Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature .Net Ontwikkelaar

van VCD IT Groep in Groningen

Ben jij een .Net Ontwikkelaar en wil je jouw carrière voortzetten binnen 1 van de grotere zelfstandige ICT bedrijven die in diverse segmenten tot de top drie van Nederland behoort ? Wil jij graag samenwerken met ervaren collega’s en iedere dag op het vlak van software development intellectueel uitgedaagd worden? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een:

.Net Ontwikkelaar

VCD Healthcare
Groningen e.o.

Ben jij een .Net Ontwikkelaar met ambitie?
Voor de verdere groei van onze organisatie zoeken wij per direct een ervaren .Net Ontwikkelaar! VCD Healthcare is een belangrijke partner van Microsoft en Exact voor de zorgbranche. Als .Net Ontwikkelaar ga je werken met grote, complexe systemen. In een multidisciplinair Agile team werk jij als .Net Ontwikkelaar zelfstandig aan het ontwerpen en implementeren van oplossingen op het Microsoft .Net platform. Altijd met het doel om de kwaliteit te verbeteren. Uiteraard is je einddoel: hoge klanttevredenheid. Wij werken met moderne technieken waaronder ASP.NET MVC, Entity Framework, SQL Server 2012 en diverse front-end technieken als jQuery en Knockout.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
• Het technisch ontwikkelen en innoveren van maatwerkapplicaties en standaard oplossingen van VCD;
• Het schrijven van unittests ;
• Samen met Testers en de producteigenaar zorgdragen voor een kwalitatief hoogstaand product.;
• Het samenstellen en onderhouden van programma-, systeem- en gebruikersdocumentatie;
• Samen met overige Ontwikkelaars de architectuur en structuur van nieuwe systemen bepalen.

Wij bieden:
• Een dynamische omgeving waar je de mogelijkheid en de vrijheid krijgt om jezelf volop door te ontwikkelen;
• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een winstdelingsregeling en een uitstekende pensioenregeling);
• 24 vakantiedagen en de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen. 32 uur werken of thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.

.Net Ontwikkelaar bij VCD Healthcare?
Naast relevante werkervaring als .Net Ontwikkelaar verwachten wij dat je communicatief sterk bent en een heldere kijk hebt op mogelijkheden en beperkingen van de technologieën. Jij bent echt een liefhebber van het ontwikkelvak en je hebt de drive om je hierin verder te professionaliseren!

VCD hecht veel waarde aan de ontwikkeling van medewerkers en biedt jou dé omgeving waarin je concreet vorm kan geven aan een verdere carrière in de wereld van Microsoft technologie. Voor jou als Ontwikkelaar is er bijvoorbeeld een Pluralsight account. De organisatie heeft gemotiveerde medewerkers, is klantgericht en kent een open en plezierige werksfeer met korte lijnen. De medewerkers gaan collegiaal en informeel met elkaar om.

De organisatie
De VCD IT Groep is één van de grotere zelfstandige ICT-bedrijven, die in diverse segmenten tot de top drie van Nederland behoort. VCD is al sinds 1977 landelijk actief voor organisaties in uiteenlopende sectoren. Wij richten ons met 370 medewerkers op hoogwaardige totaaloplossingen in IT en -strategie. Met vestigingen in Groningen, Eindhoven en Delft levert VCD als fullservice dienstverlener zowel consultancy en software als infrastructuur en beheer. De VCD IT Groep bestaat uit VCD Business Solutions, VCD Healthcare, VCD Infra Solutions, VCD Business Intelligence en VCD Business Support Center.

VCD Healthcare
VCD Healthcare is een succesvolle en groeiende divisie binnen de VCD IT Groep. VCD Healthcare richt zich op het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van software oplossingen ter ondersteuning van de complexe financiële, logistieke en medicatie processen voor zorginstellingen in de breedste zin (dit betreft ziekenhuizen, GGZ-instellingen, verpleging/verzorging/thuiszorg en de gehandicaptenzorg. Daarnaast voorzien we in diensten die geheel of gedeeltelijk bedrijfsprocessen uit handen nemen zoals de facturatie en inning van DBC’s. Deze diensten worden volgens het SaaS-model aan onze klanten aangeboden. VCD Healthcare bestaat uit een team van ruim 100 professionals op het gebied van consultancy, software ontwikkeling, projectleiding en support.

Interesse in deze functie? Reageer direct!
Voor meer informatie over de functie of de mogelijkheden kun je contact opnemen met het HRM Secretariaat via 050 597 55 00.

Solliciteer nu door te klikken op de onderstaande link!

http://vcditgroep.heeft-vacatures.nl/N/19782/V280/solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Developer, Development, .NET Programmeur, IT, Informatica.


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 21-02-2014
Gezien: 10520 keer