Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature SAP Specialisten

van NS Reizigers in Utrecht

Hier ga je werken

NS Reizigers (NSR) houdt zich bezig met ‘alles wat met het rijden van treinen en het faciliteren van de klant te maken heeft’. Op een gemiddelde werkdag maken meer dan één miljoen klanten per dag gebruik van de diensten en reizen met de treinen van NSR. Binnen NSR is Commercie de organisatie die de wensen van de klant vertaalt in diensten en producten. Ruim 500 medewerkers regisseren de reis van de klant. Binnen Commercie is Business Systemen de organisatie die verantwoordelijk is voor de klantsystemen die de reis van de klant in de breedste zin mogelijk maken. SAP is een belangrijke spil in het landschap van deze systemen. Het team waarin je werkzaam zult zijn bestaat uit 30 enthousiaste professionals.

NedTrain is specialist in onderhoud en service, reiniging en revisie van rollend materieel. Op meer dan 30 strategische plaatsen aan het Nederlandse spoorwegnet onderhoudt zij 24 uur per dag, 7 dagen per week de spoorvoertuigen van haar klanten. Voor diverse vervoerders van reizigers en goederen zorgt NedTrain voor de hoogst mogelijke beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het materieel tegen de laagst mogelijke kosten. NS Reizigers is de grootste klant van NedTrain. Business IT Support (BIS) is de ICT afdeling binnen NedTrain. Binnen de BIS-organisatie zijn 3 deliveryteams verantwoordelijk voor de levering van de volledige ICT aan ieders gedeelte van de NedTrain-organisatie. Deze functie zal worden ingevuld binnen het SAP-beheerteam van het service delivery-team Fleet Services & Staven. Het team bestaat uit 16 medewerkers.

NS is op zoek naar meerdere

SAP Specialisten

Wat ga je doen?
Binnen NS zoeken we op dit moment meerdere SAP Specialisten. Het gaat met name om beheer functie in verschillende bedrijfsonderdelen; NS Reizigers en NedTrain. Als SAP Specialist ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de processen. Je draagt zorg voor de realisatie van innovatieve projecten en verbetertrajecten. Je lost samen met de klant problemen op en draagt optimale oplossingen aan.

We hebben de volgende vacatures:

klik hier voor Functioneel Applicatiebeheerder SAP BI CRM en SAS

klik hier voor Functioneel Applicatiebeheerder SAP PI CRM

klik hier voor Applicatiebeheerder SAP FICO MM SRM SCM EWM PI

Op verschillende plekken binnen NS wordt SAP gebruikt ter ondersteuning van de belangrijke processen. Dat maakt dat je met je expertise veel doorgroei kansen hebt waardoor je bijna elke ambitie waar kunt maken binnen NS. Verder beschrijving in detail vind je in de vacatures werkenbijns.

Waar ben je goed in?
Om succesvol te zijn in deze functie heb je minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskunde of informatica. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring met SAP. Je hebt grondige kennis van bedrijfsprocessen en ervaring met SAP modules.
We zijn op zoek naar collega’s die in staat zijn om complexe zaken overzichtelijk te maken. Daarnaast beschik je over adviesvaardigheden. Je bent inventief, klantgericht en analytisch sterk. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent resultaatgericht. Stressbestendigheid en een flexibele houding in werk en gedrag zijn voor deze functie van belang. Je bent iemand die in oplossingen denkt en goed op de hoogte is van actuele marktontwikkelingen op het gebied van SAP.

Vind je dit interessant?
NS betekent ruimte voor ondernemerschap, eigen initiatief en verantwoordelijkheid. NS biedt een uitdagende werkomgeving en gelegenheid te investeren in je eigen ontwikkeling. Wij kennen een 36-urige werkweek. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van NS zijn te kwalificeren als goed. Heb je vragen? Neem dan contact op met Ramon de Meijer (Corporate Recruiter) tel 030-2353646.

Solliciteren
solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton

Locatie
Utrecht

Contactpersoon
Ramon de Meijer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: SAP, Applicatiebeheerder, Applicatiebeer, Bedrijfskunde, Informatica, ICT, SQL, CRM


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 14-06-2013
Gezien: 16577 keer