Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Microsoft CRM / Sharepoint Beheerder

van Diabolo ICT in Arnhem

Diabolo ICT, gevestigd in Arnhem, levert al meer dan 20 jaar met succes automatiseringsoplossingen voor middel(grote) organisaties in de regio Gelderland. Diabolo ICT is zowel Microsoft Gold Certified Partner en HP Preferred Gold Partner en staat voor een integrale aanpak van organisatie en techniek. Kern van haar succes is gedegen kennis van bedrijfsprocessen. Het resultaat hiervan zijn passende oplossingen die daadwerkelijk bijdragen aan een effectieve bedrijfsvoering van de klant. Naast ICT-diensten en hard- en software, maken ook kantoorartikelen deel uit van het productenpakket.Met 35 medewerkers is Diabolo ICT een persoonlijke organisatie met een open, informele cultuur en korte communicatielijnen. Diabolo ICT realiseert met goed opgeleide, enthousiaste mensen langdurige klantrelaties.

Diabolo ICT te Arnhem heeft een vacature:

Microsoft CRM / Sharepoint Beheerder

Functieprofiel Microsoft CRM / Sharepoint Beheerder:
Als Microsoft Dynamics CRM / Sharepoint Beheerder ben je primair verantwoordelijk voor het configureren, optimaliseren en doorontwikkelen van een van onze meest bedrijfskritische applicaties: Microsoft Dynamics CRM 2011. Op basis van de requirements moet je Microsoft Dynamics CRM 2011 en aanverwante systemen configureren en maatwerk ontwikkelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van interfaces, het neerzetten en configureren van workflows in MS Dynamics CRM 2011 en troubleshooting inzake complexe configuratie incidenten. Jouw grootste uitdaging ligt in het zo goed mogelijk inrichten van Microsoft CRM, zodat Diabolo ICT daar optimaal gebruik van kan maken.

Ook verleen je support en beheer je de Sharepoint-omgeving, webshop en website. Werkzaamheden hierin omvatten o.a. het vertalen van processen naar technische oplossingen. Je werkt samen met de ICT afdeling maar ook met de andere afdelingen om interne business processen om te zetten naar de juiste technische specificaties en oplossingen. Je rapporteert direct aan de ICT Manager.

Functievereisten Microsoft CRM / Sharepoint Beheerder:
Je bent in het bezit van een CRM certificaat of hebt bereidheid tot het behalen hiervan. Afhankelijk van je ervaringsniveau heb je kennis van:

• De integratie tussen Microsoft Dynamics CRM 2011 en andere branche applicaties;
• Microsoft SharePoint SP2010, 2013;
MCITP SQL 2008 en / of MCSA 2012 (pré);
• Basis programmeren. (Java script en/ of C#);
• Microsoft Office 365;
• Batavi of andere opensource e-commerce software.
Naast je technische expertise communiceer je gemakkelijk en durf je kritische vragen te stellen. Je bent in staat zelfstandig een projectplan op te zetten en uit te voeren. Je hebt een flexibele en servicegerichte instelling en lost graag problemen op. Je bent nieuwsgierig in je vakgebied, houd je kennis up-to-date en deelt deze waar nodig met collega’s. Je hebt een relevante MBO of HBO opleiding met minimaal twee jaar werkervaring.

Diabolo ICT biedt:
• Een afwisselende baan;
• Ruimte om je te specialiseren en opleidingen te volgen;
• Flexibel werkgeverschap
• Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie over de functie Microsoft CRM / Sharepoint Beheerder:
Voor vragen bel je Lizette van de Weerd op 026-3700082, of kijk op www.diabolo.nl.

Solliciteren op de vacature Microsoft CRM / Sharepoint Beheerder bij Diabolo:
Mail je brief en CV via onze sollicitatiepagina

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: Sharepoint Consultant, Professional, Technisch Applicatiebeheerder, Technisch Applicatiebeheer


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 10-09-2013
Gezien: 15829 keer