Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Teamleider Project / Programmamanagement IT

van Stater in Amersfoort

Jouw uitdaging
Als Teamleider Project / Programmamanagement bij Stater vorm jij met je team het hart van onze IT organisatie: Stater Information Services (IS). Wij zijn de dienstverlener van de informatietechnologie voor alle business units binnen Stater. We ondersteunen de continue verbetering van operational excellence door de systemen en processen te optimaliseren en aan te passen aan klantwensen.

In deze uitdagende en stevige functie vervul je een dubbelrol. Je bent in de eerste plaats verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en professionaliseren van je eigen team van ca. 6 Sr. Projectmanagers. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het project Portfolio management en spreekbuis voor alle projecten binnen onze interne organisatie.

Wie ben jij?
Je bent een energieke en krachtige persoonlijkheid met een bovengemiddelde organisatiesensitiviteit. Je hebt ervaring opgedaan als leidinggevende Project/ Programmamanager in een soortgelijke grote organisatie en bent vertrouwd met de Lean methodiek. Je bent gedreven, toont ruggengraat en bent in staat koers te bepalen en te houden in zeer dynamische omstandigheden. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het aansturen van teams; bij voorkeur binnen een soortgelijke omgeving. Je hebt ruime ervaring met projectmanagement en hebt bij voorkeur kennis van de hypothecaire markt. Je bent van nature een teamspeler, stuurt op grote lijnen en hebt een uitgebalanceerde mens/taakgerichte managementstijl.

Daarnaast vragen we:
• HBO/WO werk- en denkniveau
• Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring aan een Project / Programmamanagement team
• Veel ervaring met stakeholdermanagement
• Ervaring met het dragen van de eindverantwoordelijkheid voor grote projecten
• Kennis en ervaring van ICT ontwikkelprocessen en – technieken

Werken bij Stater N.V.
Wij zijn een belangrijke dienstverlener voor de hypothecaire markt en ondersteunen internationaal meer dan 35 hypothecaire geldverstrekkers bij de behandeling en securitisatie van hun hypotheekportefeuille. Wij zijn uitgegroeid tot een bedrijf met ongeveer 800 enthousiaste medewerkers en voortdurend op zoek naar talent. Een loopbaan bij Stater biedt je een uitstekend perspectief in een open en betrokken organisatie.

Onze kernwaarden zijn:
•Klantgericht
•Samenwerken
•Resultaatgericht
•Ondernemerschap
•Kostenbewustzijn.

Wij bieden
Wij bieden je een mooie positie in een zeer uitdagende omgeving, waarin je al je talenten kwijt kunt en waar veel ruimte is voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. In deze functie krijg je veel ruimte, de communicatie is direct en je verantwoordelijkheid is groot. Er heerst een collegiale en informele sfeer. Vanzelfsprekend horen bij deze functie uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 26 vakantiedagen en 13 ATV dagen, en een interessant loopbaanperspectief.

Interesse?
Solliciteer via de onderstaande link:

http://stater.heeft-vacatures.nl/T/14800/V280/solliciteren

Of bel voor meer informatie over deze functie met recruiter Dyanne Klein: 06-19574267.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Lean management, IT Projectmanager, Team leader, ICT development.


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 05-08-2013
Gezien: 15807 keer