Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature IT Talent Programma

van SNS REAAL in Alkmaar, Utrecht of Den Bosch

Stap jij in ons IT Traineeship, het IT Talent Programma?

IT Talent Programma

SNS REAAL is op zoek naar ambitieuze IT-talenten die zich multidisciplinair willen ontwikkelen. IT-talenten die met een brede blik naar onze IT&Change organisatie gaan en blijven kijken. Op deze manier versterken we verschillende vakgebieden versterkt en borgen we kennis beter.

Hoe ziet ons programma er uit?
In 18 maanden tijd vervul je 3 verschillende opdrachten of uitdagingen binnen verschillende klantgebieden, je levert een bijdrage aan hoogwaardige bedrijfskritische diensten en ketens.

Voorbeelden van mogelijke opdrachten:
Binnen het verzekeringslabel REAAL wordt hard gewerkt aan het implementeren van een nieuw Single Platform insurance (SPI). De oude dure systemen worden ingeruild voor actuele en veel goedkopere componenten. De ketens zijn volledig straight through met >90% automatische acceptatie. De componenten worden onderling gekoppeld en ook met zo’n 30 businesspartners waar data getoetst wordt of verrijkt. Dit is een flinke en leuke intellectuele uitdaging.

De opzet van dit Single Platform Insurance (SPI) vordert goed en er ontstaat inmiddels naast effectiviteit (dat het uberhaupt werkt) ook behoefte aan meer efficientie (dat het zoveel mogelijk unattended werkt) of te wel automatisering van de automatisering. In dit genre hebben we een paar flinke uitdagingen liggen waar een slimme trainee de tanden in kan zetten:

1. Opzetten wijzigingsbeheer op het nieuwe Single Platform Insurance

In dit Single Platform Insurance komen de producenten Leven en Schade samen, dat vergt veel afstemming en slimme logistiek in het wijzigingsbeheer. Dit gebeurt nu nog met de hand. We zouden graag een volledig geautomatiseerd ondersteund wijzigingsbeheer opzetten.

2. Opzetten van Software configuratie management
Zowel de interne als externe software configuratie-items moeten elementair onderkend worden en in relatie tot elkaar gebracht worden. Op deze manier kunnen bewust bekwaam en met voldoende beheersing changes in de ketens worden doorgevoerd.

3. Opzetten van continuous improvement op het releasemanagement SPI

Het release- en deploymanagement is thans nog arbeidsintensief handwerk, we willen de automatiseringsgraad hiervan graag omhoog brengen. Hierdoor blijven teststraten minder lang bezet en verhogen we het first time right percentage.

4.Vergroten van de throughput van de releaseketen van SPI

Het administreren van schadeverzekeringen in de het SPI. Inmiddels wordt ook gewerkt om Leven, betalingsverkeer, verslaglegging en de “Mijnomgevingen” erin te krijgen. Dit vergroot de vraag met een veelvoud en de releaseketen moet daarom op een slimme en flexibele manier geoptimaliseerd worden.

Persoonlijke ontwikkeling en opleiding
In ons traineeship bieden we je volop kansen om jezelf te ontwikkelen en ontdekken; wat wil en kun je echt. Je wordt hierin persoonlijk begeleid.
Per week besteed je naast je opdracht, vier uur aan opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. De opleidingen die we aanbieden zijn met name InCompany opleidingen. Je kunt hierbij denken aan Algemene Opleiding Bankverkeer, NIBE, BisL, Lean Six Sigma, ITIL, Prince II, MSP, MOP, SCRUM, Agile, diverse interne IT opleidingen, Kanban etc. Daarnaast is het mogelijk per opdracht daarvoor relevante opleidingen toe te voegen.

Testimonials
Lees ook eens de ervaringen van onze huidige trainees.

Wanneer?
Ons Talent Programma start 1 oktober 2013. Je kunt als standplaats kiezen voor Alkmaar, Utrecht of Den Bosch.

Wat krijg je van ons?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. In het IT Talent Programma krijg je een contract voor 1,5 jaar. We zijn een informele organisatie zonder jasje-dasjecultuur. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid.
Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden: http://www.snsreaal.nl/werken-bij/werken-bij-sns-reaal/arbeidsvoorwaarden.html

Wat vragen wij?
Je bent startende IT’er met een afgeronde WO opleiding, en maximaal 1 jaar werkervaring. We zijn op zoek naar studenten met bij voorkeur de studierichtingen Software Engineering, Wis- en Natuurkunde, Informatica, Bedrijfskundige Informatica.

ITC
ITC staat voor IT & Change en is het IT- en veranderbedrijf van SNS REAAL, waar 1400 medewerkers werken samen op vijf locaties (Utrecht, Alkmaar, Amstelveen, Den Bosch en Leusden) om de gehele SNS REAAL organisatie te voorzien van IT producten en diensten. Onze IT professionals zijn dagelijks bezig met de verbetering van de informatievoorziening voor onze bedrijfsvoering. Zij volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. En houden de kwaliteit van onze IT-afdeling structureel op een hoog niveau.
Wij zijn er trots op dat we ook voor 2012 zijn gecertificeerd met het keurmerk Top Employers ICT Nederland. Een mooie kroon op ons werk.

SNS REAAL
SNS REAAL is een Nederlandse bank-verzekeraar die bestaat uit een aantal sterke merken, zoals SNS Bank, REAAL, Zwitserleven, ASN Bank en RegioBank. Samen hebben we de missie: geldzaken echt eenvoudig en begrijpelijk maken. Door het klantbelang centraal te stellen bouwen we samen aan de financiële zelfredzaamheid van mensen. We voelen ons verantwoordelijk voor onze klanten, en ook voor elkaar, voor de maatschappij en voor het resultaat dat daaruit voortvloeit. Meer weten? Kijk op www.snsreaal.nl.

Reageren?
Meer informatie over ons IT Talent Programma vind je op www.snsreaal.nl/werken-bij/starters.html . Daar kun je ook je interesse kenbaar maken. Of neem contact op met Marjolein Bovens-Wisse, senior-reruiter, 06-22044638

Je kunt je ook aanmelden voor de lunchsessie op 10 juli in Utrecht, dan maken we graag met je kennis en vertellen je meer over het programma. Aanmelden kan door cv hier achter te laten of via deze link: http://snsreaal.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/27150

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 14-06-2013
Gezien: 21127 keer