Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Senior Systeembeheerder bij Vaassen Flexible Packaging BV

van Vaassen Flexible Packaging in Vaassen

Organisatie
Vaassen Flexible Packaging (VFP), gevestigd te Vaassen, is een internationale producent van gespecialiseerde verpakkingsmaterialen voor de zuivel- en tabaksverwerkende industrie. (Voor meer info zie: www.vfp.nl). Als Europees marktleider realiseert VFP met haar ongeveer 250 mensen een omzet van ruim 110 miljoen euro. Het bedrijf kent een nuchtere no-nonsense cultuur met mensen die hart voor de zaak hebben. VFP is een dochter van Clondalkin Group.

Voor de afdeling Informatie & Automatisering (dit is een team dat bestaat uit 3 personen) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Senior Systeembeheerder. Dit is een aantrekkelijke allround en hands-on functie voor een ICT professional die van afwisseling en diepgang in zijn of haar werk houdt en weet dat werken bij een industrieel bedrijf vele interessante aspecten kent. Zo wordt er binnenkort een nieuwe machine in gebruik genomen en is men momenteel druk doende met een diepgaander data-ontsluiting ten aanzien van de huidige machines.

Functie-inhoud:
• Optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van informatietechnologie
• Knelpunten in processen en systemen analyseren en oplossen
• Ken- en stuurgetallen ontsluiten op basis van een gedegen analyse en deze toegankelijk en bruikbaar maken.
• Je bent mede verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van netwerken en onderdelen daarin, zoals servers, werkstations en randapparatuur en vervult bij toerbeurt de helpdeskfunctie in deze.
• Ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe software oplossingen
• Beheren van de ERP-applicaties en gegevensverzameling
• Je bent mede verantwoordelijk voor de aanschaf en implementatie van apparatuur en software betrekking hebbende op de technische infrastructuur.
• Waarborgen van de continuïteit van de informatievoorziening
• Deelnemen in projecten

Functie-eisen:
HBO werk- en denkniveau, en werkervaring in een vergelijkbare functie.
• Kennis van industriële bedrijfsprocessen, van infrastructuur componenten als servers, opslagsystemen, netwerkapparatuur en werkplekapparatuur
• Ervaring met ERP- applicatiebeheer, integrale databases en datastructuren
• Je hebt kennis van programmeertalen.
• Je beschikt over analytisch en probleemoplossend vermogen
• Je kent je verantwoordelijkheden, en je bent flexibel, zelfstandig, resultaatgericht en proactief ingesteld
• Je bent communicatief sterk en beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Arbeidsvoorwaarden
Vaassen Flexible Packaging (VFP) biedt een verantwoordelijke, zelfstandige functie in een internationaal opererend innovatief en gezond bedrijf met een aantrekkelijk eigentijds pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt vastgesteld op basis van achtergrond en ervaring maar kan oplopen tot ca. € 49.500 bruto per jaar. VFP vindt het belangrijk dat haar medewerkers in staat worden gesteld zich verder te ontwikkelen. Zij faciliteert daarom opleidingen en moedigt persoonlijke groei aan.

Solliciteren?
Solliciteer dan bij grote voorkeur via onze website Eventueel kun je ook strikt per email je CV mailen onder vermelding van de vacature naar info@pbpnext.nl. Een motivatiebrief is niet nodig! Als jouw CV daar aanleiding toe geeft, bespreken we je motivatie liever face-to-face en nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Als je meer wilt weten over de vacature en/of de organisatie, dan kun je bellen met Johan Post (06) 288 32 712. Sollicitatiegesprekken kunnen eventueel ook in de avonduren worden gevoerd. Een assessment maakt deel uit van de procedure. De gesprekken staan (vanwege de vakantieperiode) gepland half augustus. Mocht dit door uw vakantie niet uitkomen neem dan contact met ons op dan zoeken we samen naar een oplossing.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature word niet op prijs gesteld

Trefwoord: informatieanalist, vacature


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 15-07-2013
Gezien: 14052 keer