Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature IT servicetechnicus

van Henry Schein Nederland in Almere

Samen ondernemen, welkom bij Henry Schein!

Henry Schein Nederland maakt deel uit van Henry Schein Inc., een Amerikaanse beursgenoteerde organisatie. De Henry Schein groep richt zich voornamelijk op het aanbieden van producten aan praktijkhoudende medici. Ze is actief op het veterinaire en het algemeen medische vlak en tevens wereldwijd de grootste aanbieder van tandheelkundige producten en-diensten. Henry Schein heeft wereldwijd bijna 14.000 medewerkers en biedt haar producten aan in meer dan 128 verschillende landen.

Vanuit Almere worden de Benelux-markten aangestuurd. In deze markten ligt de nadruk op de tandheelkundige, medische en veterinaire activiteiten.

Binnen de organisatie is de IT afdeling van de Technische Dienst verantwoordelijk voor een maximale beschikbaarheid van alle bedrijfsproces ondersteunende systemen.

Wij zoeken voor deze IT afdeling een (fulltime)

IT servicetechnicus
Digital Imaging

De IT helpdesk van de Technische Dienst is gevestigd in het hoofdkantoor in Almere.
De IT servicetechnicus is voor een gedeelte werkzaam op kantoor in Almere en werkt daarnaast ook in de regio’s West Nederland en Zuid Nederland.

Ben jij qua werkervaring op ICT gebied een duizendpoot? Weet jij veel van computers, computerprogramma’s en programmeren? Beschik je daarnaast over meerdere praktische vaardigheden, dan is een baan als IT servicetechnicus in onze organisatie iets voor jou!

Als IT servicetechnicus ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen betreffende computers. computerprogramma’s en digitale beeldverwerkingssystemen. In deze functie ben je de vraagbaak voor tandarts-, huisarts- en dierenartspraktijken. Jij stelt gericht prioriteiten bij problemen, zowel remote als onsite bij de klant. Je kunt goed overweg met storingen en gaat probleemoplossend te werk.

Taken van de IT servicetechnicus
• verantwoordelijkheid dragen voor het oplossen van IT vraagstukken 1e tot en met de 3de lijns, zowel remote als onsite;
• het adequaat oplossen van storingen binnen de gestelde termijn;
• zorgdragen voor een goede en snelle response op de helpdesk;
• op locatie oplossen van complexe storingen;
• verrichten van onderhoud en reparatie aan medische, IT gerelateerde apparatuur;
• koppelen van software aan medische apparatuur;
• installeren en monteren van digitale apparatuur;
• registreren van cases en werkbonnen;
• verzorgen van de planning van je collega’s.

Functie-eisen
• MBO+ werk en denkniveau;
• minimaal 6 jaar werkervaring als systeembeheerder en/of applicatiebeheerder;
• ervaring met Databases, SQL syntax, Visual Basic of andere scripttalen;
• in bezit van rijbewijs B.

Competenties
Je bent sterk in je communicatie en stressbestendig. Daarnaast heb je een zelfbewuste werkhouding en ben je creatief in het bedenken van oplossingen. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die analytisch en proactief is en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft.
De competenties klant- en servicegerichtheid behoren tot jouw persoonlijke competenties. Je werkt graag zelfstandig maar kunt ook goed in teamverband functioneren. Hard en professioneel werken is prima, maar wel met een gezonde dosis humor!

Meer informatie over de vacature IT servicetechnicus
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Gérard Gootjes, teamleider Digital Imaging TD, telefoon 06-12740841

Solliciteren bij Henry Schein
Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en CV via onze sollicitatiepagina

Tijdens het eerste sollicitatiegesprek wordt de praktische IT kennis getoetst door middel van een aantal schriftelijke vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 08-10-2013
Gezien: 15311 keer