Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Systeembeheerder

van Business Lease Group in Zeist

SYSTEEMBEHEERDER (1,0 Fte)

Functie: Als Systeembeheerder rapporteert je aan de Teammanager Systeembeheer. De volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket:

  • Geven van tweede en derde lijn’s support met betrekking tot Windows gerelateerde pakketten
  • Beheren en optimaliseren van de netwerken
  • Opvolgen van nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied om zo het computernetwerk en server park te optimaliseren
  • Het realiseren, inrichten, beheren en onderhouden van de Windows / Citrix / VMWare omgeving
  • Het beheren van de Exchange 2010 en Active Directory omgeving.
  • Beschikbaarheid van het server park waarborgen volgens het afgesproken percentage
  • Opzetten en onderhouden van systeemdocumentatie

Jouw profiel: Heb jij HBO denkniveau, ben je MCSE/MCITP gecertificeerd. Beschik je over goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift, heb je kennis van de werking van hard- en software en netwerken, eventueel Microsoft Exchange 2010 gecertificeerd, heb je 5 tot 7 jaar relevante werkervaring en herken je jezelf in de volgende competenties? Reageer dan!
• Klant- en service gericht en communicatief vaardig
• vakkundig , met aandacht voor kwaliteit
• flexibel, werken in teamverband en stressbestendig
• verzamelen van informatie en analyseren van problemen
• besluitvaardig, zelfvertrouwen en toont initiatief

Afdeling: De ICT afdeling functioneert, vanuit Zeist, als een shared service centre voor alle vestigingen van Business Lease. Dit betekent dat ontwikkelingen, beheer en support centraal worden gedaan. Er zijn 3 aandachtsgebieden: systeembeheer, applicatiebeheer en data management. Alle applicaties worden in een Citrix omgeving aangeboden. Doelstelling van de afdeling is de geautomatiseerde systemen en apparatuur zo optimaal mogelijk beschikbaar te houden

Business Lease is opgericht in 1989 in Nederland en een belangrijke internationale organisatie op het gebied van Operationele leasing (personen- en lichte bedrijfsauto’s) en andere financiële diensten. Wij willen binnen onze marktgebieden leidend zijn in serviceverlening naar onze (indirecte) klanten, berijders en als ‘captive’ voor dealers, gebruik makend van kwalitatieve, lange termijn ‘partnerships’ met onze leveranciers. Naast kantoren in Nederland heeft Business Lease internationaal haar netwerk opgebouwd en is zij een van de belangrijkste spelers in Centraal Europa op het gebied van Operationele Leasing Onze belangrijkste ‘USP’s’ (Unique Selling Points) zijn onze medewerkers en onze efficiënte, kwalitatieve procedures en systemen. We hebben een voortdurende focus op ‘Business Development’ inzake vergroting van onze distributiekanalen en netwerken, met product- en servicevernieuwing en de opstart in nieuwe (deel)markten. Business Lease maakt onderdeel uit van AutoBinck Holding N.V.

Geïnteresseerd in werken voor Business Lease?
Ben jij die professional die weet wat “Better Care” inhoudt en die dit in zijn dagelijkse werkzaamheden kan laten zien? Als je geïnteresseerd bent, zin hebt in een nieuwe uitdaging en je lid van ons team wil worden, aarzel dan niet en solliciteer.

Je kunt sollicitatie met uitgebreide motivatie mailen t.a.v. de afdeling HRM en reageer via ons Online Sollicitatieformulier Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Jan Willem van der Linden op nummer 030 – 698 38 80. Website: www.businesslease.nl


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 23-04-2013
Gezien: 16297 keer