Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Opleiding tot Junior (Web) Ontwikkelaar

van RSVIER BV in Hollandsche Rading

RSVIER BV is een automatiseringsbedrijf dat al meer dan 20 jaar hoogopgeleide werkzoekenden middels een korte, praktijkgerichte opleiding aan het werk helpt in de ICT. Vanwege een groeiende vraag bij onze relaties zijn we op zoek naar kandidaten die opgeleid willen worden tot Junior (Web) Developer!

Opleiding tot Junior (Web) Ontwikkelaar
(M/V)

Omschrijving Opleiding tot Junior (Web) Ontwikkelaar:
Je leert webapplicaties te bouwen en te onderhouden in de veel gevraagde JAVA (SE)- of C# ASP.NET omgeving. Aan de hand van uitgebreid lesmateriaal maak je kennis met de principes van Object Oriented Programmeren en leer je programmeren in JAVA 7 of C#/ASP.NET. Ook maak je kennis met talen als Javascript, XML, SQL etc. Daarnaast leer je programma’s ontwerpen en is er veel aandacht voor de praktijk.
Je studeert veelal zelfstandig en wordt begeleid door een ervaren docent / ontwikkelaar. Met enige regelmaat kom je naar Hilversum, om met docent en collega’s samen te werken. Je wordt opgeleid voor een baan, maar ook voor het JAVA / .NETcertificaat

RSVIER is op zoek naar werkzoekenden die opgeleid willen worden voor de functie van JAVA/.NET/WEB-ontwikkelaar. Het betreft een scholing van ± 4 maanden, waarna plaatsing bij een opdrachtgever volgt. Na een aantal maanden treed je bij die opdrachtgever in dienst.

Wat vraagt RSVIER van jou voor de Opleiding tot Junior (Web) Ontwikkelaar:
• Je beschikt over een HBO of WO diploma en hebt ervaring in/aantoonbare affiniteit met de ICT, (bij voorkeur programmeerkennis of het bouwen van websites).
• Je bent communicatief, spreekt perfect Nederlands en kunt goed conceptueel en analytisch denken.
• Je staat aan het begin van je carrière, en wilt graag in de ICT gaan werken!
RSVIER vraagt een investering van jou. Niet financieel, want de studiekosten zijn voor onze rekening. Wij vragen je een paar maanden hard en gericht te studeren. Gedurende deze periode word je niet betaald. Maar daarna word je gedetacheerd tegen een uitstekend salaris. En dat is tevens de start van je nieuwe loopbaan!

Aanmelden voor de Opleiding tot Junior (Web) Ontwikkelaar:
Ben jij geïnteresseerd in dit (om)scholingstraject tot junior Web Developer? Laat dan je cv en motivatie achter op onze sollicitatiepagina

Meer informatie:
Voor nadere informatie kun je ook bellen met Dhr. R. Steutel van RSVIER op 0620 629 649. Je kunt ook kijken op www.rsvier.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: ICT, Automatisering, IT, Ontwikkelaar, Programmeren, Omscholing


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 30-08-2013
Gezien: 14262 keer