Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Technisch Applicatiebeheerder Sharepoint

van Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam

Technisch Applicatiebeheerder Sharepoint

Functiebeschrijving
Microsoft techneut met Sharepoint kennis die belangrijke rol gaat vervullen bij de optimale inzet van Sharepoint 2013 bij de AFM.
Sharepoint is een van de belangrijkste platforms voor de AFM voor zaken zoals: intranet content management, DMS, collaboration, BI, social network, projecten sites, workflow en enterprise search. Om deze reden heeft de AFM in het verleden veel geïnvesteerd in Sharepoint en zal er ook in de toekomst veel in geïnvesteerd worden. Momenteel voert de AFM een migratie uit van haar DMS naar Sharepoint en zijn er lopende Sharepoint projecten voor een social network, projecten sites en zaakgericht werken.

In je rol als technisch applicatiebeheerder maak je de vertaling van gebruikerswensen naar (technische) oplossingen en ben je verantwoordelijk voor het beheer van de omgeving. Daarvoor beheer je wijzigingen en breng je deze naar productie (Change- en Releaseproces). Ook verleen je 2e/3e lijns gebruikersondersteuning door het verhelpen van storingen en het oplossen van problemen (Incident- en Problemproces). Je bewaakt de (technische) beschikbaarheid en de beheerinrichting van applicaties volgens de afspraken, stelt technische beheerhandleidingen op en onderhoudt deze. Ook het opstellen en beoordelen van technische en functionele vraagstukken behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Vanzelfsprekend signaleer en analyseer je mogelijke verbeteringen van applicaties en processen en adviseer je het management hierover.

Omdat het applicatiebeheerder team relatief klein is (nu 4 personen en een vacature) zal je werk voor een kleiner gedeelte (tot 25%) ook het beheren en verbeteren zijn van andere applicaties (welke doorgaans ook met Microsoft technologie zijn gemaakt).

Profiel
We zoeken een technisch applicatiebeheerder die ervaring heeft met het beheer van Sharepoint 2013. Ook staan wij open voor sollicitanten die ervaring hebben met Sharepoint 2010 en/of 2007.

Onze ideale kandidaat heeft daarbij:
• Minimaal HBO werk- en denkniveau
• Minimaal 5 jaar ervaring in applicatiebeheer/applicatiemanagement
• Kennis en ervaring met procesmatig / projectmatig werken (ITIL, Prince 2)
• Kennis en ervaring met beheer van (maatwerk) applicaties gemaakt met Microsoft oplossingen (denk daarbij aan VB.NET, ASP.NET, Dynamics. SQL en BizTalk)

Arbeidsvoorwaarden
De AFM is een platte organisatie met korte lijnen en een informele sfeer. Je collega’s zijn hoog opgeleid en hebben dezelfde missie en visie op de financiële markten. Nieuwe collega’s voelen zich binnen no-time thuis bij de AFM. De AFM ziet elke medewerker als talent, aan jou om dit te benutten. Wij bieden de ruimte om work/life goed te combineren en veel vrijheid om zelf je werkweek in te richten. Verder vinden wij het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. We hebben dan ook een uitgebreide studiekostenregeling. Je begint met een jaarcontract. Zie ook: http://www.afm.nl/nl/werken-bij-afm/afm-als-werkgever/arbeidsvoorwaarden.aspx

Meer informatie over de AFM als werkgever vind je op www.werkenbijdeafm.nl
En neem een kijkje op ons pinterestboard: http://bit.ly/XagiqQ

AFM
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten.

Afdeling
Binnen bedrijfsvoering is Informatisering met ca. 35 collega’s verantwoordelijk voor het maximaal inzetten van geautomatiseerde informatievoorziening waarbij verhoging van de effectiviteit en de productiviteit centraal staan. Informatisering draagt zorg voor de informatiearchitectuur, de ontwikkeling van informatiesystemen, het beheer van de technische infrastructuur, applicaties en documentaire informatievoorziening. AFM heeft een IT omgeving met 550 gebruikers. Het team Applicatiebeheer is daarbij verantwoordelijk voor de applicatie levens cyclus van de complexe (maatwerk) applicaties die gebruikt worden bij de AFM.

Geïnteresseerd?
Je kunt direct solliciteren via de onderstaande link:

http://afm.heeft-vacatures.nl/T/15382/V280/solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Irma Bousardt (recruiter) op telefoonnummer: 020-797 2662.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Apllicatiebeheer, Applicaties, Sharepoint, IT, ICT, Applicatiemanagement


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 04-09-2013
Gezien: 15473 keer