Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Senior business intelligence architect

van CZ in Tilburg

Wat ga je doen?
Als Business Intelligence (BI) architect ben je binnen het team Business Intelligence verantwoordelijk voor de definitie, de implementatie en het beheer van de complete BI-architectuur. Het is een functie waarin je met veel facetten van BI te maken hebt.

Tot nu toe kent het team vooral medewerkers die allround zijn in hun kwaliteiten. Je bent de eerste specialist in het team: met jouw kennis en ervaring kun je als steun en toeverlaat fungeren voor collega’s. Je bent goed ingevoerd op het gebied van de toepassing van architectuurkeuzen op datawarehouse en andere SAS-programmatuur. Je zorgt voor de formulering en aanscherping van richtlijnen en ziet toe op een adequaat gebruik hiervan en je helpt mee met het doorvoeren van de architectuurkeuzen.

Ook ga je een controleframework opzetten waarmee de kwaliteit wordt getoetst. Verder ben je een echte voortrekker in het team, waar het gaat om de bewaking en verbetering van de kwaliteit van het SAS-datawarehouse. Nieuwe technologische ontwikkelingen die van belang kunnen zijn volg je op de voet, zodat CZ de rol van data-intensieve organisatie ook in de toekomst optimaal kan blijven vervullen.

Wie zoeken we?
Je bent een conceptueel sterke expert op het gebied van business intelligence. Je bent kwaliteitsbewust en nauwkeurig in je werk. Je bent een teamplayer die anderen graag verder helpt en de specialisten business intelligence in het team goed kunt begeleiden. Collega’s overtuigen gaat je gemakkelijk af, mede door je vakkennis.

Verder:
• Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond.
• Je hebt een gedegen kennis van business intelligence architectuur, ervaring met SAS is een pre.
• Je hebt ervaring opgedaan met moderne business intelligence technieken.
• Je bent analytisch sterk, gaat initiatieven niet uit de weg en je werkt graag samen met mensen.

Aantal werkuren en salaris
Het gemiddeld aantal werkuren ligt op 38 per week. Wij bieden een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,5%.

Solliciteren of meer weten?
Solliciteren op deze vacature kan alleen via het online sollicitatieformulier. Gebruik hiervoor de onderstaande link.

http://cz.heeft-vacatures.nl/S/10706/V280/solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tim Kruit, medewerker business intelligence A, telefoonnummer (06) 134 32 979.

Overige informatie
De divisie ICT draait mee in ‘Het Nieuwe Werken’. Bij ‘Het Nieuwe Werken’ staan de vrijheid van tijd en plaats door de inzet van nieuwe technologie centraal. Als medewerker heb je naast veel vrijheid ook veel verantwoordelijkheid: je geeft zelf vorm aan je werkdag om je taken zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Trefwoorden: BI expert, BI platformen, databases, Informatiestroom, Informatica, Bedrijfskunde.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 01-10-2012
Gezien: 17343 keer