Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Medewerkers Helpdesk

van Samenwerking A2 Gemeenten in Valkenswaard

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

De gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard hebben met ingang van 1 april 2012 een zogenaamde Gemeenschappelijke Regeling opgericht. Hierin zijn de gezamenlijke afdelingen Werk en Inkomen, Juridische Zaken en Informatievoorziening en Automatisering opgenomen. Sinds 1 mei 2013 is deze GR volledig operationeel en verricht diensten voor de drie deelnemende gemeenten.

Voor het team Informatievoorziening en Automatisering (I&A) zijn wij op zoek naar twee
Medewerkers Helpdesk
(in totaal voor 68 uur, waarvan 36 uur voor maximaal 2 jaar)
(vacaturenummer I&A-9)

De medewerker helpdesk zorgt samen met zijn collega’s voor een kwalitatieve uitvoering van de ICT processen. Hierbij staat het belang van de dienstverlening van de gemeenten voorop staat. De medewerker helpdesk heeft hierbij het eerste klantcontact met de medewerker die een vraag of storing meldt en zorgt voor adequate vastlegging, ondersteuning en terugkoppeling.

Wat ga je concreet doen?
• Je neemt meldingen aan via de telefoon, email of internet;
• je prioriteert en registreert deze en zorgt voor de juiste voortgang en afhandeling;
• je verhelpt minder complexe ICT storingen en wijzigingsverzoeken en draagt meer complexe storingen/wijzigingen over aan een collega;
• je zorgt voor installatie, uitlevering en instructie van ICT middelen;
• je voert mede administratieve taken uit die noodzakelijk zijn voor juiste registratie en sturing van de ICT processen.

Voor de bezetting van de helpdesk word je opgenomen in het rooster van de helpdeskgroep. Op maandagavond is er een beschikbaarheidregeling van toepassing.

Jouw profiel
Je hebt een MBO-diploma en minimaal twee jaar werkervaring als ICT helpdeskmedewerker. Je hebt een brede algemene kennis op ICT gebied (o.a. Windows en Citrix) en daarnaast kennis van en ervaring met Topdesk en ITIL/ISM. Je bent bereid tot het volgen van opleidingen, communicatief, werkt graag in een team en weet van aanpakken!

• Je zorgt dat de afspraken met onze klanten worden nagekomen en vraagt naar de behoeften en wensen en stemt daar de service op af;
• je gebruikt heldere taal, spreekt duidelijk en rustig en gaat na of de medewerker begrijpt wat je bedoelt;
• je schakelt tussen verschillende bezigheden en speelt in op veranderende prioriteiten;
• je blijft rustig bij hectische omstandigheden, houdt overzicht bij een grote werkvoorraad en blijft goed functioneren onder tijdsdruk;
• je hebt oog voor details en signaleert en corrigeert gemaakte fouten en denkt mee bij de verdere ontwikkeling van de dienstverlening.

Wat bieden wij?
• Als functionele salarisschaal is voor de functie schaal 6 vastgesteld (maximaal € 2.500 ,- bruto per maand uitgaande van een volledige betrekking van 36 uur per week).
• Tijdelijke aanstelling bij wijze van proef voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling voor de vacature van 32 uur.
• Tijdelijke aanstelling voor maximaal twee jaar voor de vacature van 36 uur.
• Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals betaald ouderschapsverlof, ver- en aankoop van verlofdagen, een regeling cafetariamodel, opleidingsfaciliteiten, een fietsplan en een werkgeversbijdrage in de ziektekostenpremie.

Solliciteren?
Solliciteren kan op twee manieren:
1. door je schriftelijke reactie op deze oproep, vergezeld van een cv, te sturen aan het Dagelijks Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking A2 gemeenten,
postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard of
2. door je reactie op deze oproep, samen met je cv, per mail te zenden aan het Dagelijks Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking A2 gemeenten. Dat kan uitsluitend via onze sollicitatiepagina

Let daarbij wel op het volgende:
• je reactie moet uiterlijk vrijdag 14 juni a.s. in ons bezit zijn,
• neem zowel op je inhoudelijke reactie als op je cv het vacaturenummer I&A-9 op.

Inlichtingen?
Voor vakinhoudelijke informatie kun je terecht bij de heer Huub Reulen, manager Informatisering en Automatisering, tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer (040) 208 37 65. Voor informatie over het verloop van de procedure kun je contact opnemen met mevrouw Sylvia van de Mortel, werkzaam bij het team FAB van de gemeente Valkenswaard. Zij is tijdens kantooruren bereikbaar via het telefoonnummer (040) 208 36 85.

Sollicitatieprocedure
• De Gemeenschappelijke Regeling hecht aan integriteit: het overleggen van een ‘Verklaring omtrent het gedrag’ en het afleggen van een ambtseed of -belofte wordt van je verwacht.
• Bij de selectie zal een vertegenwoordiging vanuit de toekomstige collega’s worden betrokken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 28-05-2013
Gezien: 16808 keer