Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature ERP Specialist

van Ardo Groep in Zundert

De ARDO groep is met een omzet van circa € 620 miljoen en een verkoopvolume van meer dan 600.000 ton, de grootste producent van diepvriesgroenten en –fruit in Europa. De groep telt onder meer 16 productie- en ompakbedrijven binnen Europa. De missie van Ardo is de opbrengst van de natuur zo zuiver mogelijk te bewaren voor hun klanten en verbruikers. Dat doel bereikt zij door de toepassing van geïntegreerde productiemethoden en kwaliteitscontroles die steunen op respect voor natuur en milieu. Ardo verzorgt de gehele keten: van selectie van zaden tot en met het verpakken en distribueren van haar producten. Dit resulteert in een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment, waarmee Ardo haar klanten in de retail, foodservice en industrie bedient. 
Bij Ardo Nederland te Zundert worden in productie verse (blad)groenten (o.a. spinazie, rode kool, boerenkool) verwerkt tot diepvriesgroenten. Tevens worden hier losgevroren groenten verpakt voor de retailmarkt. 

Daarnaast is in Zundert het Nederlandse verkoopkantoor gevestigd. Voor Ardo Nederland zijn wij op zoek naar een (m/v)

ERP Specialist
professional met inzicht in bedrijfsprocessen

De functie
• Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en optimaliseren van alle bedrijfsvoering ondersteunende systemen. Het ERP-systeem (JD Edwards), het Management Executive Systeem (Objective) en de business rapportage tool (Oracle – BI) vallen onder jouw verantwoordelijkheid. 
• Je ontwikkelt en verbetert rapportages.
• Je neemt deel aan internationale projectgroepen voor bijvoorbeeld de integratie van het nieuwe Warehouse Management Systeem. 
• Je werkt nauw samen met de verschillende disciplines, key-users en de Ardo IT- afdeling in België voor bijvoorbeeld de roll-out van EDI.
• Je ondersteunt (telefonisch) het Ardo-bedrijf in Duitsland waar nodig. 
• Je bent aanspreekpunt voor de (externe) leverancier als er technische aanpassingen op de standaard programmatuur gedaan moeten worden. 
• Je rapporteert direct aan de Manager Finance & Control. 

Ardo vraagt
• Minimaal hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een IT, financiële of logistieke opleiding. 
• Daarnaast aantoonbare hands-on functionele ervaring met ERP-systemen (JD Edwards is een pre). 
• Kennis van Java en Oracle BI is een pre.
• Je hebt relevante ervaring opgedaan binnen in een productieomgeving en bent bekend met logistieke en/of financiële processen.
• Natuurlijk houd je ontwikkelingen op je vakgebied actief bij en ben je sparringpartner voor de IT-collega’s in Nederland / België en de Manager Finance & Control. 
• Je bent slim, toont initiatief en hebt ook het geduld om vragen van gebruikers op te lossen. 
• Je weet je kennis over te brengen aan de key-users. 
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre. 
• Je bent woonachtig in of bereid te verhuizen naar de omgeving van standplaats Zundert (NB).

Ardo biedt de mogelijkheid een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere groei van een zeer succesvolle, internationale organisatie. Je krijgt een afwisselende, zelfstandige functie met een grondige inwerkperiode en de mogelijkheid om gerichte opleidingen te volgen. Ardo is een professioneel bedrijf met 150 (in het seizoen 200) medewerkers en kent korte lijnen en een informele cultuur. De afdeling automatisering, bestaande uit 2 personen, is nauw betrokken bij het gehele productieproces. Natuurlijk wordt een bij de zwaarte van de functie passend arbeidsvoorwaardenpakket geboden. Een 32-urige werkweek is bespreekbaar.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan via de onderstaande link.. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carmen Adams, sourcing consultant Mercuri Urval via (+31)(0) 334501408.
Zie ook www.ardo.com. 

http://mercuriurval.heeft-vacatures.nl/E/11338/V280/solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: ERP advisor, ERP consultant en ERP applicatiebeheerder, ERP Professional.


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 21-12-2012
Gezien: 16956 keer