zijn ze aangesloten op een kabel. 

  1. Gebruik van meerdere apparaten

Probeer ook om niet al te veel apparaten tegelijk te gebruiken. Ga dus niet met 10 man tegelijk 5 series via Netflix downloaden. Dit gaat enorm lang duren omdat er zoveel data in een keer gedownload moet worden. 

  1. Check het bereik

Het bereik checken is ook een slim idee om de wifi te verbeteren. Je kan dit heel simpel doen door je telefoon te pakken en de app Cloudcheck te downloaden. Loop met deze app door je huis en kijk waar het signaal verslechtert. Hier kan je je nieuwe plek van de router op bepalen.

Voor alle wifi problemen op kantoor of thuis kan je terecht bij NL-XS.

Een website maken, waar begin ik?

Steeds meer mensen maken de keuze om een eigen onderneming te starten. Dit is natuurlijk erg leuk en een nieuwe ervaring maar het kan ook erg lastig zijn. Een van de eerste dingen die je doet als nieuwe ondernemer is het maken van een website. Dit is een heel mooi middel om jezelf te laten zien aan je klanten en hier kan je je helemaal uitleven met je passie voor het vak. Een website opzetten kan echter best lastig zijn en er komt veel bij kijken. In dit blog zal ik je een paar tips geven om een website op te zetten.

Tip 1: maak je eigen huisstijl

Met je huisstijl laat je je bedrijf zien aan de klant. Denk hierbij aan logo en opmaak, verschillende kleuren en lettertypen. Het is belangrijk om dit van te voren goed op een rijtje te hebben omdat je met die bevindingen je website kan gaan inrichten. Je kan ook je  Huisstijl laten ontwerpen door verschillende bedrijven. Het is dan wel heel belangrijk dat je goed verteld wat je wil hebben. Denk hierbij aan kleuren, logo ontwerpen enzovoort. Het zou namelijk zonde zijn om deze investering te maken en vervolgens een stijl aangeleverd te krijgen die niet bij jou en je bedrijf past.

Tip 2: zorg voor een goede opmaak

Nu je je huisstijl zelf hebt gemaakt of hebt laten ontwerpen door bijvoorbeeld een grafisch ontwerper Grafisch ontwerp Nederland, is het nu zaak dat je de opmaak goed gaat maken samen met je huisstijl. Je kan hiermee alles aanpassen en eigen maken, zelfs de kopjes kan je in eigen stijl gaan maken. Dit is een hele goede manier om jezelf te laten zien aan je potentiële klanten.

Tip 3: huur een website expert in

Een hele goede manier om een professionele website te maken is om het simpelweg uit te laten besteden. Op deze manier weet je altijd zeker dat je een goede website hebt.

Wat is het verschil tussen Bitcoin en Ethereum?

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten cryptocurrency op de markt. Maar de bekendsten zijn nog steeds Bitcoin en daarna Ethereum. Veel mensen denken dat alle cryptocurrencies eigenlijk alleen maar een betaalmiddel zijn. Maar dit is niet het geval, wat de meeste cryptomunten wel met elkaar gemeen hebben is dat ze decentraal zijn. Dit houdt in dat er geen derde persoon nodig is voor onder andere transacties (zoals banken en notarissen). Er wordt gebruikt gemaakt van Blockchain technologie, hiermee kunnen de transacties vastgelegd worden zoals afspraken en transacties. Omdat deze blockchain dus geen centrale autoriteit heeft voorkom je corruptie en/of vervalsing.

De verschillen tussen Bitcoin en Ether

Deze technologie creëert verschillende mogelijkheden. Bitcoin gebruikt de technologie om een decentrale munt te maken om mee te handelen. Ethereum gebruikt het daarentegen om een platform te ontwikkelen voor decentrale applicaties.

De bedenker van Bitcoin is anoniem, onder het pseudoniem Satoshi Nakamoto is Bitcoin de wereld in geroepen. De bedenker van Ethereum is daarentegen wel bekend; Vitalik Buterin.

De geschiedenis en het doel van Bitcoin

Het plan voor Bitcoin is (niet toevallig) in 2008 gepubliceerd door een anoniem persoon. In dit jaar is de kredietcrisis waarin banken vallen en er door iedereen getwijfeld wordt aan de economie in z’n huidige vorm.
In begin 2009 wordt de eerste bitcointransactie al gemaakt. Sindsdien kun je bitcoin kopen en is het voor het eerst mogelijk om van persoon tot persoon geld te versturen zonder een derde partij zoals een bank. Jij bent de baas over je eigen geld.

