Servicedesk medewerker ICT

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Haal jij energie uit het oplossen van ICT incidenten. Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière?

Jij hebt zoveel talent dat je op zoek bent naar een plek om dit verder te willen ontplooien. Je legt de lat hoog genoeg voor jezelf en zoekt elke keer naar manieren om dingen beter te doen. Als een klant ‘wel’ tevreden is met jouw service, vraag jij je ondertussen al af hoe je die klant de volgende keer nog beter kunt helpen.

We zijn op zoek naar een servicedesk medewerker die lol haalt uit het oplossen van ICT-incidenten. Problemen zie je als uitdaging om te kunnen doorgronden en effectief voor oplossingen te zorgen. Daarbij probeer je altijd overzicht te houden en weet je de juiste prioriteiten te stellen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor je eigen klanten, die je van A tot Z zelf gaat begeleiden. Weet je (nog) niet alles? Geen probleem! Jouw collega’s leren je graag meer, en er zijn voldoende opleidingsmogelijkheden.

In al je processen en communicatie ben je klantgericht en houd je altijd persoonlijk je verantwoordelijkheid over het corrigeren van problemen bij klanten. Natuurlijk werk je accuraat en zie je geen kleine details over het oog, ook bij je collega’s. Je houd je aan de afspraken die je maakt en je blijft volharden in het bereiken van je doel op langere termijn.

Wij bieden
Een innovatieve omgeving met een prettige werksfeer en veel opleidingsmogelijkheden. Je gaat werken op de Servicedesk waar je je eigen klanten telefonische en remote ondersteunt met het oplossen van incidenten. Daar waar mogelijk kun je de mogelijkheden van onze innovatieve systemen gebruiken om veel voorkomende issues te automatiseren.

Afhankelijk van ervaring en opleiding is de bruto salarisindicatie voor deze functie 25.000-35.000 euro op jaarbasis, incl. vakantiegeld. Verder zijn er goede secundaire arbeidsvoorzieningen (waaronder een pensioenregeling).
• Doorgroeimogelijkheden naar productspecialist of projectmanagement
• Een stimulerende werkomgeving in een snelgroeiend bedrijf (30 man)
• Voldoende opleidingsmogelijkheden, zowel intern als bij erkende instituten.

Wij vragen
• Een klantgerichte teamspeler die de spin in het web kan vormen tussen klanten en ICT en daarbij op slimme wijze gebruik maakt van de beschikbare systemen.
• Afgeronde (ICT)opleiding op MBO ICT4 niveau; of relevante ervaring waarmee je laat zien dat je dezelfde kwaliteiten bezit.Afgeronde (ICT)opleiding op MBO ICT4 niveau; of relevante ervaring waarmee je laat zien dat je dezelfde kwaliteiten bezit.
• Minimaal ITIL Foundation gecertificeerd.
• Kennis van IT Service Management processen, met name incident en change management.
• Kandidaten die een MCITP of MCSA traject hebben gevolgd genieten de voorkeur.
• Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Goede beheersing van de Engelse taal.

Organisatie
Je gaat werken bij een snel groeiend ICT-bedrijf wat innovatieve diensten levert in de gezondheidzorg. Met deze innovatieve diensten spelen we in op de veranderende omstandigheden in de zorg. Het verlenen van service staat met stipt bovenaan in alles wat we doen. Onze klanten zitten door het hele land heen en variëren van gezondheidscentrum tot huisartsenpraktijk. Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van de gezondheidszorg door het leveren van ICT-diensten.

Sollicitatie en informatie
Spreekt de functie je aan en herken je jezelf in het bovengenoemd profiel? Stuur dan een gerichte motivatie waarom je bij ons zou willen werken en CV op via deze link

Let op: incomplete sollicitaties worden niet in behandeling genomen. Voor meer informatie kun je bellen met Joëlle Blankespoor via tel. 088-5065100.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.