Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature IT-Auditor

van NS in Utrecht

Hier ga je werken
NS is een veelzijdige dienstverlener en een belangrijke speler op de Europese markt. NS staat midden in de maatschappij en is zich bewust van de maatschappelijke functie die het bedrijf al meer dan een eeuw vervult. De betrokkenheid van de medewerkers bij de producten en diensten is groot.

De afdeling Corporate Audit behoort tot de concernstaven van de NS-holding. Corporate Audit richt zich op IT- en Operational Audits binnen de complete NS Groep. De afdeling bestaat uit circa twintig medewerkers. Er wordt hard gewerkt, maar er is ruimte om te leren en te lachen en jezelf te ontwikkelen. Corporate Audit is in 2009 IIA gecertificeerd en streeft naar constante kwaliteitsverbetering. Corporate Audit biedt een uitdagende werkomgeving waarbij je een belangrijke rol speelt bij de beheersing van de bedrijfsrisico’s van NS.

Een functie binnen Corporate Audit biedt veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. NS ziet de afdeling Corporate Audit als een springplank voor talent. Wij zoeken dan ook expliciet naar nieuwe collega’s die op termijn binnen NS door willen en kunnen groeien naar posities op managementniveau.

NS is op zoek naar een:

IT-Auditor

Wat ga je doen?
Als IT-auditor maak je deel uit van het team van Corporate Audit. Deze afdeling ondersteunt NS in de volle breedte bij het verbeteren van de bedrijfsvoering. Je bent verantwoordelijk voor IT-audits, je onderzoekt, analyseert en adviseert. En bent daarbij sparringpartner voor onze interne klanten. In overleg met de NS-directie en de verschillende bedrijfsonderdelen voer je IT-audits uit. NS is een groot bedrijf waarbij ICT een cruciale rol speelt in de bedrijfsvoering. ICT-gerelateerde risico’s zijn er dus ook. Jij doet aanbevelingen over de manier waarop NS ICT doelgericht, beheerst en effectief kan inzetten. Je werk is gevarieerd en bestrijkt een groot terrein. Want NS brengt niet alleen klanten op hun plek van bestemming, maar heeft ook een grote vastgoedtak, een eigen onderhoudsbedrijf en één van de grootste retailbedrijven van Nederland. Bij de ene audit houdt je je met de ICT voor logistieke processen bezig, de volgende keer krijgt retail je volle aandacht.

Waar ben je goed in?
Je bent in het bezit van een WO-diploma (bij voorkeur informatica, informatiekunde of bedrijfskunde). Ook heb je een postdoctorale IT audit-opleiding (bijna) afgerond. Je minimaal 2 jaar werkervaring als IT-auditor, bij voorkeur binnen een Big Four-kantoor, bij een consultancybureau of in de rol van internal auditor. Je hebt kennis van en ervaring met project- of programmamanagement, quality assurance tijdens projecten en projectaudits bij ICT-gerelateerde projecten en verandertrajecten. Daarnaast beschik je over brede kennis van andere ICT-onderwerpen, zoals IT-governance en shared service centers.

Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen op ICT- en IT-auditgebied. Je hebt ervaring in het zelfstandig uitvoeren van audits. Je denkt oplossingsgericht en bent in staat praktisch toepasbare aanbevelingen te formuleren. Je hebt flair, gevoel voor verhoudingen en weet op natuurlijke wijze met interne klanten om te gaan. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent overtuigend in je presentatie. Je denkt conceptueel en bent in staat het overzicht te behouden, ook in complexe situaties

Vind je dit interessant?
Herken je je in bovenstaande tekst en is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Solliciteren
solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze corporate recruiter Hilke van Helvoort (hilke.vanhelvoort@werkenbijns.nl / 030 – 235 36 46).

Locatie
Utrecht

Contactpersoon
Hilke van Helvoort

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Auditor, informatica, informatiekunde, bedrijfskunde, IT, ICT, Audit


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 28-05-2013
Gezien: 16247 keer