Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Senior Ontwerper / bouwer Oracle

van vtsPN (Politie Nederland) in Odijk

De senior ontwerper-bouwer draagt zorg voor de vertaling van de architectuur naar concrete IT oplossingen en volgt hierbij de invulling van de producten portfolio. De senior ontwerper-bouwer geeft invulling aan bouw, test en integratie richtlijnen alsmede aan de concretisering van beheer en beveiligingsaspecten, die randvoorwaardelijk zijn voor in productie name en voor de bouw en samenstelling van ICT producten en diensten binnen een expertisegebied.

De senior Ontwerper-bouwer behoort tot een team op één van bovengenoemde aandachtsgebieden en ressorteert onder de teamleider.

Je:
• bent eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor andere ontwerpers en bouwers;
• stelt realisatieadviezen en ontwerpspecificaties op voor meer complexe/samengestelde systemen;
• programmeert, configureert en vervaardigt scripts;
• vervaardigt realisatie testplannen en voert unit en geïntegreerde realisatietesten uit;
• verzorgt de documentatie van de ontwikkelingen en wijzigingen;
• handelt realisatieproblemen af;
• adviseert architectuur en productmanagement vanuit ontwerpperspectief;
• controleert of de diverse ontwerpen op elkaar aansluiten en totaal de complete systeemoplossing (zoals beschreven in de architectuur) bieden;
• verwerkt gevonden problemen in nieuwe releases;
• maakt producten van externe leveranciers gereed voor integratie en test in de release;
• geeft input / assisteert bij het opstellen van planningen;
• pakt producten van externe leveranciers uit, voegt dit toe aan de configuratie database en neemt het product op in het versiebeheersysteem;
• participeert zonodig in de werkzaamheden van ontwikkelaar.

Wij vragen:
• minimaal HBO werk- en denkniveau;
• gerichte HBO-opleiding met betrekking tot informatica of Technische Bedrijfskunde;
• communicatieve vaardigheden om Infrastructuur ontwerpideeën uit te kunnen dragen (zowel mondeling als schriftelijk).

Aantoonbare kennis van en ervaring met:
• Oracle v8 t/m v11 en onderliggende Oracle producten (o.a. servicebus en virtualisatie), – ontwikkel en beheertooling;
• Kennis en ervaring met versie management en bugtrach systemen, in het bijzonder Subversion en Bugzilla.

Wij bieden
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Bij een 36-urig dienstverband bedraagt dit maximaal € 4.507= bruto per maand (schaal 11 BBP), exclusief 8% vakantie-uitkering en 8% eindejaarsuitkering.

Standplaats:
Odijk

De voorziening tot samenwerking Politie Nederland (vtsPN) bestaat uit een viertal divisies en ondersteunende diensten: Bestuursondersteuning ‘NPI’ (BO), Informatievoorziening & Communicatie Technologie (ICT), Inkoop & Supply (I&S) en Meldkamer Diensten Centrum (MDC). De divisie ICT focust zich op het brede terrein van ICT-diensten, waaronder het runnen van 7 rekencentra en het realiseren van een landelijk gestandaardiseerde ICT-structuur voor de politie. Met zo’n 1600 medewerkers ondersteunen wij de gehele Nederlanse Politie op het gebied van ICT.

De unit Ontwikkeling en Beheer draagt zorg voor het beheer en de ontwikkeling van infrastructuren en applicaties. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door de afdeling Infrastructuur en Softwarehouse. Het ontwikkelen van nieuwe applicaties of andere toepassingen wordt projectmatig uitgevoerd door projectmanagers/leiders van de afdeling PM. De ontwikkeling vindt plaats vanuit de architectuurkaders die zijn vastgesteld en op standaarden die door de ontwikkelstraat (OWS) worden ondersteund. De afdeling Infrastructuur draagt zorg voor de architectuur en de ontwikkeling en beheer van infrastructurele componenten voor de Nederlandse politie en de overige OOV-klanten van vts PN. Het ontwikkelproces bestaat uit ontwerpen, realiseren, integreren, testen en implementeren van producten en diensten; het beheerproces omvat het productbeheer alsmede het lifecycle management.

De ontwikkeling van producten en diensten door de afdeling Infrastructuur wordt uitgevoerd door een aantal realisatieteams. Een realisatieteam implementeert de in de architectuur gedefinieerde infrastructuur volgens het voortbrengingsproces en levert deze op in de vorm van integraal geteste releases. Opgeleverd worden de verschillende deelproducten van het voortbrengingsproces en de distribueerbare releases van in lijn met de eisen van de klant al of niet geïntegreerde deelsystemen tezamen met een releasebulletins. Het realisatieteam implementeert systemen volgens de beschrijvingen uit de architectuur. Dit gebeurt door ontwerp en bouw van deelsystemen (realisatie) welke daarna samengevoegd worden op doelplatformen (integratie).

Ook draagt het realisatieteam zorg voor het op basis van problemen en opdrachten onderhouden van de opgeleverde systemen.

Er zijn vier realisatieteams met de volgende aandachtsgebieden:
• werkplek infrastructuur;
• server infrastructuur;
• netwerk infrastructuur.

Interesse?
Interesse in deze functie? Klik dan op de onderstaande link om direct te solliciteren.

http://vtsPN.heeft-vacatures.nl/S/10603/V280/solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paul Permentier, telefonisch bereikbaar via 0343 – 527899.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Trefwoorden:IT Architectuur, Technisch ontwerp, Programmeur, Oracle developer, IT Infrastructuur.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 17-09-2012
Gezien: 15135 keer