Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Applicatie Ontwikkelaar (Web /.NET)

van Sociale Dienst Drechtsteden in Dordrecht

Applicatie Ontwikkelaar (Web /.NET) Dordrecht / 36 uur per week

Ben jij op zoek naar een uitdaging als (web)applicatie ontwikkelaar in een team vakkundige specialisten waar met de nieuwste technologieën wordt gewerkt? Ben jij daarnaast in staat om een zelfstandige functie te vervullen en heb je ruime ervaring in de software ontwikkeling? Kom dan ons team versterken.

Je plek in de organisatie
De Sociale Dienst Drechtsteden (SDD) is de 5e sociale dienst van Nederland. De SDD werkt voor de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Samen vormen deze gemeenten de regio Drechtsteden.
De Sociale Dienst biedt advies en ondersteuning aan burgers op het gebied van werk, inkomen en zorg. Bijvoorbeeld door mensen aan werk te helpen, advies te geven bij schulden of door mensen met een beperking te ondersteunen zodat zij zelfstandig
kunnen wonen.

Binnen de SDD werken circa 300 medewerkers. De SDD is sterk in ontwikkeling, zowel op het vlak hoe de dienstverlening zich verhoudt tot de eigen verantwoordelijkheid van klanten en partners als de wijze waarop ze haar dienstverlening organiseert. Een belangrijk element is de toenemende digitalisering van de dienstverlening en de webontwikkeling.

Als applicatieontwikkelaar maak je onderdeel uit van een enthousiast team van 6 medewerkers. Het team, Informatiebeheer en Applicatieontwikkeling, valt binnen het organisatieonderdeel Middelen en Backoffice van de SDD en faciliteert en ondersteunt met automatisering en informatisering de afdelingen van de SDD.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:
Je signaleert gebruikerswensen en -mogelijkheden en zorgt, onder verantwoordelijkheid van de senior automatisering, voor het ontwikkelen, vormgeven, testen, installeren en begeleiden van applicaties. Een voorbeeld hiervan is; Mijn SDD, de SDD is de eerste sociale dienst die zijn klanten ‘real time’ inzage geeft in zijn persoonlijke gegevens en in alle lopende zaken. Het systeem is en wordt in eigen beheer ontwikkeld.

Als applicatieontwikkelaar ontwikkel je software voor het Microsoft platform en voor de website van de Sociale Dienst Drechtsteden (SDD). Hierbij wordt gebruik gemaakt van ASP en .NET. Je levert een bijdrage aan het onderhoud en de (door)ontwikkeling van de aanwezige automatiseringssystemen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Oracle, SQL, HTML en XML.

Daarnaast help je gebruikers binnen de SDD bij het dagelijks gebruik van de
brancheapplicaties. Binnen de SDD wordt gebruik gemaakt van de brancheapplicaties GWS4all, Allegro, Qmatic en Smartdocuments.

De SDD werkt nauw samen met het Servicecentrum Drechtsteden. Goede afstemming en samenwerking met het Servicecentrum Drechtsteden is belangrijk en gaat jou op een
natuurlijke wijze af.

Jouw profiel
• Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
• Ruime ervaring met Microsoft.NET en ASP;
• kennis van MS-Office (vooral MS-Access), Oracle SQL, SQL-packages, HTML en XML;
• Enkele jaren ervaring in het beheren van applicaties;
• Ervaring met webprogrammeren;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Kennis van de applicatie GWS4all is een pré.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nieuwsgierige en proactieve collega met een klant- en resultaatgerichte instelling, die samenwerkingsgericht is en wil bijdragen aan een nog betere dienstverlening. Je hebt een analytisch inzicht en vind het fijn om zelfstandig te werken.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende baan in een ambitieuze organisatie met volop
ontwikkelingskansen. Door ons samenwerkingsverband binnen de Drechtsteden zijn we in staat om over organisatiegrenzen heen te kijken. Ontplooiing en mobiliteit tussen de organisaties zijn hierdoor goed ingericht. Dat maakt ons een aantrekkelijke en vooral veelzijdige werkgever.

De Sociale Dienst Drechtsteden biedt daarnaast een uitstekend pakket secundaire
arbeidsvoorwaarden waaronder deelname aan het bedrijfszorgpakket van IZA, reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, flexibele werktijden en betaald ouderschapsverlof.

Belangstelling?
Je kunt meteen online solliciteren via het sollicitatieformulier

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Jan-Pieter de Vries, Senior medewerker I&A,
telefoonnummer 078 770 7228.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Application Developer, vacature Ontwikkelaar, Software Developer, Application Engineer, ICT Professional


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 02-08-2013
Gezien: 16094 keer