Wat de bitcoin ook uniek maakt is dat er een maximaal aantal munten is, namelijk 21 miljoen. Zodra dat punt bereikt is kan er nooit meer ‘bijgedrukt’ worden.

De geschiedenis en het doel van Ethereum

Ethereum is een stukje jonger dan Bitcoin, het plan is gepubliceerd in 2013 door Vitalik Buterin. Twee jaar later staat het platform live met een waarde van 30 cent per Ether. Slechts drie jaar later bereikt Ethereum koers een waarde van 1400 dollar.
Naast de betaalfunctie heeft Ethereum nog andere functies. Door middel van het Ethereum netwerk kunnen ontwikkelaars hun eigen decentrale applicatie maken. Daar zit het voornaamste verschil met Bitcoin.

Optimaliseer je webshop!

Heb jij een online webshop, maar blijft je conversie laag en heb je moeite met het verkrijgen van bezoekers? Dan zijn er enkele dingen die je kunt doen. Wellicht doe je al een aantal van deze dingen, maar door het allemaal te doen kun je ervoor zorgen dat je hogerop komt in de zoekresultaten en ook meer bezoekers krijgt! 

Website optimaliseren

Zorg ervoor dat je website gebruiksvriendelijk is en dat alles werkt. Je wilt natuurlijk niet dat mensen urenlang naar een product moeten zoeken op je website of dat ze een 404 errorpagina tegenkomen. Dit is ook vaak een aanleiding voor mensen om toch naar de concurrent te gaan. Zorg er dus ook voor dat al je linkjes werken en dat je de URL’s ook niet te lang en ingewikkeld maakt. Zo kunnen mensen ook gemakkelijker terug naar de pagina die ze hebben bekeken. 

Content

Werkt jouw website optimaal? Dan kun je deze vullen met content. Belangrijk is dat je relevante content plaatst en deze ook SEO-optimaliseren. SEO staat voor Search Engine Optimization en door dit te gebruiken kun je beter gevonden worden in Google. Je moet er wel voor zorgen dat je teksten ook goed leesbaar zijn en niet te veel voor de zoekmachine geschreven zijn. Zorg voor interne linkjes in je teksten, zodat mensen makkelijker kunnen navigeren. Heb je de content af? Dan kun je naar de volgende stap!

Linkbuilden

Als je website werkt en je content hebt geschreven, dan kun je aan de slag met linkbuilden. Wat is linkbuilden? Linkbuilden is eigenlijk het zorgen voor een hogere domeinwaarde van je website door andere websites met hoge waardes te laten linken naar jouw website. Zo ziet Google je als een relevante partij en gaat je waarde omhoog. Let wel op dat je niet direct ruilt met een website! Zorg dat je een middenpartij gebruikt, want anders heeft Google door dat je aan het ruilen bent en dat het mogelijk niet relevant is. Daarom is het goed om een netwerk op te bouwen. Door te linkbuilden kun je hoger komen in de zoekresultaten in Google. Wil je met je webshop ook producten meteen laten zien? Dan kun je ook gebruik maken van Google CSS

Wel is het belangrijk dat je eerst ervoor zorgt dat je website en je content in orde zijn, voordat je bezig gaat met linkbuilden. Je kunt namelijk wel gaan linkbuilden voor een bepaald woord, maar als je daar geen content voor hebt op je website dan vallen bezoekers ook gauw af.

Tips voor een goed cv

Na weken zoeken ben je op de vacature geland die bij jou past. Dan is het natuurlijk tijd om je cv op te sturen! CV betekent letterlijk ‘levensloop’ in het Latijns. Je cv is een samenvatting van jouw loopbaan, denk hierbij aan: opleidingen, werkervaring etc. Op het moment dat je gaat solliciteren stuur je een cv op samen met een sollicitatiebrief. In de sollicitatiebrief zet je jouw motivatie en waarom jij geschikt bent om te starten bij deze vacature. Je bent vaak niet de enige die solliciteert dus het is van belang dat je cv uitspringt tussen de rest, maar hoe zorg je ervoor dat je cv uitspringt tussen de rest? Een cv maken kan een complex traject zijn, wij helpen je graag op weg.

