Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Korporaal ICT / CIS

van Ministerie van Defensie in Volkel

Korporaal ICT / CIS

Heb jij een diploma op mbo 2 niveau? Wil jij werken met de nieuwste systemen op het gebied van ICT en wil jij iets van de wereld zien? Word dan Korporaal ICT/CIS bij de Luchtmacht.

Je werkplek
Je gaat aan de slag op de afdeling CIS (Communicatie en informatiesystemen). Als Korporaal CIS start je meestal bij Operations of bij Maintenance. CIS Maintenance onderhoudt bijvoorbeeld de radio’s die zorgen voor de communicatie tussen de luchtverkeersleiding op de grond en de vlieger in de lucht. Daarnaast kun je ook worden ingezet voor het onderhouden van pc’s, printers en telefoonaansluitingen.

Binnen CIS Operations ben je onder meer verantwoordelijk voor het beheer van de telefooncentrale, de operationele berichtensystemen en de lokale automatiseringsnetwerken.

Als CIS-er bij de Koninklijke Luchtmacht zie je wat van de wereld. Dit werk moet overal gebeuren, ook bijvoorbeeld in vredesoperatiegebieden in het buitenland. Je bent overal een noodzakelijke schakel, zowel in de communicatie op de grond als in de communicatie tussen grond- en luchtsystemen. Het is verantwoordelijk werk want het succes van een missie is niet alleen afhankelijk van de vliegers, maar voor een groot deel van CIS-expertise en oplettendheid.

Je loopbaan
Voordat je aan de slag gaat, krijg je samen met je aanstaande collega’s eerst een pittige opleiding. Je doorloopt eerst een militaire opleiding van 4 maanden. Hierna volg je de vaktechnische opleiding. 


Na de militaire- en vaktechnische opleiding start de dienverplichting. Voor de meeste functies is de dienverplichting vier jaar. 


Interesse?
Zie jij jezelf al helemaal werken bij de Luchtmacht? Bezoek dan de voorlichting over de functie Korporaal ICT/CIS op 24 september. Mocht je willen solliciteren, dan is het volgen van deze voorlichting vereist.

Klik op onderstaande link button om je aan te melden voor deze VIP Infodag.

http://defensie.heeft-vacatures.nl/Korporaal_CIS_ICT_Volkel/15156/V280/solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Telematica, Telefoonverbindingen, Telecommunicatie, IT.


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 23-08-2013
Gezien: 15137 keer