Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature CAD applicatiebeheerder en ontwikkelaar ICT Hoogvliet - Rotterdam

van Vicoma in Rotterdam

CAD applicatiebeheerder en ontwikkelaar ICT
Hoogvliet- Rotterdam, 40 uur

De functie
Als CAD applicatiebeheerder/ontwikkelaar bij Vicoma beheer en zorg je voor de gewenste functionaliteit van met name AutoCAD en Inventor. Je ontwikkelt en onderhoudt AutoCAD/Inventor menu applicaties m.b.v. AutoLisp, VBA en .NET. Je verleent ook assistentie aan gebruikers. Het doel is er voor te zorgen dat het systeem zo optimaal mogelijk en gebruikersvriendelijk wordt ingezet. De functie kent een grote mate van vrijheid, de taken kunnen grotendeels naar eigen inzicht worden uitgevoerd. Ook wordt inbreng verwacht voor verbeteringen op ICT gebied.

De CAD applicatiebeheerder/ontwikkelaar is werkzaam op de afdeling ICT die verantwoordelijk is voor beheer, onderhoud en ontwikkeling van de gehele ICT / CAD-omgeving binnen Vicoma. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

Wie zoeken wij?
Je hebt een HBO-werk en denkniveau, richting ICT. Je hebt uitstekende en aantoonbare (professionele) kennis van AutoCAD / Inventor. Kennis van AutoLisp, VBA, .NET is een voorwaarde. Kennis van SharePoint, MicroStation en Solid Works is een pre. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is belangrijk voor deze functie. Je bent analytisch, oplossingsgericht, creatief en klantgericht. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent efficiënt.

Wij bieden
Een zelfstandige en interessante baan in een plezierig team. Wij hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een marktconform salaris, pensioenregeling en ruime opleidingsmogelijkheden. Wij zijn flexibel en ons bedrijf is goed bereikbaar.

Over Vicoma
Vicoma – inmiddels 50 jaar actief – heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend ingenieursbureau met c.a. 200 gespecialiseerde en hoog gekwalificeerde medewerkers. Die medewerkers werken op verschillende vestigingen door het hele land; dus altijd in directe nabijheid van hun opdrachtgevers. Als het project daarom vraagt, werken zij ook op locatie. Zij hebben maar een doel voor ogen: het oplossen van engineeringsvraagstukken op het gebied van: elektro & instrumentatie, civiel, werktuigbouw en processen. Vicoma kent 6 vestigingen verspreid door geheel Nederland. De organisatie is sterk vertegenwoordigd in de petrochemische industrie; chemische industrie; voedingsmiddelenindustrie, energie industrie en machinebouw.

Informatie
Voor informatie: bel 010-4160011 en vraag naar Jaap Vroom.

Solliciteren kan via de link:

http://vicoma.heeft-vacatures.nl/C/12211/V280/solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden:Application developer, Software development, .NET developer, Applicatie Ontwikkeling, ITer.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 11-03-2013
Gezien: 15973 keer