Zorg voor een sterke foto

Het is vaak het eerste waarnaar wordt gekeken, je foto. Dit komt omdat je foto het eerste is wat opvalt en jouw professionaliteit kan uitstralen. Op het moment dat je solliciteert voor een salesfunctie, is het belangrijk dat je foto professioneel en representatief is. Zorg er dus voor dat je een sterke zakelijke profielfoto hebt en geen vakantiefoto op je cv zet.

Je personalia

Wat zijn personalia? Personalia is een verzamelnaam van al jouw persoonlijke gegevens, denk hierbij aan je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Je personalia kan je vaak combineren met een paar extra toevoegingen. Een voorbeeld hiervan is je LinkedIn-pagina. Op het moment dat je veel actief bent op je LinkedIn dient dit als een tweede cv. Zo zijn er nog meer mogelijke toevoegingen, maar deze zijn natuurlijk niet verplicht.

Een persoonlijk profiel

Een persoonlijk profiel is gemaakt om binnen een paar zinnen jezelf professioneel voor te stellen. In dit persoonlijk profiel vertel je een paar dingen over jezelf zoals; waar liggen je kwaliteiten? Hoe bereik je het gewenste resultaat? Door dit soort vragen krijgt de recruiter een duidelijk beeld bij de persoon die ze gaan uitnodigen op een gesprek. 

Wat is je werkervaring?

Voor bepaalde recruiters is het misschien wel het belangrijkste op je cv; je werkervaring. Start met je meest recente werkervaring. Het is niet alleen van belang waar je hebt gewerkt, maar ook wat je hebt gedaan en wat je samen met dat bedrijf hebt bereikt. Heb je bijvoorbeeld een campagne opgezet die de posities in zoekresultaten met 150% heeft verhoogd of heb je de verkoop een enorme boost gegeven? Het zijn allemaal dingen die een recruiter graag hoort. Zorg er wel voor dat je het compact houdt, want een recruiter leest vaak binnen 1 minuut heel je cv door en zal een groot stuk tekst niet volledig lezen.

Wat voor educatie heb je gehad?

Net zoals je werkervaring is het bij je educatie ook slim om je meest recente als eerste te vermelden. Noteer bij de opleidingen die je hebt genoten wanneer je bent gestart en wanneer je de opleiding hebt beëindigd. Op het moment dat je een diploma hebt behaald kun je dit vermelden, maar ook als je geen diploma hebt behaald. Zorg dat je bij de opleiding ook de school vermeldt waar je de opleiding hebt behaald. 

Overige informatie

Bij de overige informatie kun je een deel over jezelf vertellen wat buiten het zakelijke valt. In de overige informatie kan je dus vertellen over je hobby’s en etc. Zorg er wel voor dat je niet een heel levensverhaal vertelt houd dit ook kort.

Is digitaal ondertekenen van een arbeidsovereenkomst rechtsgeldig?

Elke overeenkomst komt tot stand door een aanbod en de aanvaarding ervan. Toch geldt dit niet volledig voor de arbeidsovereenkomst. Daarvoor gelden strengere eisen om de werknemer te beschermen.

Wat voor soorten elektronische handtekeningen zijn er?

De wet bepaalt dat de elektronische handtekening gelijk staat aan de handgeschreven
handtekening. Toch bestaan er verschillen. Drie om precies te zijn, namelijk:

  1. gewone elektronische handtekening
  2. geavanceerde elektronische handtekening
  3. gekwalificeerde elektronische handtekening

Welke variant hiervoor is geldig voor de arbeidsovereenkomst?

Omdat het bij digitaal ondertekenen draait om de identiteit van de ondertekenaar en het
bewijzen daarvan, is het belangrijk dat goed wordt bijgehouden wie ondertekent.

Daarom wordt bij de digitale handtekening door de softwareleveranciers daarvan eigenlijk altijd bijgehouden wat het IP-adres van de ondertekenaar is en worden ook
browsergegevens en de locatie gelogd als daar toestemming voor wordt gegeven.

Dit zorgt ervoor dat elektronisch ondertekenen via software al behoorlijk veel zekerheid geeft over de identiteit van de ondertekenaar. Hoe belangrijker het document, hoe beter de verificatiemethode moet zijn en daarom wordt er veelal voor gekozen om SMS of iDin te koppelen.

