Functional designer Financial Handling

Geplaatst: 3 jaar geleden
Amstelveen
Apply Now

Vacature omschrijving

In deze functie ga je aan de slag bij de sectie Realisatie MRS van de afdeling IT Ontwikkeling. MRS staat voor Multiregelingensysteem: één groot Oracle-landschap dat uniek is in de wereld. Een platform waar we alle zeventien regelingen van de Sociale Verzekeringsbank onderbrengen. Met alle geldstromen van dien. Dus de vraag is: hoe ziet volgens jou de financiële functionaliteit eruit?

Organisatie onderdeel: IT bedrijf
Locatie: Amstelveen
Opleidingsniveau: HBO+/Academisch
Uren maximaal: 36

Wat ga je doen?
Aan jou de uitdaging om binnen het nieuwe systeem de financiële informatiebehoefte van de klant in kaart te brengen. Op basis van die inventarisatie en analyse lever je een ontwerp voor de functionaliteit in E-Business Suite. Pro forma-berekeningen, bruto/netto-berekeningen en -betalingen, maar ook vorderingen, inningen en grootboekrapportages: in feite lever je een cruciale bijdrage aan de volledige financiële afhandeling.

• Je verzorgt het logische datamodel, de impactanalyse en de uitvoeringstoets
• Tegelijkertijd onderzoek je alternatieve oplossingen
• Maar je werkt altijd nauw samen met de Oracle Solution-architecten

Wie zoeken we?
We zoeken een kandidaat die op academisch niveau werkt en denkt. Die minstens een hbo-opleiding op ICT-gebied heeft afgerond. Dit vul je aan met zeker drie jaar relevante werkervaring. In die tijd heb je de SOA-principes leren gebruiken als uitgangspunt voor je ontwerp. Bovendien ben je bekend met de Oracle-roadmaps. Sowieso heeft Oralce weinig geheimen voor je: je begrijpt de samenhang tussen de diverse pakketten. Wat betreft E-Business Suite verwachten we een bijzonder diepgaande kennis van HR Payroll, Account Receivables, Cash Management of General Ledger.

• Samenwerken in multidisciplinaire teams gaat je goed af
• Je deelt je kennis graag en investeert in jezelf
• Je combineert klantgerichtheid met efficiency

Jouw werkomgeving
De afdeling IT Ontwikkeling/ Realisatie MRS is verantwoordelijk voor het op tijd en binnen budget leveren van nieuwe producten en diensten van het IT Bedrijf. Realisatie vindt plaats conform afgesproken requirements op basis van realistische prognoses en goed risicomanagement. De afdeling ontwikkelt en wijzigt software. Deze ontwikkelingen worden uitgevoerd via ontwikkelstraten in een agile omgeving. In samenwerking met de directies Informatie Management en Dienstverlening wordt gewijzigde software ingepland in releases en projecten. Bij verstoringen als gevolg van projecten en releases wordt er nazorg en ondersteuning gegeven. Daarnaast zorgt IT Ontwikkeling voor de beantwoording van Business vragen over nieuwe of gewijzigde producten of diensten. Goed communiceren met de klant en managen van realistische verwachtingen staan daarbij centraal. Binnen de afdeling IT Ontwikkeling worden teams van medewerkers (die werken vanuit expertisegebieden) gekoppeld aan werk (changes, projecten). De ontwikkeling van het MRS vindt plaats in een Oracle landschap met onder andere componenten zoals Siebel, PS, Fusion Middleware en EBS. Buiten de MRS ontwikkelstraat zijn er enkele anders ontwikkelstraten voor overige ontwikkelingen zoals o.a. MijnSvb.nl. Hiervoor worden o.a. Java en .NET ingezet als ontwikkeltaken. De huidige primaire systemen worden de komende jaren onderhouden binnen de Cobol ontwikkelstraat.

Ga voor de SVB
De SVB biedt volop kansen om je ambitie te verwezenlijken, een plezierige en inspirerende werksfeer en een omgeving waar je wordt uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen. We beschikken over een eigen SVB academie en loopbaanadviseurs om onze eigen medewerkers te faciliteren in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo’n 5 miljoen Nederlanders rekenen op ons. En dus op jou.

Wat bieden wij?
De functie kent een inschaling van niveau 9 binnen de cao van de SVB. Dat betekent op basis van een fulltime dienstverband (=36 uur) maximaal een salaris van € 4537,- bruto per maand. Afhankelijk van kennis en ervaring. Exclusief vakantiegeld (8%) en een 13e maand. Je kunt rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder flexibele werktijden.

We gaan uit van een werkweek van 36 uur, maar 32 uur is ook prima.

Meer weten?
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.Neem voor meer informatie contact op met Ger Veeren, telefoon (020) 656 5477 of 06 52 07 77 27.

Solliciteren
Solliciteer via de link ter attentie van Monika Bick, recruiter.

http://svb.heeft-vacatures.nl/F/18295/V280/solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.