Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Technisch Consultant

van TU Delft in Delft

ICT is een van de drijvende krachten achter het grensverleggende onderwijs en onderzoek binnen de TU Delft. Het Shared Service Centre ICT (SSC ICT) is verantwoordelijk voor het beheer van alle ICT-faciliteiten binnen TU Delft. Hier houden de professionals zich dagelijks bezig met innovatie om zo een belangrijke bijdrage te leveren aan de technologische ontwikkeling van de organisatie. Het is de ambitie van het SSC ICT om het expertisecentrum ICT te zijn voor de gehele TU Delft. Dit houdt in dat het SSC ICT betrokken wil zijn bij alle ICT-ontwikkelingen; zowel op het gebied van beleid, als bij ontwikkeling en beheer. Wil je als medewerker goed kunnen functioneren binnen dit team, dan moet je proactief, initiatiefrijk, professioneel en oplossingsgerichtheid zijn. Ook moet je goed kunnen samenwerken.

TU Delft heeft voor haar afdeling Operations bij het SSC ICT een vacature voor een:

Technisch Consultant
(gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van netwerken)

Wat ga je doen?
In jouw functie als Technisch Consultant ben je altijd goed op de hoogte van alle (nieuwe) ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je moet snel kunnen schakelen. Een belangrijke taak is dat je nieuwe netwerkdiensten ontwerpt en implementeert. Onder het implementeren verstaan wij ook werkzaamheden zoals installeren, configureren, testen en documenteren. Je bent dus niet alleen de man of vrouw van de theorie, maar je bent ook in staat om jouw technische kennis juist op een praktische manier in te zetten. Jij weet als geen ander hoe je de specificaties van netwerken moet opstellen, waarbij je rekening houdt met allerlei verschillende aspecten zoals infrastructuren, architecturen en andere relevante zaken. Je signaleert en herkent complexe wensen van opdrachtgevers en je weet precies hoe je deze wensen kunt vertalen naar mogelijke oplossingen en nieuwe diensten of producten. Voor nieuwe diensten maak je business cases, inclusief kostenberekeningen en risicoanalyse.

Andere voorkomende werkzaamheden die je in deze functie gaat verrichten, zijn:
• Het informeren van klanten en de organisatie over de (on)mogelijkheden en de voor- en nadelen van verschillende technische alternatieven.
• Het begeleiden en uitvoeren van de implementatie van nieuwe diensten in de testacceptatie- en productieomgeving en het opstellen van rapportages hierover.
• Je vervult een coördinerende rol bij grootschalige incidenten binnen IT-operations en je assisteert ook bij de juiste afhandeling hiervan.
• Je adviseert, assisteert en ondersteunt het afdelingshoofd bij het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten.

Wat is jouw profiel?
• Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in de richting ICT. Je beschikt over minimaal zeven jaar aantoonbare werkervaring in een complexe netwerkomgeving en je hebt ruim twee jaar ervaring met datacenternetwerken en ICT-infrastructuren in grote organisaties, zowel op conceptueel als praktisch niveau. Andere eisen zijn:
• Je hebt kennis van beveiligingsconcepten van ICT-voorzieningen.
• Je beschikt over de nodige ervaring als het gaat om adviseren over inhoudelijk-technische oplossingen.
• Je hebt aantoonbare ervaring met het vastleggen van ICT-architectuurprincipes voor de ICT-infrastructuur.
• Je bent in het bezit van het ITIL Foundation Certificaat en een CCNP-certificaat, specifiek gericht op Routing & Switching, Wireless of Security.

Wat bied de TU Delft jou!
De functie is voor maximaal 38 uur per week (1 fte). Het dienstverband is in de eerste instantie voor de periode van een jaar, maar met de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 11, met een maximum van € 4.418 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Daarnaast bieden wij onze medewerkers een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan:
• een flexibele werkweek;
• korting bij zorgverzekeraars;
• een gratis ADSL-verbinding voor thuis bij een contract van twee jaar of langer;
• de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.

Wil jij graag solliciteren op de functie Technisch Consultant?
Solliciteer via onze sollicitatiepagina:
http://vacature.onlinevacatures.nl/?vid=28619
Wij zien jouw motivatie met curriculum vitae graag tegemoet, onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/ICT/2013-02.

Bij de selectie hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 27-08-2013
Gezien: 16027 keer