Bij een eventuele rechtszaak is dan aan de rechter te overleggen vanuit welk IP-adres, met welke browser en door welke telefoon of bank account ondertekend is. Dan is heel
aannemelijk te maken dat degene die in het betreffende e-mail account kon en te koppelen is aan een IP-adres en bank account ook daadwerkelijk de ondertekenaar is.

Deze bewijslast is eigenlijk waar het om draait bij de digitale handtekening. Overigens geldt dit in principe ook voor de handgeschreven versie.

Anders is wel, dat de arbeidsovereenkomst een schriftelijkheidsvereiste kent. Dit betekent dat clausules als proeftijd, boetebeding en concurrentie- of relatiebeding niet met een elektronische handtekening kunnen worden ondertekend.

Althans, het kan wel en de overeenkomst is geldig, maar die delen ervan zouden kunnen worden aangevochten.

Nieuwe manier van werken

De digitalisering zorgt ervoor dat er steeds minder vraag is naar functies die voorheen erg populair waren, en er steeds meer vraag naar ICT personeel is. Een bedrijf kan natuurlijk niet zonder een goede secretaresse, een accountant of een personal assistant, maar vandaag de dag kan een groeiend bedrijf in veel gevallen ook niet meer zonder gespecialiseerde ICT professionals. Volgens het UWV is het echter wel opvallend dat er nog altijd duizenden ICT’ers werkloos thuiszitten. Gelukkig wordt dit aantal steeds lager, omdat specialisten in een bepaald vakgebied van de ICT zich steeds vaker laten omscholen naar een ander specialise in de ICT, of enthousiast worden van een van de vele functies die er in de branche openstaan.

Groeiende vraag naar personeel in ICT

De ICT is een alsmaar groeiende markt. Steeds meer bedrijven kunnen niet zonder hun bestaande ICT-ers en zijn zelfs op zoek naar een uitbreiding van het aantal medewerkers dat op de ICT afdeling werkt. Bedrijven doen steeds meer online en allerlei processen worden geautomatiseerd. Daar hoort bij dat je goed ICT personeel nodig hebt om al deze processen te kunnen blijven draaien. Ontwikkelaars, systeembeheerders, programmeurs en vele andere functies komen bij veel bedrijven door het hele land open te staan.

Problemen voor werkgevers

De vraag naar personeel in de ICT groeit harder dan het aanbod van personeel. Dat zorgt ervoor dat werkgevers lang niet altijd een geschikte kandidaat voor een vacature kunnen vinden. In 2018 gaf arbeidsmarktdeskundige van het UWV Freek van Kalkhoven in een interview aan dat er niet op te werven is tegen de huidige digitalisering. In verschillende sectoren zijn er de afgelopen jaren namelijk vele ICT functies bijgekomen, bijvoorbeeld in de zorg, de metaalindustrie, maar ook bij de overheid. De groei in vraag naar geschoold personeel in de ICT wordt ook onderstreept door het groeiende aantal vacatures. In 2016 ontstonden er 49.000 ICT-vacatures, een jaar later was dit al ruim 53.000. De verwachting is dat dit aantal de komende jaren nog harder zal stijgen.

Een ICT’er heeft de toekomst, dat blijkt wel uit de groeiende vraag naar gespecialiseerd personeel. Die vraag zal bovendien de komende jaren alleen maar groter worden.

Betere tijden voor ICT’ers

Gedurende de crisis is de ICT sector één van de hardst getroffen sectoren. Veel mensen werden ontslagen, terwijl er veel werd geïnvesteerd. Overigens is dit al oud nieuws, want de ICT sector is enorm aangetrokken. De economische crisis is zo goed als voorbij en ICT wordt een steeds groter onderdeel van de digitalisering in bedrijven. Het is weer booming en dat is goed nieuws!

Nieuwe trend

Niet alleen zijn ICT’ers steeds meer nodig binnen bedrijven ook is er een nieuwe trend in ICT startups. Met als gevolg dat er enorm veel ICT vacatures openstaan in Nederland. Niet alleen voor afgestudeerden, maar ook voor mensen met meer ervaring zijn er veel meer banen vrijgekomen. Ook zijn er veel meer ICT vacatures voor studenten vrijgekomen die naast hun studie ook praktijkervaring op kunnen doen in deze sector. Wat natuurlijk voordelig is om later een baan te vinden als een senior medewerker.

