Testtool Engineer

Geplaatst: 3 jaar geleden
Capelle aan den IJssel
Apply Now

Vacature omschrijving

Testtool Engineer bij EclipseIT, Capelle a/d IJssel
Ben jij oplossingsgericht en weet jij de klantvraag goed te vertalen naar technische oplossingen? Ben jij toe aan een tweede of derde stap in je carrière bij een jong, snelgroeiende ICT dienstverlener? Dan ben jij de Testtool Engineer waar wij naar op zoek zijn!

Jouw functie als Testtool Engineer
In de rol van Testtool Engineer zet je jouw expertise in voor het bedenken en uitvoeren van efficiënte oplossingen om de testinspanning te automatiseren bij de klant. De initiële klantvraag heb je zelf met je uitstekende communicatieve vaardigheden helder gekregen. Verder neem je deel aan een team van professionele testconsultants. Belangrijkste werkzaamheden:
• Ontwikkelen en optimaliseren van testtools
• Voorbereiden en uitvoeren van performancetests
• Ophalen van informatie bij de business, ontwerpers en developers

Jouw profiel
Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou!
Je vindt het leuk om met de technische IT kant bezig te zijn en je bent communicatief sterk en flexibel van aard. Je geniet van resultaat halen en je bent een zelfstandige werker. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf kunt herkennen in onze kernwaarden: kwaliteit, openheid, professionaliteit en integriteit. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en je hebt de volgende achtergrond:
• 3 tot 5 jaar relevante werkervaring en je bent klaar voor tweede of derde stap in je carrière;
• Een afgeronde Bèta HBO of WO opleiding;
• Kennis van geautomatiseerd testen en de hierbij horende testtools;
• Brede kennis van en ervaring met ontwikkelmethoden, testmethoden en testtechnieken;
• TMap en/of ISTQB ervaring en goede SQL kennis;
• Kennis van SAP TAO, HP software en/of Microsoft testtools is een pré;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, omdat je veel met je Nederlandse collega’s en klanten communiceert.

Wie zijn wij?
EclipseIT is een jonge, snel groeiende ICT dienstverlener, die zich heeft gespecialiseerd in zowel softwaretesten als BI consultancy in verschillende branches. Wij willen niet de grootste, maar wel de beste zijn. We willen vooral groeien met enthousiaste medewerkers die hier een constructieve bijdrage aan willen leveren. EclipseIT heeft meer dan 100 medewerkers in dienst en houdt kantoor in Capelle aan den IJssel en Utrecht, dicht bij onze opdrachtgevers.

Een uitgebreide omschrijving van ons bedrijf vind je terug op onze website: “www.EclipseIT.nl”:http://www.eclipseit.nl/

Wat wij bieden
Naast de uitdagende en afwisselende opdrachten die EclipseIT biedt, bieden wij een enthousiaste en stabiele werkomgeving waar persoonlijke- en vakinhoudelijke groei gestimuleerd wordt. Je krijgt bij EclipseIT een vast dienstverband met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 100% bijdrage aan ziektekosten- en pensioenpremies. Ook een leaseauto of mobiliteitsvergoeding hoort tot de arbeidsvoorwaarden, net als een laptop, een onkostenvergoeding en een aantrekkelijke bonusregeling.

Word jij uitgedaagd door deze functie en wil je komen kennismaken?
Klik dan op de link en vul je gegevens in.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Frank Ingenbleek op telefoonnummer +31 (0)6 43230578.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.