Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Senior Systeembeheerder Windows

van vtsPN (Politie Nederland) in Rotterdam

Functie:
Je bent de vraagbaak voor andere systeembeheerders. Je coördineert implementaties van systemen en softwarepakketten. Je stelt gebruiksprocedures en documentatie op, bewaakt deze en adviseert inzake beveiligingsvoorschriften in afstemming met de architect. Je bewaakt de serverinfrastructuur en –beveliging. Je signaleert, analyseert en verhelpt met name de meer complexe storingen. Je installeert apparatuur en programmatuur. Je verzorgt het capaciteitsbeheer en ondersteunt het wijzigingsbeheer. Tenslotte evalueert je de exploitatie van de servers, analyseert knelpunten en doet vanuit de beheerpraktijk aanbevelingen en je voert testroutines uit.

De Senior Systeembeheerder Windows ressorteert onder de Teamleider Windows.

Wij vragen:
• MBO/HBO werk- en denkniveau;
• ruime kennis van en ervaring met ICT, bijvoorkeur op basis van een MBO ( met ruime evaring) of HBO opleiding informatica;
• ruime kenis van en ervaring met operationeel en tactisch serverbeheer;
• aantoonbare kennis van en ervaring met de volgende aandachtsgebieden: Windows, VMWare, Altiris, Citrix, Powerfuse;
• enige SAN kennis;
• ervaring met Softgrid is een pre;
MSCE 2003 gecertificeerd, messaging is een pre;
• kennis van en ervaring met ITIL;
• bereidheid tot participatie in consignatiedienst.

Tevens beschik je over de volgende competenties: analyseren, oordeelsvorming, nauwkeurigheid, organisatievermogen, overtuigingskracht en stressbestendigheid.

vtsPN:
De voorziening tot samenwerking Politie Nederland (vtsPN) bestaat uit een viertal divisies en ondersteunende diensten: Bestuursondersteuning ‘NPI’ (BO), Informatievoorziening & Communicatie Technologie (ICT), Inkoop & Supply (I&S) en Meldkamer Diensten Centrum (MDC). De divisie ICT focust zich op het brede terrein van ICT-diensten, waaronder het runnen van 7 rekencentra en het realiseren van een landelijk gestandaardiseerde ICT-structuur voor de politie. Met zo’n 1600 man ondersteunen wij de gehele Nederlandse Politie op het gebied van ICT.

De afdeling Exploitatie Landelijke Applicaties – Operations (ELA-Ops) draagt zorg voor de exploitatie van alle landelijke applicaties. Daartoe behoort ook het oplossen van 2e- en 3e-lijns storingen aan landelijke systemen die niet in de 1e-lijn door de servicedesk in de regio’s kunnen worden opgelost. De focus van de dienstverlening ligt op kwaliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en beveiliging.

Wij bieden:
De vtsPN biedt een interessant pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een uitdagende, dynamische en professionele werkomgeving met prettige collega’s en innovatieve producten! Daarnaast zijn er tal van ontplooiingsmogelijkheden binnen een brede organisatie en mogelijkheden voor een overwogen combinatie carrière en privéleven.

De vtsPN is bovenal een organisatie van mensen. Ruim 2000 collega’s bedrijven er elke dag topsport in teamverband. Want alleen dan kunnen opdrachtgevers topprestaties verwachten. Bij zo’n gedreven organisatie zijn sterke kernwaarden onmisbaar. De kernwaarden van de vtsPN zijn: integer, samenwerken, alert, verantwoordelijk en resultaatgericht.

Interesse?
Interesse in deze functie? Maak dan gebruik van de link.

http://vtsPN.heeft-vacatures.nl/S/10452/V280/solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paul Permentier (Recruiter) telefonisch bereikbaar via 0343-527899.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden:Coördinator Systeembeheer, Windows expert, IT Infrastructuur, Serverbeveiliging.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 28-08-2012
Gezien: 17580 keer