Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Medior PHP ontwikkelaar

van Daisycon in Almere

Hou jij van complexe uitdagingen? Heb je ruime ervaring met online applicaties? En wil jij werken bij een organisatie die altijd in beweging is? Wij zoeken jou!

Medior PHP ontwikkelaar
Almere, fulltime

Functie omschrijving
Als medior PHP programmeur kom je onze ICT afdeling versterken met het onderhouden en het uitbreiden van software voor de online dienstverlening van Daisycon. Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbreiden van diverse online applicaties, waaronder software voor het serveren van reclame-uitingen en het meten van transacties. Met jouw PHP ervaring kijk je kritisch naar de kwaliteit van code en werkprocessen en adviseert het ontwikkelteam en het management over te nemen stappen en/ of oplossingsrichtingen.

De werkzaamheden
• Je komt te werken in een klein team van 8 Zend gecertificeerde collega’s. Als team werk je samen aan één project. Het project is gesplitst in meerdere sub-projecten, waaronder:
• Cutting edge Affiliate Marketing software;
• Leadplatform (Lead Generation);
• Supportplatform;
• Productfeeds.

Er wordt gewerkt volgens de scrum methodiek. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Atlassian Producten zoals JIRA, Stash en Greenhopper.

Aanbod
• Een uitstekende studie regeling;
• Flexibele werktijden;
• Een reiskostenvergoeding of een NS trajectkaart;
• Een interessante winstdeling;
• Een inwerktraject van een half jaar. Een ervaren collega zal je in deze periode intensief begeleiden;
• Een centraal gelegen werkplek, direct naast Station Almere-Stad.

Functie eisen
• Minimaal HBO werk- en denkniveau;
• Aantoonbare ervaring met PHP (OOP) en MySQL;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
• Kennis van: Linux, Caching, Zend Frameworks, High-end programming en Agile/Scrum.

Mogelijk aangevuld met
PHP 5.3 certificaat.

Let op: Stuur bij je sollicitatie meteen een portfolio mee. Zo kan je jouw kennis en ervaring aantonen. Je kan een extra bijlage toevoegen met bijvoorbeeld een PHP-code.

Wie zijn wij?
Daisycon is, op het gebied van Performance Based Online Marketing, al jaren hét toonaangevende netwerk van Nederland. Met ons in eigen beheer ontwikkelde platform werken we met ons team van ongeveer 75 collega’s op een gedreven maar informele wijze aan de groei van Daisycon.

Om je een indruk te geven, wij onderhouden een netwerk voor affiliate marketing waarbinnen wij dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks registreren vanaf 85.000 websites voor 1.700 adverteerders. In Nederland, maar ook in België, Duitsland en Frankrijk.

Onze medewerkers zijn jonge, enthousiaste mensen die met plezier en passie werken aan het leveren van kwaliteit en service. Met elkaar zorgen we ervoor dat we verder komen, zowel als netwerk als op persoonlijk vlak. Dat maakt ons niet alleen het beste, maar ook het léukste netwerk!

Reageren?
Wij ontvangen graag je CV, portfolio én een overtuigende motivatie. Je kunt je sollicitatie t.a.v. Personeelszaken versturen via de link op deze pagina.

http://daisycon.heeft-vacatures.nl/Medior_PHP_Developer_Almere/15832/V280/solliciteren

Voor vragen en meer informatie over de functie van Ervaren PHP Developer neem je contact op onze HR Manager Wouter Buter op nummer 036-5483770.

Let op: Voor het zoeken naar geschikte kandidaten voor deze vacature maken wij geen gebruik van Werving & Selectie bureau’s of Recruiters.

Trefwoorden: PHPer, Mysql, Linux, PHP, Almere, Flevoland, Noord Holland, Online marketing, Affiliate marketing, Affiliate


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 14-10-2013
Gezien: 16165 keer