Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Cisco Engineers

van Vosko Networking in Gouda

Vosko Networking is dé netwerkspecialist van Nederland. Al meer dan twintig jaar ontwerpen, realiseren en onderhouden wij grote en complexe communicatienetwerken voor grote bedrijven en organisaties. Honderdduizenden mensen vertrouwen dagelijks op de kwaliteit van onze netwerken. Dat realiseren wij ons goed, en daarom investeren wij veel in onze mensen. Want alleen op basis van hun kennis en hun betrokkenheid, kunnen wij excellente service en support blijven bieden aan onze relaties.

Door het succes van onze werkwijze neemt het aantal omvangrijke netwerkprojecten alsmaar toe, waardoor wij voor verdere uitbreiding op zoek zijn naar ervaren

Cisco Engineers

De functie
Als ervaren Engineer ben je verantwoordelijk voor het detailontwerp van grote en complexe netwerken, de realisatie daarvan en de service en support op deze oplossingen.

Wij vragen
Kandidaten met aantoonbare kennis en jarenlange ervaring met de oplossingen van Cisco Systems, met als voorkeur een CCNP- of CCIE certificering. Enthousiasme, betrokkenheid en het bieden van excellente service en support zijn kernkwaliteiten die wij van al onze specialisten vragen.

Wij bieden
Een uitdagende functie, prachtige projecten bij hele mooie klanten en een zeer stabiele werkomgeving. Om je te blijven ontwikkelen bieden wij uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden en natuurlijk horen daar prima arbeidsvoorwaarden bij.

Wil je ook werken bij de beste netwerkspecialist van Nederland? Mail dan je Curriculum Vitae met motivatie via onderstaand formulier

Kampenringweg 43 – 2803 PE Gouda – Telefoon 0182-622822 www.vosko.nl


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 03-10-2012
Gezien: 16899 keer