Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Innovatieve flexibele, communicatieve .Net ontwikkelaar

van Eurofins in Barneveld

Ben jij de communicatieve ontwikkelaar die méér wil dan alleen code schrijven? Voel jij je prettig in een informele omgeving waar veel gebeurd? Dan matchen wij!

Eurofins is een wereldwijde groep van laboratoria die met ruim 14000 medewerkers en 180 laboratoria in 35 landen behoort tot de Top 5 werkgevers op het gebied van life sciences. Eurofins heeft met name een sterke positie in Milieu, Farma en Food. In Nederland telt Eurofins drie divisies en vier vestigingen: Eurofins Analytico in Barneveld, Eurofins Food in Heerenveen en Eurofins Medinet in Breda, waar ook het Nederlandse hoofdkantoor van Eurofins gevestigd is.

Eurofins Analytico B.V. biedt nationale en internationale opdrachtgevers uit de dienstverlenende-, industrie- overheidssector een totaalpakket van analyses aan grond-, grondwater-, waterbodem-, afvalwater- en asfaltmonsters. Het totaalpakket stelt onze opdrachtgevers in staat te komen tot een betrouwbare toetsing aan nationale en/of internationale wetgevingen.

Voor onze divisie Eurofins Analytico B.V. zijn wij per direct op zoek naar een

Innovatieve flexibele, communicatieve .Net ontwikkelaar
m/v 1 fte

Wat ga jij doen als Innovatieve flexibele, communicatieve .Net ontwikkelaar
Deze brede functie, bestaat uit het vertalen van gebruikerswensen naar een (technisch) ontwerp, het zelfstandig bouwen van applicaties en interfaces naar legacy systemen, het testen van nieuwe en bestaande applicaties en het reviewen van code van collega ontwikkelaars. Nadat de applicaties zijn geïmplementeerd ben je de troubleshooter, geeft ondersteuning en lost de problemen op die ontstaan tijdens het gebruik.

Daarnaast ben je ook de link tussen IT en Business, je voert regelmatig overleg om wensen helder in beeld te krijgen. Met een zekere regelmaat ben je voor overleg in Duitsland (Keulen) voor afstemming met de development afdeling daar, waar een nauwe samenwerking mee is.

Dit alles doe je binnen het One-IT project team.

Wie ben je ,wat kan je en wat doet jouw hart sneller kloppen
• Een afgeronde HBO opleiding Informatica;
• Een aantal jaren IT ervaring binnen ontwikkelomgevingen en architecturen;
• Je beschikt over aantoonbare ervaring met ontwikkelen in .NET, C#. Bij voorkeur gecertificeerd;
• Ervaring met SQL is een pré;
• Je bent in staat om zowel samenwerkend in een team als zelfstandig te werken;
• Je zoekt naar verbeteringen in de technieken en processen en neemt ook zelf verantwoordelijkheid voor het doorvoeren hiervan;
• Je bent iemand die wilt meedenken, expertise aanlevert en graag meewerkt aan het uitbouwen en naar een hoger level brengen van een omvangrijk project;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk uitstekend;
• Je schakelt snel, bent flexibel en voelt je thuis in een informatierijke omgeving, je bent stressbestendig, tegenslagen en teleurstellingen hebben geen vat op je functioneren;
• Je bent vasthoudend, straalt zelfvertrouwen uit en weet prioriteiten te bepalen;
• Competenties: analytisch vermogen, resultaatgerichtheid, vakgerichtheid, planmatig werken en innovatief handelen;
• Bereid om af en toe naar het buitenland te reizen. (vooral Duitsland en in voorkomende gevallen België).
• Affiniteit met laboratoriumactiviteiten is een pré.

Interesse gewekt?
Meer informatie over de inhoud van deze functie kun je inwinnen bij Arjan de Jong (IT Manager) op telefoonnummer 0342 426 316 / 06 1533 9417 of Huub van Dijk (IT Director) 06 3100 0998.

Reageren op de vacature communicatieve .Net ontwikkelaar?
Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een informele, betrokken en prettige werksfeer, dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet. Deze kun je t.a.v. Marieke Lugthart (HR Officer) bij voorkeur per e-mail sturen via onze sollicitatiepagina of per post naar Gildeweg 44-46, P.O. Box 459, 3770 AL Barneveld.

Een technische developers assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 11-09-2013
Gezien: 15095 keer