Wat is het

Maar wat doen ICT’ers nou precies? ICT staat voor informatie- en communicatietechnologie, wat inhoudt dat zij zich bezig houden met computers, het schrijven van software en het onderhouden van websites en data. Een ICT’er is dus een specialist op het gebied van computer technologie.

Carriere maken

Nu begrijp je dan ook wel dat het werk steeds belangrijker wordt in het tijdperk van appen, snappen, vloggen en ook hacken. Als je een carrière ambieert in de technologische wereld dan is nu het uitgelezen moment. Vooral voor jongeren en studenten lijkt de technologie die achter al hun dagelijkse gebruiksvoorwerpen schuilt steeds dichter bij hun interesses te staan. Daarbij wordt het bij de jongste generatie met de paplepel ingegoten. Het is natuurlijk hartstikke leuk om een foto op instagram te zetten of websites af te struinen. Maar nog veel interessanter is het als jij exact weet wat daar achter schuil gaat en hoe dat allemaal precies werkt. De interesse van jongeren wordt dan ook gewekt door de nieuwsgierigheid naar diepgang.  Bovendien kan je er een hoop geld aan verdienen en in welke sector je ook terecht komt.

E-fulfilment

Er zijn tegenwoordig steeds meer mannen en vrouwen die niet meer voor een baas willen werken. Ze willen zelfstandig kunnen werken en bepalen wat ze doen. Daarbij gaan veel mannen een eigen bedrijf beginnen en bieden zich vaak aan als klus bedrijf. Ze bieden vaak werkzaamheden aan van het beroep dat ze al vele jaren voor een baas hebben uitgeoefend.

Bij vrouwen ligt dat anders. Er zijn veel vrouwen die een webshop beginnen om op die manier, vanuit huis, te kunnen werken. Ze bieden via de webshop producten aan die ze op die manier willen verkopen. Voordat je met een dergelijk bedrijf wilt beginnen, is het belangrijk dat je eerst alle regels goed gaat bekijken. Er zitten veel haken en ogen aan wanneer je producten via je webshop wilt gaan verkopen. Denk bijvoorbeeld aan de belasting, boekhouding, opslag van artikelen en dergelijke.

Webshop

Het is op de eerste plaats belangrijk dat je een webshop hebt die gemakkelijk op internet wordt gevonden. Wanneer er een persoon naar de producten op zoek is, die je verkoopt, is het belangrijk dat hij of zij op je webshop terecht komt. Ben je daar niet zo in thuis, dan is het belangrijk dat je om te starten een goede webshop laat opbouwen door een persoon die er veel verstand van heeft. Het kost natuurlijk geld, maar dat zal je zeker terugverdienen wanneer je gemakkelijk op internet wordt gevonden.

Werkzaamheden

Zodra je spullen van je webshop gaat verkopen, kun je dat in het begin allemaal zelf nog wel verwerken. Heb je echter veel succes dan zullen de werkzaamheden je boven het hoofd kunnen gaan groeien. Op zo’n moment zal je maatregelen moeten nemen. Je kunt niet meer alle producten die je verkoopt dagelijks inpakken, adresseren en opsturen. Je moet daarnaast ook nog je boekhouding bijhouden en zorgen dat je je voorraad aanvult. Ook worden er producten teruggestuurd die je weer zal moeten verwerken. Op dat moment is het verstandig om contact op te nemen met een e-fulfilment servicebedrijf. Zij zullen namelijk de gehele logistiek van je uit handen nemen.

Overeenkomst

Wanneer je dus besluit om met een e-fulfilment servicebedrijf samen te gaan werken, moet je eerst onderling goede afspraken maken. De afspraken moet je op papier zetten waarbij je samen het contract moet ondertekenen. Zodra dat is gebeurd, worden alle logistieke handelingen bij je uit handen genomen. Ze nemen de voorraad van de producten van je over. Je webshop wordt met hun computer verbonden en zodra je een product verkoopt via je webshop krijgen ze de bestelling binnen. Ze pakken dan het verkochte product in, adresseren het en sturen het dezelfde dag nog op. Door deze manier van werken worden de producten de andere dag bij de klant afgeleverd. De verkoop kan op deze manier 24 uur per dag doorgaan en dat voor 7 dagen in de week. Je zult daardoor ook meer producten gaan verkopen. Door de samenwerking heb je meer tijd over om je webshop bij te houden. Je kunt om te kunnen blijven concurreren bij anderen gaan kijken. Je omzet zal op deze manier behoorlijk kunnen stijgen.