Java Software Ontwikkelaar

Geplaatst: 3 jaar geleden
Rotterdam
Apply Now

Vacature omschrijving

Finalist voert steeds meer kick-ass projecten uit voor klanten in Zorg en Onderwijs en is daardoor flink aan het groeien. Vandaar ook dat we op zoek zijn naar versterking en we dit jaar nog 15 Java ontwikkelaars bij Finalist willen verwelkomen.

Wij hebben een open cultuur, wij streven naar lange termijn relaties met collega’s en met klanten. We geloven in de kracht van Open Source en hebben ervaren dat toepassing hiervan tot effectieve oplossingen leidt. Om een hoog niveau te bereiken en te behouden, werken onze ontwikkelaars vanuit stabiele specialistische teams.

Java Software Ontwikkelaar

Wat ga je doen?
We zijn zowel op zoek naar junior ontwikkelaars aan het begin van hun carrière als naar ervaren krachten en bieden een uitdagende omgeving waar je aan diverse toepassingen kunt werken. Denk hierbij zowel aan (grotere) websites gericht op consumenten en mobiele responsive applicaties, maar ook aan maatwerkapplicaties, complexe achtergrondprocessen en Big Data vraagstukken. Afhankelijk van je ervaring, kwaliteiten en andere persoonlijke eigenschappen, heb je je eigen kansen en mogelijkheden voor een aanzienlijk deel zelf in handen. Zo kun je kiezen om als all-rounder te werken of om je te specialiseren in een van onze technische solutions. Denk bijvoorbeeld aan een ontwikkeling richting Java Integratie Specialist, Hippo (CMS) specialist of JBoss specialist. Je ziet dus dat er binnen Finalist veel ruimte is om te starten, te groeien en te ontwikkelen!

We verwachten behoorlijk wat van je. Je helpt de klant door proactief de juiste vragen te stellen, achterliggende problemen te vinden en effectieve oplossingen aan te reiken. Je verplaatst je in de klant en in haar systeem alsof het je eigen organisatie en systeem betreft. Vanuit jouw groeiende expertise bouw je mee aan het succes van de klant en help je bij het behalen van toegevoegde waarde. Samen kom je verder!

Kun je dit, of wil je dit leren? Dan willen we graag kennis met je maken.

Jij ..

  • bent een Java software developer;
  • hebt liefde voor het softwareontwikkelvak en de drive om altijd ‘on top of technology’ te zijn;
  • hebt ervaring met moderne software development best-practices;
  • hebt kennis van Java en gerelateerde technologieën, bijvoorbeeld Java EE, Spring, JavaScript, Angular JS, SOAP, REST;
  • wil je altijd persoonlijk ontwikkelen;
  • bent pragmatisch en oplossingsgericht;
  • bent communicatief en praat makkelijk met de klant;
  • bent een teamspeler en helpt graag een collega of een klant;
  • hebt een positieve instelling en gaat graag uitdagingen aan.

 

Wat zijn de vereisten?

  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau met relevante opleiding en/of ervaring en hebt ervaring opgedaan met Java.

 

Finalist biedt
Finalist biedt je de ruimte om je te ontwikkelen en te groeien in de organisatie door middel van het verzorgen van training on-the-job, leverancier workshops en/of andere gerichte trainingen/cursussen. Je werkt aan uitdagende projecten vanaf een van onze leuke kantoren (in Eindhoven, Maarssen en Rotterdam) en soms ook op locatie bij onze klanten. Van ons ontvang je een prima salaris (afhankelijk van ervaring in de range van €2.000 – €4.500 bruto/maand), 30 vakantiedagen, vakantiegeld, een winstdeling, premievrij pensioen, laptop, mobiele telefoon, minimaal 5 opleidingsdagen per jaar en een leuke werksfeer.

Solliciteren
Natuurlijk kijken wij uit naar jouw reactie! Laat je CV inclusief motivatie achter
op onze sollicitatiepagina:
http://finalist.onlinevacatures.nl/nl/Vacature/Solliciteren/37251

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marco Heerebout 088 217 08 00. Je kunt ook kijken op: www.finalist.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!