Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Senior Netwerkbeheerder

van Vitens in Utrecht

Water is een vak!

Bij Vitens werken ruim 1.500 mensen met een passie voor water. Die iedere dag bezig zijn om topkwaliteit drinkwater te winnen en te leveren op de meest duurzame manier. Zorg voor mens, milieu en maatschappij zit bij watermensen in de genen. De natuur is onze waterbron en daar doen we alles voor.

De afdeling ICT Service & beheer in Utrecht heeft een vacature voor een:

Senior Netwerkbeheerder
40 uur per week

De afdeling
ICT Service & Beheer vormt samen met de afdeling Informatie Management het IT-domein binnen Vitens. De afdeling Netwerkbeheer zorgt voor de businesscontinuïteit van systemen binnen de onderneming door ontwerp, aansturing en uitvoering van gestandaardiseerde IT-beheer- en onderhoudsprocessen.
De afdeling bestaat uit de volgende teams: Servicedesk, Functioneel Beheer, Applicatie- & Systeembeheer, Netwerkbeheer Telecom & Security, Contract –en Service Management en Change en Releasemanagement, met in totaal circa 70 professionals.

Je functie
Binnen de afdeling zorg je samen met je collega’s van het Netwerkbeheer Telecom & Security team voor de beschikbaarheid, prestaties en schaalbaarheid van de diensten in ons portofolio zoals Storage, Netwerk, Security, Server provisioning en VMWare.
Naast deze primaire werkzaamheden participeer je waar nodig in projecten en acteer je pro actief door verbeter voorstellen aan te dragen.

Je profiel
Je bent klant- en businessgericht en oplossingsgedreven. Je beweegt je makkelijk binnen alle lagen van de organisatie, bent communicatief vaardig en analytisch sterk. Je hecht waarde aan je eigen ontwikkeling en volgt de ontwikkeling op je vakgebied nauwgezet. Je vervult je taak zelfstandig, maar wordt ook getypeerd als teamplayer.

Je opereert op HBO werk- en denkniveau en beschikt over meer dan 5 jaar relevante werkervaring in een gelijkwaardige functie in groot zakelijke omgevingen. Minimaal gecertificeerd CCNA en CCNP certificering is een Pre. Aantoonbare en langdurige ervaring met Cisco producten, kennis van Cisco NEXUS producten is een pre. Hiernaast vind je het geen probleem om stand-by diensten te lopen en waar nodig werkzaamheden buiten standaard kantoortijden uit te voeren.

Bijzonderheden
Je standplaats is Utrecht, met ingang van 2015 zal de afdeling verhuizen naar het centrale kantoor in Zwolle.

Vitens biedt
Wij bieden een afwisselende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is met een maximaal bruto jaarsalaris op fulltime basis van € 50.000,- (incl. 20% Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget). Bij Vitens stel je met het Flexibele Arbeidsvoorwaarden Budget zelf je pakket arbeidsvoorwaarden vast dat het meest past bij jouw situatie. Daarnaast bieden we je ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling en krijg je de beschikking over een persoonlijk Employabilitybudget.

Informatie
Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Ismail Altintas, teammanager Netwerkbeheer Telecom & Security, Ismail.Altintas@vitens.nl, of 088-8845709.

Solliciteren op de vacature Senior Netwerkbeheerder
Stuur je CV met motivatie o.v.v. de functienaam via het sollicitatieformulier

Sluitingsdatum voor deze vacature is 22 Novomber aanstaande.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturemelding wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Senior Network Engineer, ICT Professional, vacature Netwerkbeheerder Utrecht, Systeembeheerder


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 17-10-2013
Gezien: 16581 keer