Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Web Developer PHP/MySQL

van InventDesign in Amsterdam

Vacature Web Developer PHP/MySQL

Bedrijf
InventDesign is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de verkoop van LED producten en systemen. Onze producten vind je onder meer terug in musicals, retail, standbouw, horeca en discotheken. Graag verwijzen we je naar onze website www.inventdesign.nl voor meer informatie, en ons portfolio.

Achtergrond
Onze websites zijn van groot belang. Enerzijds als sales en marketing instrument. Anderzijds om onze bedrijfsprocessen zo efficient mogelijk in te richten. Om onze websites te onderhouden en verder te verbeteren zijn wij op zoek naar een expert op het gebied van Web Development PHP/MySQL. We beschikken over meer dan 80 domeinnamen waar diverse websites en –shops draaien. Alles draait via een platform wat we zelf hebben ontwikkeld.

Functie omschrijving
In de functie van Web Developer bij InventDesign onderhoud en verbeter je bestaande websites. Deze taak combineer je met het ontwikkelen van slimme applicaties en features om bedrijfsprocessen binnen InventDesign te stroomlijnen. Indien er een nieuw product of concept wordt gelanceerd maak je hiervoor de website en/of applicaties, of pas je bestaande versie aan. Waar nodig besteed je taken uit aan programmeurs actief via Odesk en manage je dit proces.

Functie-eisen – Je bent expert in PHP en hebt ervaring met css, html en MySQL; – Je hebt kennis van en ervaring met Jquery, Ajax, JavaScript, XML/XSLT en Photoshop; – Je bent gedreven, gewend om initiatief te nemen en hebt een hands-on mentaliteit; – Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels; – Je werkt zorgvuldig en georganiseerd.

Wat wij je bieden:

  • Functie 32 – 40 uur per week;
  • Dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief en inzichten;
  • Een leuk team van ambitieuze collega’s met gemiddelde leeftijd van 27 jaar;
  • Een werkomgeving met innovatieve producten en gave projecten;
  • Kantoor in hartje Amsterdam;
  • Marktconform salaris.

Indien je geïnteresseerd bent ontvangen we graag je sollicitatie bestaande uit een CV en motivatie. Je kan deze richten aan Niek Berendsen via onderstaand sollicitatieformulier. Voor vragen kan je uiteraard ook contact opnemen.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 27-09-2012
Gezien: 17178 keer