Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Projectmanager Operations

van TU Delft in Delft

ICT is één van de drijvende krachten achter het grensverleggende onderwijs en onderzoek binnen TU Delft. Het is een dynamische directie met professionals die een krachtige impuls willen geven aan de organisatie en de technologie. Het is de ambitie van het Shared Service Centre ICT (SSC ICT) om het expertisecentrum ICT te zijn voor de gehele TU Delft. Op basis hiervan wil het SSC ICT betrokken zijn bij alle ICT ontwikkelingen; zowel op het gebied van beleid, als bij ontwikkeling en beheer. Kernwoorden hierbij zijn proactief, initiatief, professionaliteit, oplossingsgerichtheid en samenwerking.

De afdeling Projecten is één van de vier afdelingen van het Shared Service Centre ICT, naast de afdelingen Demand Management, Development en IT Operations. De afdeling voert op een professionele manier projecten uit waarin ICT een substantieel aandeel heeft. Dit zijn zowel (deel) projecten waarvan het opdrachtgeverschap of het projectmanagement buiten het SSC ICT ligt, als interne SSC ICT projecten en projecten voor IT Operations.
Voor de uitvoering van projecten gebruiken wij een op TU Delft toegesneden variant van Prince2. Aanvullende kernwoorden voor ons zijn: [MR1] , klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, transparantie en collegialiteit.

TU Delft heeft voor haar afdeling Informatie- en Communicatie Technologie een vacature voor een:

Projectmanager Operations
(38 uur per week)

Functie omschrijving
Projectmanager Operations is een uitdagende functie voor ICT-ers met ambitie, projectmanagementervaring en talent op het gebied van multitasking. Een technisch wetenschappelijke werkomgeving als TU Delft biedt een mooie kans om je kennis en ervaring verder te verdiepen. Als projectmanager operations realiseer je met succes projecten voor of namens de afdeling IT Operations. Je richt de projecten in en behaalt de afgesproken resultaten volgens de gestelde eisen ten aanzien van kwaliteit, planning en budget.

Waar ga je je mee bezig houden:
Je bepaalt in directe samenspraak met het lijnmanagement van Development en IT Operations de ICT-invulling van je opdrachten, waarbij je vanzelfsprekend rekening houdt met de uitgangspunten van ons ICT beleid. Daarnaast zorg je in overleg met het lijnmanagement, voor kwalitatief en kwantitatief adequate resources. Ook hier geldt dat je uitgaat van een afgesproken planning en kwaliteit van de gewenste resultaten. Je stuurt op een proactieve manier het project aan, zodat de afgesproken resultaten conform de gestelde eisen worden behaald. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de oplevering en archivering van (project)documentatie, en rapporteert je aan de opdrachtgever over je werkzaamheden en resultaten.

Wat heb je en wie ben je:
• Je hebt een HBO werk- en denkniveau
• Je hebt enige jaren aantoonbare projectmanagementervaring in een onderwijs- en/of overheidsorganisatie of in een soortgelijke omgeving.
• Ervaring met de technisch-inhoudelijke kant van netwerkbeheer en infrastructuur is noodzakelijk.
• Je krijgt te maken met technieken als Unix Windows, Citrix, SAN/NAS, Mac, ITIL en security en hanteert Prince2.
• Je bent zelfstandig, proactief, slagvaardig en je hebt uitstekende analytische- en communicatieve vaardigheden.
• Je bent leergierig en ziet veranderingen als een uitdaging.
• Verder ben je een zelfstarter en acteer je klant-, resultaat- en kwaliteit gericht.
• Je werkhouding is proactief en transparant.
• Een essentiële eis is dat je in staat bent om veel (gemiddeld rond de tien) projecten tegelijkertijd uit te voeren.

Wat bied de TU Delft jou!:
De functie heeft een omvang van maximaal 38 uur per week (1 fte). Het gaat om een dienstverband voor een jaar met een mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van € 3.793,- bruto per maand bij een volledige aanstelling). TU Delft kent een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, gratis ADSL-verbinding voor thuis en de mogelijkheid om via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden een individueel beloningspakket samen te stellen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Solliciteren op de vacature Projectmanager Operations bij TU Delft?
Je kunt je brief met curriculum vitae sturen onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/ICT/2013-14 via onze sollicitatiepagina

Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Ruth Vidal, Secretaresse Universiteitsdienst, tel: 015 – 27 81223.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met M.J. Reuvers, tel: 015 – 27 88237.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Project, Projectmatig, it, ict, automatisering, netwerk, netwerkbeheer


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 25-07-2013
Gezien: 16663 keer