Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Medior SAP CRM Consultant

van NS Reizigers in Utrecht

Hier ga je werken
Elke dag verwelkomt de NS meer dan 1,1 miljoen treinreizigers op onze stations en daarmee spelen we een belangrijke rol in de mobiliteit van Nederland. Dit aantal is continue groeiende, ook buiten Nederland. NS heeft als missie telkens meer reizigers, veilig, op tijd en comfortabel te vervoeren via aantrekkelijke en multifunctionele stations.
NS Reizigers is een belangrijke pijler binnen het NS bedrijf. De focus van de activiteiten van NS Reizigers ligt op het realiseren van kwalitatieve vervoerscapaciteit, goede service en informatie, aantrekkelijke reisproducten en een hoogwaardig veiligheidsprofiel. De ruim 11.000 medewerkers van NS Reizigers, van machinist en conducteur tot aan de managers en marketeers op kantoor, dragen dagelijks bij aan een optimale beleving van de reis van de klant.

De afdeling Business Systemen beheert de systemen voor de verkoop-en serviceprocessen van NSR-Commercie. De missie van Business Systemen is om als gelijkwaardige business partner te worden gezien door onze (interne) klanten. Hiervoor blijft ons thema “Resultaatgericht Samenwerken”, welke we ook met diverse interventies onder de aandacht brengen. Dit alles onder ons credo: Business Systemen staat voor optimaal geautomatiseerd reizigerscontact. De SAP CRM consultant rapporteert aan de teamlead van het SAP CRM team en valt hiërarchisch onder de team manager van Bouw Centraal.

NS Reizigers is op zoek naar een

Medior SAP CRM Consultant

Wat ga je doen?
Als SAP CRM Consultant ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de CRM processen. Je draagt zorg voor de realisatie van innovatieve projecten en verbetertrajecten. Doordat je de CRM processen begrijpt binnen NS ben je in staat deze te vertalen naar SAP. Je lost samen met de klant problemen op en draagt optimale oplossingen aan.

Als SAP CRM Consultant ben je een spin in het web en expert binnen jouw functionele gebied. Je initieert en realiseert dan ook verbetervoorstellen binnen het SAP-systeem. Je verzorgt, mede vanuit het architectuurmodel, de vertaling naar een functioneel ontwerp en de inrichting en de parametrisering van de applicatie. Je speelt in alle fasen van het project een belangrijk rol; vanaf initiatie tot en met het live gaan en de nazorg. Tijdens de voortgang onderhoud je contact met diverse stakeholders zoals projectleiding en opdrachtgever. Je vervult in het geheel ook de rol als business consultant. Je focus ligt hierbij op processen binnen de OV-Chipkaart keten, B2B en B2C ketens.

Jouw opgedane kennis en ervaring stellen je in staat een voortrekkersrol te vervullen in uiteenlopende CRM-projecten. In een dynamische werkomgeving van Internet, SAP PI, SAP CRM, SAP ECC, Human Inference, SAP DP (Streamserve) en SAP BCM zorg je ervoor dat de gekozen oplossingen passen binnen het SAP CRM domein, aansluiten op de OV Chipkaart processen en passen binnen lopende projecten.

Verder zorg je ervoor dat:
• de gekozen oplossingen aansluiten op de projecten binnen het OV-Chipkaart domein;
• de gekozen oplossingen passen binnen de ontwikkelstandaarden van NS Business Systemen;
• de technische documentatie op een juiste manier wordt opgesteld en overgedragen richting de beherende partij.

Waar ben je goed in?
We zijn op zoek naar iemand die in staat is om complexe zaken overzichtelijk te visualiseren. Daarnaast beschik je over uitstekende adviesvaardigheden en heb je een pro-actieve houding. Je bent inventief, klantgericht en analytisch sterk. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent resultaatgericht. Stressbestendigheid en een flexibele houding in werk en gedrag zijn voor deze functie van belang. Je bent iemand die in oplossingen denkt en goed op de hoogte is van actuele marktontwikkelingen op het gebied van CRM. Je staat sterk in je schoenen en kunt zowel in een team als individueel goed functioneren.

• Je beschikt over een afgeronde HBO of WO diploma;
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met SAP CRM;
• Aantoonbare implementatie ervaring SAP CRM 7.0 op het gebied van Zakenpartners/Accounts, Marketing, Service Contracten, Sales Orders, Pricing, Producten, Ibases en het Interaction Center;
• Aantoonbare ervaring binnen een SOA omgeving;
• Kennis en ervaring van Scrum/agile methodiek en Smart Use Cases is een pre;
• Ervaring met integratie SAP CRMECC is een pre;
• Ervaring met integratie SAP CRM – Human Inference is een pre;
• Ervaring met integratie SAP CRMSAP PI is een pre;
• Ervaring met integratie SAP CRMSAP BCM is een pre;
• Ervaring met Streamserve / SAP Document Presentment is een pre.

Vind je dit interessant?
NS betekent ruimte voor ondernemerschap, eigen initiatief en verantwoordelijkheid. NS biedt een uitdagende werkomgeving en gelegenheid te investeren in je eigen ontwikkeling. Voor deze functie ligt het maximum salaris rond € 4.600,- bruto per maand op basis van 36 uur. Hiernaast hebben wij een hoogwaardig secundair arbeidsvoorwaardenpakket met onder meer een prima pensioenvoorziening, collectieve ziektekostenverzekering en uiteraard een vervoersbewijs.

Informatie
Wil je meer informatie over deze functie, neem gerust contact op met Marlou van Iersel (Recruiter) via 06-30158259.

Solliciteren
Sollicitaties voorzien van cv en motivatiebrief ontvangen wij graag via onze sollicitatiepagina

Locatie
Utrecht

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Trefwoorden: SAP Specialist, SAP Consultant, SAP CRM, Vacature SAP, ICT, IT


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 18-09-2013
Gezien: 15317 keer