Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Systeem / Netwerkbeheerder ICT

van CAOP in Den-Haag

Systeem / Netwerkbeheerder ICT
(1,0 fte)

Wie zijn wij?
Het CAOP is het kennis- en dienstencentrum op het gebied van arbeidszaken in het publieke domein. Wij verbinden wetenschap met beleid en praktijk, zorgen voor kennisdeling binnen en tussen sectoren en beschikken over een groot netwerk. Onze 200 professionals bieden een breed scala van diensten: van advies en projectmanagement tot concrete ondersteuning van besturen en commissies. Het CAOP is gehuisvest aan het Lange Voorhout in het hart van (bestuurlijk) Den Haag.

Wij vragen
Het CAOP is op zoek naar een zeer ervaren systeem-/netwerkbeheerder. De systeem-/netwerkbeheerder draagt zorg voor de ontwikkeling, onderhoud en beheer van de technische infrastructuur en architectuur, het datacommunicatienetwerk, alsmede de overige informatie- en communicatiesystemen, zoals de telefooncentrale.
Tevens behoort het behandelen van tickets tot je werkzaamheden en draag je zorg voor een tijdige en actuele documentatie met betrekking tot de in beheer zijnde ICT infrastructuur en architectuur. In voorkomende gevallen adviseer je het hoofd ICT over mogelijke escalaties en treed je op als projectcoördinator bij interne ICT projecten.

Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt tenminste vijf jaar relevante werkervaring als systeem-/netwerkbeheerder binnen één of meerdere omgevingen met meer dan 250 gebruikers. Je hebt een gedegen kennis van ICT-processen als ook kennis van MS Windows infrastructuur, VMWare, Citrix, Res software, SQL databases, en bent bij voorkeur MCSE gecertificeerd.

Je kunt adviseren en overtuigen, projectmatig werken, bent stressbestendig, en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid van de Nederlandse taal. Ondernemerschap, commercieel gevoel en initiatiefrijk zijn trefwoorden die bij je passen.

Wij bieden
Een zelfstandige, uitdagende baan en een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Wij bieden een aanstelling voor bepaalde tijd met uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 4.062 (schaal 10 CAO-CAOP) bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 8% eindejaarsuitkering. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie
Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Nagihan Sungur, hoofd ICT, telefoonnummer 070 – 376 54 11. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Maartje Langeveld, HRM-adviseur, telefoonnummer 070 – 376 59 59.

Solliciteren op deze vacature?
Ben jij de ervaren systeem-/netwerkbeheerder die wij zoeken? Laat dan voor 3 juli 2013 je sollicitatiebrief en CV achter op onze sollicitatiepagina
De 1e gespreksronde vindt plaats op 11 juli en de 2e gespreksronde op 16 juli. Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest en een integriteitscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: ICT, Adviseren, Advisor, Senior Systeembeheerder, System, SQL Administrator, Systeembeheer


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 19-06-2013
Gezien: 14885 keer