Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature SQL Consultant

van KPN in Heerlen

De functie
Als SQL Consultant binnen ons team ben jij de specialist op SQL gebied. Als specialist ben je aanspreekpunt voor allerlei zaken op het gebied van SQL. Je verantwoordelijkheden liggen op het 3e lijns beheer van database servermanagement, data integriteit en betrouwbaarheid van onze klantomgevingen. Je bouwt zelf SQL database clusters bestaande uit meerdere nodes en virtuele instances. Je begeleidt implementatie- en migratietrajecten binnen de complexe omgevingen die wij beheren.

Je participeert in projecten voor de ontwikkeling en in beheer name van bouwblok standaarden. Je schrijft werkinstructies en zorgt voor een goede kennisoverdracht naar de eerste en tweede lijn, welke over het algemeen zijn belegd bij partners van KPN. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de klant, je begrijpt wat jouw bijdrage is in de business doelstellingen van onze klant en je initieert acties op database gebied om het halen van deze doelstellingen te ondersteunen.

De omgeving die wij voor onze klanten beheren kenmerken zich door een hoge beschikbaarheid, grote volume en een directe relatie met de bedrijfsprocessen van de klant. Met meer dan duizenden servers met diverse OS-en en Databases, honderden terabytes aan opslag en vele aansprekende klanten. Omdat de eerste en tweede lijn zijn uitbesteed aan onze partner vereist dat goede communicatie vanuit ons team, jij speelt hier een grote rol in en hebt de verantwoordelijkheid om in control te zijn als gaat om de aansturing van de partner. Naast bovenstaande dagelijkse werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn wij altijd op de hoogte van en op zoek naar innovaties binnen ons vakgebied.

Wat neem jij mee?
Wie zien wij als ideale kandidaat voor deze functie?
HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal 5 jaar ervaring met SQL server 2008 en de diverse features; SQL2008 Clustering, Policy Based Management, SQL Server Auditing en Transparent, Database Encryption, Database Mirroring & SQL Server High; Availability on Windows Failover Clusters & San storage;
• Kennis van Microsoft OS en clustering technieken;
• Aantoonbare werkervaring binnen een grote en proces gestuurde organisatie;
• Je hebt vaardigheden op consultancy niveau, op diverse niveaus kan je fungeren als gesprekspartner.

Naast bovenstaande kennis zijn wij op zoek naar iemand die zelfsturend is, communicatief sterk is in verband met de consultancy werkzaamheden richting de klant en ook de klant voorop stelt in zijn werkzaamheden. Wij fungeren als team en zoeken iemand die ook zijn steentje bijdraagt binnen het team verband. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal in woord in geschrift, maar gezien onze internationale partners is het ook van belang om de Engels taal in woord en geschrift te beheersen.

Wat kan je van ons verwachten?
Bij KPN is het Nieuwe Werken geïntroduceerd. Dit biedt mogelijkheden om plaats en tijd onafhankelijk te werken ten behoeve van een goede balans tussen werk en privé. Uiteraard in te delen in overleg met het team. Salaris zal vooral afhangen van de leeftijd en ervaring die je hebt. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, bij KPN hebben we een persoonlijk opleidingsbudget waaruit we kunnen putten om jouw kennis up-to-date te houden.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met; Jorn Jansen (Recruiter), telefoonnummer; 0613249198.

Wil je direct solliciteren?
Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier op onze website via de onderstaande link.

https://kpn.heeft-vacatures.nl/S/10928/V280/solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden:Serverbeheer, IT consultant, SQL developer, 3e lijn Support, Informatica.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 29-10-2012
Gezien: 17775 keer